• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Melekleri geliyor

doğum yapan teyzeler gozunuz aydın, darısı bizim başımıza, fotoğrafları ekleyin de henuz doguramayanları merakta bırakmayın,

sağlıkla büyüsün yeğenlerimiz inşallah...

Zeynep, Akarahan Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı inşallah. Sağlıklı, uzun ömürleri olsun inşallah

kızlar bende doğum yaptım 20.01.2010 tarihinde
34+3de
beklenen doğum tarihi 28.02.2010 du
bebeğimin kilosu 3150
boyu 50 cm
adı yağız
sezeryanla doğum yaptım
allah analı babalı buyutsun cnm:nazar:
Merhaba Arkaaşlar. Biz geldiiikkk :))
Bebeğimiz 21.01.2010 da 10.22 de dünyaya geldi. 3965 kilosu.
Allah tüm aneleri bebeklerine sağlıkla kavuştursun. Bendeb sonra YARENCIM,SELMACIM, AYCINPERDAHCIM da doğum yapmış. Hepimizin gözü aydın. Hepinizi öpüyorum.

ay cnm benım hayırlı olsun rabbım uzun omurler versın ıns:nazar:

zeyne
akarahan
selmakerem
selda daha unuttugum yok ıns sızler ıcınd e hayırlı olsun arkadaslar

Zeynep, Akarahan arkadaşlar gözünüz aydın.:nazar: Allah analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsunlar inşallah..:Saruboceq:

ayyy canlarimmmmmmmmmm hepinizinn gözüüü aydinnn olsunnnn! kizz sacinizi basinizi yolarimm vallaaaaaaaa sizinnnnn hemm bizi okadar bekletinn hemdee bebislerinizinn resimleriniii eklemeyinnnn:dilcikar: :oklava:

aman Allah ım 2 gun gırmedım ne cok dogum olmus...
Allah dogum yapan butun annelerımızın evlatlarına uzun saglıklı omurler versın ınsallah... zeyneple aramızda 1-2 gun vardı oğluşu biraz aceleci davranmış ama rısklı zamanları atlattık ınsallah ıkısıde ıyılerdır... aycinperdahci nin bebeğide acececi çıkmış ama onlarda iyiler sanırım maşallah :nazar:
aytencim de doğum yapmış ya... amannn beni mi bekliyodunuz kızlar 1 gun ortadan kayboldum dokulmussunuz kaydirigubbakcemile2
bebıslerı benım ıcınde koklayın... resım ve dogum hıkayelerını beklıyoruz musaıt bı zamanda :emir_bebek:

zeynep6672 canım benim tebrik ederim öpüyorum seni ve meleğiniii....

kızlar bende doğum yaptım 20.01.2010 tarihinde
34+3de
beklenen doğum tarihi 28.02.2010 du
bebeğimin kilosu 3150
boyu 50 cm
adı yağız
sezeryanla doğum yaptım
canım maşallah ikinize de allah analı babalı sağlıklı mutlu günlerde büyütsün
Merhaba Arkaaşlar. Biz geldiiikkk :))
Bebeğimiz 21.01.2010 da 10.22 de dünyaya geldi. 3965 kilosu.
Allah tüm aneleri bebeklerine sağlıkla kavuştursun. Bendeb sonra YARENCIM,SELMACIM, AYCINPERDAHCIM da doğum yapmış. Hepimizin gözü aydın. Hepinizi öpüyorum.
kız bebişten fırsat bulup yazabilmişsin resim de bekleriz bir ara Allah analı babalı büyütsün canım sağlıkla sıhhatle
AKARAHAN ve ZEYNEP 6672 gözünüzaydın kızlar analı babalı büyüsün bebişler... :nazar:

aytencim canım gözün aydın bitanem ben de bebek kokusu duymak istiyorum artık.. darısı basımıza
zeynep escos ben aynı gündük merak ediyordum hangimiz erken dogurucaz diye. benimki de erken gelse koklasam ne olur.. zeynepçim çok tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütsün canım Allah bebişlerimizi tüm kötülüklerden korusun..

aycinperdahcı akarahan zeynep cucus gözünüz aydın kızlar ALLAH hayırlı evlat eylesin uzun ömürlü olsun hepsi

eeeee kızlar bizi daha fazla merakta bırakmayın resim istiyoruz şubat bebeklerini görelim artık ocak bebekleriyle avunuyorduk şimdiye kadar ama bizim meleklerimizi görmek istiyoruz sabırsızlıkla tamam çok yoğunsunuz bebeklerden vakit bulamıyorsunuz ama bizide düşünün biraz:1hug:

dogum yapan annelerımızın gozu aydın Allah'ım saglıklı sıhhatlı hayırlı omurler versın kuzucuklara:asigim:

tüm annişlerin gözü aydınn
çok sevinidm.. kuzucuklar gelmişşşş
yarın benim meleğimde geliyor inş.
heber edicem

ee ama siz oyun bozanlık yapmışsınızzzzzz...şubat annesisiniz neye ocakta doğuruyonuz bacımm.....
şaka şaka :)))))))
bende 2009 şubat annesiyim .....gelen bebeklere allah sağlıklı sıhhatli analı babalı bi ömür nasip etsin...
diğerlerinide allahım bi avazda kurtarsın inşşaalahh............

slmmmm teyzoşlarrr. Bizde geldik sonunda.. 35 hafta 3 günlük sipınal sezeryanla kontrole gittigim gün 7 ocak 2010 aksamında doguma girdim... Beklenen dogum tarihim 7 subattı.
Oğlum Emir 2170 kılosuyla 17,00 da gözlerini actı. Kızım Beril ise 2.400 kılosuyla 17,02 de merhaba dedi.. Bin şükür...
Boylarını bilmıyoruz.Cünkü kızım çıkınca oksıjensızlıkten sabaha kdr yogun bakımda kaldı. Telasta unutuldu. Suan ikiside iyi cok şükür..
Dogum yapanların gözu aydınnn. Rabbim analı babalı büyütsün. Korusun kuzularımızı..
dogum yapacak olanlarıda bi nefeste kurtarsın yaradan. sizi ve bebişlerini öpuyoruz.. Sevgilerropuyorumnanaktan

tüm annişlerin gözü aydınn
çok sevinidm.. kuzucuklar gelmişşşş
yarın benim meleğimde geliyor inş.
heber edicem

maksimen,shine...Gözünüzaydın kızlar.Allah sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin inşallah.En kısa zamanda doğum hikayelerinizi yazın lütfen,sabırsızlıkla bekliyoruz.

maksimen ve shine de mi doğurdu delikafadulden
hep de erkekler önden geliyor, kızlar erken doğar diye biliyordum ama sırnaşık şey
hayırlı olsun kızlar

Back