- 21 Temmuz 2008
- 1.824
- 10
- 41
Al o giysileri başına çal deseydin. Onlar aldı yeni yeni giydi ben niye eski şeyleri giydiriyorum bebeğime di mi ama? Kim sokuyorsa kafalarına artık bunları.
Kız aynı oda meselesi biz de oldu. Kaynanam burada değil ya her telefon edişinde soruyo odayı baktınız mı ne zaman bakçanız diye. Eşime demiş ki hatta alacağınız zaman haber et diye. Herhalde ya o alacak ya da bir kısmını ben vereyim diyecek falan dedi eşim de her aradığında sorunca. Eşim aradı söyledi baktık işte şu civarda fiyat falan sen haber ver dedin hani falan diye birşey yok demesin mi. Ben bilezik yapıcam demiş. Alsın bileziği kendi taksın çok sinirlendim eşime de ne arıyorsun diyee. O da ara haber ver dedi ben ne bileyim diyor. 1 tane tulum 2 tane de oyuncak aldı şimdiye kadar bi de ördüğü yelekleri habire getiriyo(ben de 1-2 tane alıp geri verdim hepsini ben sevmiyorum örgü diye). Bayramda eşime para verdi ne için diyo eşim o da ne için istersen diye bebek için falan demiyor yani. 1 takım pijama aldı bana işte onun da en pahalısını gittim aldım:umursamaz: Eşime dedim kendimize güvenip yaptık biz bu çocuğu zaten kimseye güvenerek değil.
Cnm seninki yine iyi benimki bileziktende yırttı birde gidip kızına bilezik yaptı sanki o doğurucak daha şeyler varda buraya yazamıyorum ne olur ne olmaz die.benim bırak pijamayı bir iç çamaşırı dahi almadı.bizde adettir gelin hamileyken bayram geçirirse bayramlık alınır ben zaten beklemiodum o da lafını bile etmedi.ama annemi görsün adetlerden bahsetmeyi bilio yok kızın annesi yaparmış bebeğin eşyalarını falan filan.anneme ve kendime sabır diliyorum.işin kötü tarafı kocam annesinin bu yüzünü göremio çünkü onun yanında o kadar farklı davranıo ki tiyatrocu olsaymış ünlü olurmuş baya.Ama beni hamile hamile kaç gece uyutmadı ya ALLAHA havale ediyorum ben onu delirtmeye çalışıo resmen beni birde namazında niyazında.hayret ediyorum 3 senelik evliyim ama sayesinde 10 senedir çekiyorum sanki onu.onun yüzünden kaç kez yuvam dağılıodu ama artık akıllandım onun oyunlarına gelmiyorum umarımda sabrım bitmezde yuvamı koruyabilirim onun tırnaklarından.
kızlarrrr günaydınnnn kaydirigubbakcemile5
yeni sayfamızda hayırlı olsun
ahhhh analarımız olmasa yanmışız biz desenize.ne varsa annelerimizde var sırf biz üzülmeyelim eksiklerimiz tamamlansın diye canlarını verirler.
benim anacım da bir sürü şey hazırlamış halada hazırlıyor doğuma yakın bana gelince getirecekmiş birde o yetmiyor gibi git bilek ölçünü sordur diyor bende her seferinde geçiştiriyorum.elleri ayakları öpülesi kendi analarımız işte mafoldumben
Aynen öyle cnm benim annemde aynı gitmiş birde bilezik yapmış onca şey aldıktan sonra bana ya eşim ne dese beğenirsin annen neyi ıspatlamaya çalışıo dedi bana bende anneme dedimki tabi eşimin öyle dediğini söylemedim anne git obileziği boz istemiyorum dedim.kadın yaptı yaptı kötü oldu birde ama o da anasının lafı kendi yapmıo ya bişey birde annemin yaptığı batıo şimdi.
aman takma kafana iyi kötü bildiğini oku onlara fırsat verme
bende nişanlılığımda ve evliliğimin ilk aylarında cekmiştim
ama çocuğumda hele bi arıza çıkarsınlar
valla hepsini ateşe veririmklava:
aynen cnm ALLAH korusun bebişlerimizi sayelerinde sinir hastası oldum umarım kızım sinirli olmaz.alıp başımı bazen gitmek istiorum buralardan.
benimki 2 aya kadar mekli olacak gecen demez mi emekli olsaydım bebeğe oda alırdım diye
ben doğurmadan emekli olacak amakaydirigubbakcemile3
bende sağol valla düşünmen yeter dedim
aman istemem bişeyini yasakkelime
kendim yapıyorum annem alıyor yeter
alıcak insan sormaz zaten cnm.bizde kendimiz alabildiğimiz kadarını alıcaz onların beşkuruşunu istemiyorum.
Günaydın kızlar,
bu kayınvalide muhabbeti dipsiz kuyu gibi.herkes aynı şeyden müzdarip albirini vur ötekine.kendileri almıyorlar birde oğullarına almasınlar diye örgütlüyorlar.senden para pul istiynmi var gölge etme yeter.
walla herkes müzdarip cnm haklısın ama bazı kayınvaldeleride görüyorum o kadar ilgililer özençlilerki özeniyorum walla.ben kendimle çok zıt bir insana denk geldim doğru eş yanlış kayınvalde.