2010 Şubat Anneleri

oturamıyorum çook, sonra yine gelirim. dikkat edin kendinize. kaynanazedeler sizi :)))

beni komşulara kötülüyodu dedikodu yapıyodu evdeki herşeyi anlatıyodu dışarıya... ne yapcam valla hiiiç bilmiom....nereye gitsek peşimizi bırakmazdı...afedersiniz tuvalete gitsek peşimizdeydi ooooffffffff..........ilk evlendiğimde bende çok çektim nerdese balayına bile beraber gelmek istedi....yok efendim biz onu bırakıp gezyomuşuz ....ya daha yazamayacağım öle çok şe varkı ama yazılmaz.............içim hiç affetmiycek onu:umursamaz::

sanada piyangodan mı çıkmış ne

doğumdan sonra ipleri eline almaya bak

çıkmazdayım iyi yönünden bakmaya çalışıyorum .........

Eyvah desene. E kocan farkında mı peki yoksa o da ona uyuyor mu?

Sende bendemişsin kardaş
Bizide geçen gün doğumdan sonra çanakkaleye davet ediolardı eşimin kuzenii yeni evli.hemen kayınvaldem dioki bende çok istiyorum çanakkaleye gitmek dio kaydirigubbakcemile3 bende dedim ki sende gelirsin.ne diyim.akannehir

nasıl yapcam bi fikir versene canım yaa

hep alttan alan sen olma
istemediğin bi durum karşısında hayır demelisin
evinizde sadece kocanla senin alacağın ortak kararların uygulanmasını sağla
k.valideyi karıştırma o misafirliğini bilsin

işte orda sen gelirsin demeyeceksin
duymazlıktan geleceksin yüz vermeyeceksin kuşum

nerde anneci ....aryayla benzer derten muzdaripim Allaha sığınıyorum

Önce kocana anlatman lazım zaten derdini canım. O da sana destek olsun ki sen bir şeyleri göğüsleyebilesin. Bende sen işe kocişten başla.

nerde anneci ....aryayla benzer derten muzdaripim Allaha sığınıyorum

oğullarının yanında melek oluolar:)))anneleridir sonuçta tabi sevip sayıcaklar ama bazı anneler bu sevgiyi ve saygıyı kullanıo ne yazııkki.birkere ne yaşadım mesela arabayla biryere gidiyoruz eşim annesiyle benim ortamda oturuo.eşim elimi tuttu pat anneside diğer elini tuttu hemde bizim gibi tutuo parmaklarını geçirip güldüm geçtim napimkaydirigubbakcemile3

Aynısııııı güselim ...ya insan demezmi bunlar yeni evli yalnız kalsın nerdeeee....bi kere bi yere gittik gezmeye oda kalmamış 2-3 aylık evliyiz yani ben tamam desem üçümüz aynı odada yatıyoduk nerdeyse ....inanamazsın yaaa....ne rahat bi insan hiiiç utanmıyo

Seçil sen de ne gel diyorsun duymamış gibi yap. ılla birşey demen gerekiyorsa bi dahakine seni de götürürüz de

ah kızlar ah neden bu düzen böyle anlamıyorum madem öle alsınlar oğlanlarını turşusunu kursunlar
allahtan benim eşim anneci değil çok hemen lafı gediğine koyuverir,annenin yeri ayrı karının yeri ayrıdır der önce bunu ayırt etmeli der,annene herşeyi söyleyemezsin ama karınla herşeyini paylaşırsın herşeyini der,bende bazen sinir oluyorum ama bakıyom deli dönüyorum geri aman diyom kendi kendimi yiyorumm
bu arada fatoştan haber yok hala hastanede sanırım
esmada evde hasta yatıyoo

olmuyo güzelim olmuyo sonra burnundan fitil fitil getirir....huzur kalmaz zaten maşallah oğullarıda yol boyu surat yapar emin ol...sendede ne huzur kalır ne neşe....çekilcek çilemiz varmış

ay çüş valla :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

cnm gitmem zaten ne işim var o sinir etmek için sölüo bende sinir olmamış gibi yapıp onu sevindirmiyorum.çözdüm artık kadını.

Önce kocana anlatman lazım zaten derdini canım. O da sana destek olsun ki sen bir şeyleri göğüsleyebilesin. Bende sen işe kocişten başla.

cnm eşlerimizde arada kalıolar çok.napsınlar onlarda ancak büyüyüp zamanla görücekler doğruları inşallah.Ama anneleri sonuçta biz annelerimiz kötü olsa atabilirmiydik idare etmeye çalışırdık onlarda öyle yapmaya çalışıolar bize geliolar haklısın diolar annelerine gidiolar haklısın diolar.evliliğimiz yıpranıo kayınvaldelerde bunu istiyor zaten mutlu olmamamızı en iyisi papuç bırakmıcaksın eşine dır dır yapmıcaksın kendin hallediceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…