bakarız cnm aslında nettende beğendim bir iki model fiyatta iyi geldi ama güvenemiyorum ya ince çıkarsa ya beğenmezsem yada hemen gelmezse.ben bir bursada şöyle gönlüme göre bir geceliğe denk gelemedim.alışveriş merkezlerindekilerinde fiyatları yüksek zaferde migrosun yanında bir yer açılmış gördünmü orayı?oraya sordum lahusa takımı 300 dediakannehir bak ben şu siteden beğendim sizce nasıl?
Kalp Desenli Hamile Gecelik | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Gecelik | Bohçacı bu geceliği
Kenarları Kalp İşlemeli Hamile Sabahlık | KADIN Hamile Kıyafetleri Sabahlıklar | Bohçacı bu sabahlığı
Kalp Desenli Hamile Pijama | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Pijamaları | Bohçacı bu da pijaması
ama ince görünüo sanki??**
Gerçekten az kaldı bende heyecan başaldı valla 34.haftaya giriyorum ben millet 38.haftada doğuruyo yani topu topu 4 hafta nedirki diyorum sonrada diyorumki daha var sanki hiç doğurmıcakmışım gibi geliyo ben anne mi olcam şimdi diyorum bu evde bi bebekmi olcak diyorum çok tuhaf geliyo nasıl bakcaz biz o küçücük bebeklere bakalım siz bebek bakımıyla ilgili bişeyler okuyomusunuz internetde felan baktığınız sayfalar varmı?
valla çocuk bakımıyla ilgili hiç bilgim yok ..altını nasıl değiştircem onu bile bilmiom valla nese öğreniriz ya...ya bende inanamıyorum şimdi ben anne mi olcam evde bebek ağlamasımı olcak ne güsel ya ....dün milupadan indirim kuponlarıyla ilgili herşeyi aldık yeni doğan hagiysin bezi nive anın pişik kremi niveanın şampuanı...niveanın üç çeşit alt silme ıslak bezleri falan ay şampuanı bebek bebek kokuyo
demi ya bebek gibi kokuyo ciden bende şampuan
ve bebe yağını aldım ama bezi kremi falan duruyo daha
Ben de gidip gelip kıyafetlerini seviyorum oğlumun. İnşallah bunların içinde göreyim seni diye ayy inanamıyor insan. Pazar sabahı yatakta keyif yapıyom eyvah dedimm seneye bu velet bizi rahat bırakmaz yayıla yayıla yatamayız aramıza girer artık :asigim:
ben sabahdır bitiremedim ütüyü.
çünkü her ütülediğimi bi seviyorum konuşuyorum önce cicileriyle
bitmiyo haliyle ütüde :roflol:
aman nede çokmuş sepetin dibi hala gözükmedi
Kızlar yarın bizim kontrolümüz var 32. hafta oluyor hem genel kontrol hemde rapor içinn çağırdı doktor çok meraklanıyorum bakalım neler diyecek oğluşum ne durumda ufff sabah olmaz şimdi bana :umursamaz:
kızlar ya bende cıkıyorum nazar ettık tuh kaydirigubbakcemile3 her ıs duruyor daha sabahtan berı kalkamadım basında dedıkodu tatlı geldıkaydirigubbakcemile3 hadı gorusuruz ıyı bakın kendınıze