- Konu Sahibi CADISILA87
- #6.341
aileme söylediğimi duyunca zaten ben bidaha o eve gelemem dedi yazık etmişsin dedi.ben de bana yaptıklarından dolayı yüzüme bakabiliyosun ama bunların bi kısmını ailem duydu diye onların yüzüne bakamıyosun...ve çok daha fazlasını söyledim.
bana ilkbaşta damatlığı ne ben ne de ailem lafını yapacak insanlar değiliz demişti.daha nişan olmadan bunları yüzüme vuruyorsa evlendikten sonrasını düşünemiyorum ben...çok ağırıma gitti ama onu da tanımış oluyorum bu vesileyle
çok şaşrdım cnm ya annesi doldurmş olmasın günahını almıyım genede :bbo:
evet tatlım ev yüzünden...ev almaktan vazgeçti..orda oturmaktansa iyi biyerde kirada oturmaya razıyım dememle büyük bi hata yaptı((
maddi durumumuz şuan pek iyi değil diye damatlığını kendisi alacağını söylemişti.evi kabul etmedim diye damatlık beğendiğini ve bizden okey beklediğini söyledi.gecenin bi yarısı bu lafı duyunca da ne gelirse söyledim kendisine..damatlık herşekilde alınır sorun değil de böyle bi yüzsüzlüğe gerek yoktu.ev parasını kendisi veriyor diye bana söz hakkı vermiyodu kendince..ben de ailemle konuştum..çok şey oldu ya bigün içinde bu kadar aksiyon biraz fazlaydı ama pişman değilim ayrılırsam
çabuk kararlar verme cnm şimdi sinirlisin biraz sakin kafayla düşün bnce..
evett. hem tatil. hem aşkımı gördüm. hemde 6 ayı doldurmuşuz. o hatırlamış ve bana bileklik almışş :asigim:
oooo nice senelere reyhncm hayırlı olsun zemuszemus