- Konu Sahibi CADISILA87
-
- #6.321
İyiyim Allah'a şükür cnm..
Aşkımı gördüm bugn hele bomba gbiym ama sucuk gbi oldk yaa feci yağmur yağıyoo :umursamaz:
Sen nasılsın?
ohh ne güzel valla:))) hava berbat ama olsun sevdiğin insanı görmek gibisi var mı ya:)))) ben iyiyim biraz daha:) dün gece ayrılmanın eşiğine geldik.hatta bugün ailemle konuştum tamamen bitti diye..barışma çabaları vardı sözlümde fakat ailemin öğrendiğini duyunca durum tamamen değişti.şuan tamam mı devam mı onu bile bilmiyoruz.Allah hayırlısını versin.
selam kızlar nslsınız. ben gayet iyiyim. çünkü bu gün pazarrrr
slm gelin adayları kaydirigubbakcemile2 nasılsınız bakalım zemuszemus
seydacm slm cnm hg kaydirigubbakcemile5 nasılsın tatlım opuyorumnanaktan
ohh ne güzel valla:))) hava berbat ama olsun sevdiğin insanı görmek gibisi var mı ya:)))) ben iyiyim biraz daha:) dün gece ayrılmanın eşiğine geldik.hatta bugün ailemle konuştum tamamen bitti diye..barışma çabaları vardı sözlümde fakat ailemin öğrendiğini duyunca durum tamamen değişti.şuan tamam mı devam mı onu bile bilmiyoruz.Allah hayırlısını versin.
oooo deme keyfine o zmn cnm benm Şeniz
burda da çok yağmur var ya ama bn çok severim yağmuru cnm bnm romantik oluo :kedi:
slm cnm hg..
noldu ki karbeyaz ya ev yüzünden mi ?
slm cnm hg evet tatil di mi alkisalkisalkis
Hb cnm askmı gördm uçuyorumm.. zemuszemus
oooh cnm çok sevindm senin adına ne güzelllllll Şeniz
Ben Allah'ın gücüne gitmesin ama kışı yağmuru karı soğuk havayı hiç sevmem ve biz yazın bile dışarı çıksak yağmur yağar sırnaşık şey
Korkuorum evlendiğimiz günde yağmur yağcak die..
Sen nasılsın Denizcim?
hoşgeldin tatlım:))))
evet tatlım ev yüzünden...ev almaktan vazgeçti..orda oturmaktansa iyi biyerde kirada oturmaya razıyım dememle büyük bi hata yaptı((
maddi durumumuz şuan pek iyi değil diye damatlığını kendisi alacağını söylemişti.evi kabul etmedim diye damatlık beğendiğini ve bizden okey beklediğini söyledi.gecenin bi yarısı bu lafı duyunca da ne gelirse söyledim kendisine..damatlık herşekilde alınır sorun değil de böyle bi yüzsüzlüğe gerek yoktu.ev parasını kendisi veriyor diye bana söz hakkı vermiyodu kendince..ben de ailemle konuştum..çok şey oldu ya bigün içinde bu kadar aksiyon biraz fazlaydı ama pişman değilim ayrılırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?