- 18 Eylül 2008
- 3.972
- 2
- 46
Kızlar merhaba...
Epeydir giremedim nete...
Esram 3 gün hastanede yattı yüzde yirmi kilo kaybı varmış ve sütüm beslememiş. Vücudunda tuz miktarı yükselmiş. Çişini çok az yapıyodu. halsizleşmişti. Yoğun bakımda kaldı 3 gece. Aslında yoğun bakım bizim tercihimizdi daha iyi bakılır diye. Sütümü sağdım sağdım götürdüm kuşuma.. Şimdi iyi çok şükür. Toplamış iyice kendini. Yanakları tombikleşmiş çok şükür. Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi sütümü sağıp veriyorum ne kadar emdiğini görmek için. Bİ de mamaya başladık. Keyfi yerinde. Hastanede beslenme saatleri de düzene girmiş. Üç saatte bir uyanıp emiyo sonra gene uyuyo...
İki gündür de net arızalandı giremedim. Umarım herkes iyidir.
oğlum yağız'ım bugün 1 aylık oldu teyzeleri.nasılda çabuk geçti zaman.:asigim:
Kızlar merhaba...
Epeydir giremedim nete...
Esram 3 gün hastanede yattı yüzde yirmi kilo kaybı varmış ve sütüm beslememiş. Vücudunda tuz miktarı yükselmiş. Çişini çok az yapıyodu. halsizleşmişti. Yoğun bakımda kaldı 3 gece. Aslında yoğun bakım bizim tercihimizdi daha iyi bakılır diye. Sütümü sağdım sağdım götürdüm kuşuma.. Şimdi iyi çok şükür. Toplamış iyice kendini. Yanakları tombikleşmiş çok şükür. Allah kimseye yaşatmasın. Şimdi sütümü sağıp veriyorum ne kadar emdiğini görmek için. Bİ de mamaya başladık. Keyfi yerinde. Hastanede beslenme saatleri de düzene girmiş. Üç saatte bir uyanıp emiyo sonra gene uyuyo...
İki gündür de net arızalandı giremedim. Umarım herkes iyidir.
arkadaşlar mrb. ben martta kayan şubat annesi oldum. 3 martta dünyaya geldi oğlum. 3650 kilo 52 santim boyla. normal doğumla başlayıp açılma olmayınca sezeryana dönenlerdenim. :) zor geçti ilk günler. çünkü sütüm gelmedi. beslenme sorunu yaşadık. hala çok az geliyor. mama kullanıyorum. yiyorum içiyorum süt olsun diye. bebeğim çok asabi açlığa hiç gelemiyo. uyuanır uyanmaz çılgınlar gibi bağırıyor. çok şaşırtıyor bizi. ağzına memeyi veresiye kadar çok uğraşıyorum. hem iyi vakumluyor ama sinirli olduğu için çok hareket ediyor ve doğru düzgün kavrayamıyor. benimde göğsümde yaya var. silikon başlık iyi geldi. ama her zaman onlada kavrayamıyor. süt gelmeyince memeden deli gibi bağırıyor :) gelince işler süper.süt meselesi çok zormuş arkadaşlar.herkes mama verme diyor ama bence vermemek mümkün değil. hastaneyi başımza yıkmıştı. eşimin çocuk doktoru arkadaşı sarılık olur verin dedi. verince bebeğim kendine geldi. rengi bile değişti.
kızlar merhaba.benim bilgisayarı eşim şirkete götürdü o yüzden giremiyorum kaç gündür.Sanırım eve yeni bilgisayar alıcaz,o güne kadar giremicem,özleyeceğim sizi.Şu an teyzemdeyim oturmaya geldik ordan giriyorum nete.