2010 Şubat Anneleri

canım kalpli gecelik güzel gerçekten ama kumaşın cinsi nasıl bilmiyorum tatlım esnek olmasında fayda var rahatlık açısından bende gecelik alıcam bakalım teyzem ben göndericem dedi balıkesirde iç çamaşırcıda çalışıyo

aynen çok az kaldı artık bu dönemin tadını çıkaralım içimizdeki o kıpırtının güzelliğini yaşayalım kızlarrr

Canım bunlar hamile için diye pahalı bence ama güzeller sen bilirsin tabi. Baya fiyatlı valla lohusa takımları mağazalarda o yüzden küçük dükkanlarda gezmek lazım kaliteli ve ucuza bulunabiliyor. Senin baktıkların da pahalı geldi bana ben iki tane gecelik 30 arda bi tanesi 25 ten aldım üçlü pijama takımı 40 TL aldım . Hem bir gecelikle pijamayı Dagiden aldım diğer ikisini de hatırlayamadım ama dandik markalar değil. Outlet ve ucuzluk mağazalarına bakmak lazım. (Ayrıca sabahlıklı lohusa pijama takımı kaynanama aldırdım 140 TLkötükedihüso)
Gezebiliyorsan çarşıda bak derim ben valla.

Şuna bakın kızlar topik coştu hehe:dance:

srpp, ArkeoS, aryaa+, bitanesii, dineva, ebruderin, eslemmmm, fatima38, HavvaEsen, maksimen, meleksen, mydarling+, plaj, pofidi, SUDURU, sumifer, Voles+

Esra nerelerdesin sen yaa. Dün de yazdın sordum gelmedin bi daha. Girmiyorsun bu aralar pek?

valla çocuk bakımıyla ilgili hiç bilgim yok ..altını nasıl değiştircem onu bile bilmiom valla nese öğreniriz ya...ya bende inanamıyorum şimdi ben anne mi olcam evde bebek ağlamasımı olcak ne güsel ya ....dün milupadan indirim kuponlarıyla ilgili herşeyi aldık yeni doğan hagiysin bezi nive anın pişik kremi niveanın şampuanı...niveanın üç çeşit alt silme ıslak bezleri falan ay şampuanı bebek bebek kokuyo

GÜNAYDIN VOLES sen nerdesin kaç zamandır ....

demi ya bebek gibi kokuyo ciden bende şampuan
ve bebe yağını aldım ama bezi kremi falan duruyo daha

Ben de gidip gelip kıyafetlerini seviyorum oğlumun. ınşallah bunların içinde göreyim seni diye ayy inanamıyor insan. Pazar sabahı yatakta keyif yapıyom eyvah dedimm seneye bu velet bizi rahat bırakmaz yayıla yayıla yatamayız aramıza girer artık :asigim:

hıııı görcen sen keyifi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

valla costu daha dun yenı topıcımız acılmadan kımse yok kımse gırmıyor dıyorduk ama herkes gelmeye basladı.Esma cok gecmıs olsun canım bu arada.Kızlar ya sabahtan berı gecmısı okuyorum takmayın kafanıza nolur degısmıyolar ıste hep aynılar bebeıslerımızı dusunelım her zaman bır puruz muhakkak oluyor ama umursamamaya calısın zor olsada dusuk bır ıhtımal olsada duzelırler ınsallah.Dusunseler yaptıklarının sonuclarını yapmazlar ama dusunmeyıncede olan sıze oluyor

ben sabahdır bitiremedim ütüyü.
çünkü her ütülediğimi bi seviyorum konuşuyorum önce cicileriyle
bitmiyo haliyle ütüde :roflol:
aman nede çokmuş sepetin dibi hala gözükmedi

Kızlar yarın bizim kontrolümüz var 32. hafta oluyor hem genel kontrol hemde rapor içinn çağırdı doktor çok meraklanıyorum bakalım neler diyecek oğluşum ne durumda ufff sabah olmaz şimdi bana :umursamaz:

kızlar ya bende cıkıyorum nazar ettık tuh kaydirigubbakcemile3 her ıs duruyor daha sabahtan berı kalkamadım basında dedıkodu tatlı geldıkaydirigubbakcemile3 hadı gorusuruz ıyı bakın kendınıze

ben sabahdır bitiremedim ütüyü.
çünkü her ütülediğimi bi seviyorum konuşuyorum önce cicileriyle
bitmiyo haliyle ütüde :roflol:
aman nede çokmuş sepetin dibi hala gözükmedi

:roflol::roflol:
Ben de oğlumun birkaç parçasını yıkayıp ütüledim. Ütü 2 saat sürdükaydirigubbakcemile3
Kendiminkileri çabuk çabuk yapayım da bitsin diye uğraşırım onları seve seve:asigim:

Kızlar yarın bizim kontrolümüz var 32. hafta oluyor hem genel kontrol hemde rapor içinn çağırdı doktor çok meraklanıyorum bakalım neler diyecek oğluşum ne durumda ufff sabah olmaz şimdi bana :umursamaz:

Takma kafana unut yarın gideceğinikaydirigubbakcemile3 1 ay sabredip 1 gün duramıyoruz valla. Ben de Cuma gidicem günler geçmiyor sankiopuyorumnanaktan

kızlar ya bende cıkıyorum nazar ettık tuh kaydirigubbakcemile3 her ıs duruyor daha sabahtan berı kalkamadım basında dedıkodu tatlı geldıkaydirigubbakcemile3 hadı gorusuruz ıyı bakın kendınıze

Hadi güle güle canım. Yavaş yavaş yap işleri deopuyorumnanaktan

slmm kızlarrr a.s.hakkaten maşaallah topic çoşmuş bugün geçmiş okudum bitirdim daha yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…