2010 Şubat Melekleri geliyor

kızlar bende doğum yaptım 20.01.2010 tarihinde
34+3de
beklenen doğum tarihi 28.02.2010 du
bebeğimin kilosu 3150
boyu 50 cm
adı yağız
sezeryanla doğum yaptım

Canım gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün...Sağlıklı bir ömrü olsun inşallah. Canım neden o kadar erken oldu bi sorun mu vardı?

Canım gözünüz aydın.. Allah analı babalı büyütsün...Sağlıklı bir ömrü olsun inşallah. Canım neden o kadar erken oldu bi sorun mu vardı?

32. haftadan beri erken doğum bekleniyordu ilaçlarla tutuluyordu.
ama benim oğluma ilaç bile etki etmedi. dünyaya gelmek için can attı.
darısı sizlerin başına

Merhaba Arkaaşlar. Biz geldiiikkk :))
Bebeğimiz 21.01.2010 da 10.22 de dünyaya geldi. 3965 kilosu.
Allah tüm aneleri bebeklerine sağlıkla kavuştursun. Bendeb sonra YARENCIM,SELMACIM, AYCINPERDAHCIM da doğum yapmış. Hepimizin gözü aydın. Hepinizi öpüyorum.

gözun aydın cnm masallah bebısıne

Maşallah canım bebişine... Fotoğraf istiyoruzzzzz:lepi:

Canım gözün aydın maşallah kuzuna nazar değmesin..

34+3de
bebeğimin kilosu 3150
boyu 50 cm
adı yağız
sezeryanla doğum yaptım

Gözün aydın canım. Oğluşun acele etmiş ama kilosu güzel maşallah.. Hayırlı evlat olur inş.:Saruboceq:
Bizimde oğlumuzun adı Yağız olacak kısmetse. yerimseniben

selmakerem, selda ve yaren
sizlerinde gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Fotograf istiyoruz hepinizden..

bütün annişlerimize hayırlı olsun... gözümüz aydın boshayallersmile çok şükür hepsi sağlıklı doğdular :lepi:
ay bu liste super olmuş... heyecan verici!!!
aycinperdahci ve cucus a da tebrikleer!! bebişleirni almışlar kucaklarına maaşallah!!:CüvCüv::hooray:

aycinperdahçı canım tebrik ederim maşallah allah sağlık versin

34+3de
bebeğimin kilosu 3150
boyu 50 cm
adı yağız
sezeryanla doğum yaptım

gözünaydın canım,sağlıkla büyüt inşallah.Doğum hikayeni paylaş bizimle lütfen,merakla bekliyoruz hepimiz.

Canım çok sevindim.Allah bağışlasın yavrunu.Maşallah kuzulara sağlıklılar çok şükür.

Maşallah canım bebişine... Fotoğraf istiyoruzzzzz:lepi:

Evet yaaaaa.Niye kimse fotoğraf koymuyor ki.Ocak annelerinin bebeklerine mi bakıcaz hep özlediğimizde.Onlar çok tatlılar tüm bebişler gibi ama bizim tatlılar nerde haniiiiiii???

cucus.. aycinperdahcı ..akrahan yaren zeynep

ayyy kızlar maşallah hepinize meleklerinizi aldınız kucagınıza.allah analı bablı büyütsün.saglıklı uzun ömürleri olsun inşallah.darısı bizlere artık

Alıntı:
cucus kullanıcısından alıntı
Merhaba Arkaaşlar. Biz geldiiikkk :))
Bebeğimiz 21.01.2010 da 10.22 de dünyaya geldi. 3965 kilosu.
Allah tüm aneleri bebeklerine sağlıkla kavuştursun. Bendeb sonra YARENCIM,SELMACIM, AYCINPERDAHCIM da doğum yapmış. Hepimizin gözü aydın. Hepinizi öpüyorum.

gözün aydın Burcu.Mehmet Efe'yide almışsın kucağına Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin.bu bebek iri ben nasıl doğum yapacağım diye panik yapıyordun artık hepsi bitti rahatlamışsındır Allah analı babalı büyütsün

selmakerem canım seni unutmadım yazdım sandım.zeynep kuşumuzu öp bakalım annesi.

doğum yapan annişler bebeğin son usg sinde dr unuzun verdiği kilo doğru çıktımı?çokmu düşük çıkıyor onu merak ettim.

maşallah bebişlerimize ayın 15inden sonra gelmeye başlarlar birer birer diyorduk sanırım şubata kalmayacaklar Allah hepinizin bebişlerine sağlık sıhhat mutluluk uzun ömürler versin inş.
sıradaki bebiş kimin olacak acabakaydirigubbakcemile2ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…