Ay aynı konu valla bende bugün annemle program yapmıştım eminönüne gidip şeker felan alcaktım dün söyledim aynı şekilde davrandı yok işte kredi kartı çok gelmişte bilmem ne bende uzun zamandır çalışan bir insandım hiç alışık değilim onun eline bakmaya heralde ondan daha çok sinir oluyorum bende uyuz oldum şimdi anneme ne bahane uydursam diye düşünüyom..
Kızlar ben bu konuda rahatım, eşim hiiiç karışmaz kafama göre alırım satarım ama bende lüzumsuz bişey almam, almamaya çalışırım; daha bir gün şunuda neden aldın demedi Allah razı olsun. Eminin sizde gereksiz bişey almıyorsunuzdur ama eşler bazan gereksiz görebiliyor takmayın kafanıza, bebeğinizi düşünün, hayırlısı ile bir doğsunlar da gerisi nasılsa hallolur.
günaydına.s.
erkek milleti işte 2 don bi zıbın yeter sanıyolar
benimkide açıkça söylemesede bazı şeyleri gereksiz görüyormuş gibi
öyle hissediyorum (hele bi söylesinklava:)
oysaki hiç bişeyi abartmadım ama bebek şekeri yapacağım kapı süsüde alacağım:1hug:
Cnm eş eline bakmak zor işte kendim çalışsaydım bende şimdiye ttamdı herşeyi..boşver gerilme bebişlerimiz sinirli olmasın.
ne güzel cnm maşallah şanslısın demek o konuda.
annelerinden öyle duyan ve gören erkekler böyle cnm daha biz hiçbirşey almamıştık kayınvaldem çok şey almayın demeye başladı oğlunun aklına soktu bişey almamayı napıcaksın kendinin bişey aldığı yok ancak akıl veriolar.
Ben anneme hiç birşey diyemiyorum hemen ben alayım der diye ben de onlara yük olmak istemiyorum onların da kendine kadar. Elinden geleni yapmaya çalışıyorlar yine biz kendimiz gidip alıyoruz haber vermiyoruz diye doğuma kadar para biriktiriyorlarmış bize vermek için. Daha ne yapsınlar. Ben de öyle diyorum canım varsın eksik olsun da sağlık olsun.
kızlar takmayın kafanıza yaa erkek milleti genel olarak aynı sayılır siz he diyin yine bildiğinizi yapın gitsin onlar öyle desede yarın öbür gün bebişler doğdugunda görceksiniz onları bakın kendileri tasıyorlarmı tasımıyorlarmı gerekli gereksiz kaydirigubbakcemile3
Ben anneme hiç birşey diyemiyorum hemen ben alayım der diye ben de onlara yük olmak istemiyorum onların da kendine kadar. Elinden geleni yapmaya çalışıyorlar yine biz kendimiz gidip alıyoruz haber vermiyoruz diye doğuma kadar para biriktiriyorlarmış bize vermek için. Daha ne yapsınlar. Ben de öyle diyorum canım varsın eksik olsun da sağlık olsun.
Aynı şeyin derdindeymişiz yanikaydirigubbakcemile3 Kız var ya tatlı dille dese ki ya canım şimdi bi dur da duruma bakalım ona göre istiyorsan yap dese inan yapmasam da olur. Birden terslenince benim de cinlerim tepeme çıktı. Haklı olabilir, şimdi daha çalışıyorum ama o da düşünüyor ben 4 ay maaş almayacağım o arada sıkışmamak için gereksiz harcama yapmayalım diye. Ama işte düzgün konuşsun canımı yesin. Ki ben bir çok şeyi sonraya bırakalım dedim. Arabaymış ıvır zıvırmış baharda alırız hemen çocuğu bindircek halimiz yok diye almayalım dedim. Oda alacaktık istersen sadece beşik alalım yaz başında gidip alalım istediğimiz odayı dedim. Ben ne yapayım daha.
öyle kuşum annelerinden duyuyolar
bebeğe çok giysi alma hediye getirende olur diyodu benim ki
baktım ki aynı laf annesinin ağzındada var
bende olmaz öyle şey hemen kirlenir kış günü yıkaması bi yandan kurutması bi yandan
azıcık şeyle olmaz dedim
bide benimki bi yerde misafirlikteyken demez mi
benim hanım kabul etse ablamın çocuğunun giysilerinide alırız diye:1shok:
yüreğime indi nerdeyse boğazını sıkacaktım
ben çocuğumu asla kullanılmış giysiler giydirmem çok istiyosan sen giy dedim:mymeka:
normalde böyle düşünmezde işte fikir kaynakları var
Cnm bende aynı şekilde anneme kıyamıyorum tüm eksiklerini o aldı yok haliyle hemde en kalitelilerini aldı Allah ona uzun ömür versin ben istemeden almış getirmiş kaç koli eşya bayramda.ama napsın kadın bakıyor kimsenin bişey alacağı yok kıyamıyor bana özendiğimide görüyor.Allah benide kimseye muhtaç etmesin zaten kayınvaldem ne yüzle gelip sevicek bu çocuğu bilmiyorum oda alıcaklar sanıyordum o da eşimin zorlamasıylaymış meğer hafta sonu ordaydım emekli olunca alıcakmış öyle dedi daha 2 sene var ben eşyalarını nereye asıcam kızımın oda da istemedim hemen aslında bir dolap olsa şimdilik yeter sonra alırız dedim.bana birde eşimle haber yollamış ya bilezik ya oda die bende odayı seçmiştim şimdi ondan da kıvırıo gitmiş kızına 1000 tl bilezik yapmış onu söylüyor bana birde görümcemin oğlunun oda peşinatınıda vericekmiş onuda söylüyor ama bize bir zırnık yok ve bunları anlatıo sizce beni delirtmeyemi çalışıo niyeti nelaelaelaelaelae
cnm walla benim kayınvaldem şimdiye kadar işte birkaç kıyafet verdi onlarda erkek için çünkü görümceme 4 sene önce mevlütte gelmiş beğenmemiş ayırmışlar hediye götürürüz die bir kaçınıda giydirmişler hatta belli onları verdi bana hepsi mavi ve kirli içinde işe yarar birşey yok şimdi onu söyledi annemin aldıklarını görünce ben seçile verdim dedi.gülermisin ağlarmısın.görümcemde oğlunun eskilerini yolladı geri götürdüm maksatlarıda eski şeylerini versinlerki kocam yeni birşey almasın kızıma bana.Allaha havale ediyorum.ben size anlatsam roman olur kızlar yaşadıklarımı.bir tatlı dille yaparlar anlamazsınız delirirsiniz.
Günaydın kızlar,
bu kayınvalide muhabbeti dipsiz kuyu gibi.herkes aynı şeyden müzdarip albirini vur ötekine.kendileri almıyorlar birde oğullarına almasınlar diye örgütlüyorlar.senden para pul istiynmi var gölge etme yeter.
öyle kuşum annelerinden duyuyolar
bebeğe çok giysi alma hediye getirende olur diyodu benim ki
baktım ki aynı laf annesinin ağzındada var
bende olmaz öyle şey hemen kirlenir kış günü yıkaması bi yandan kurutması bi yandan
azıcık şeyle olmaz dedim
bide benimki bi yerde misafirlikteyken demez mi
benim hanım kabul etse ablamın çocuğunun giysilerinide alırız diye:1shok:
yüreğime indi nerdeyse boğazını sıkacaktım
ben çocuğumu asla kullanılmış giysiler giydirmem çok istiyosan sen giy dedim:mymeka:
normalde böyle düşünmezde işte fikir kaynakları var
Cnm bende aynı şekilde anneme kıyamıyorum tüm eksiklerini o aldı yok haliyle hemde en kalitelilerini aldı Allah ona uzun ömür versin ben istemeden almış getirmiş kaç koli eşya bayramda.ama napsın kadın bakıyor kimsenin bişey alacağı yok kıyamıyor bana özendiğimide görüyor.Allah benide kimseye muhtaç etmesin zaten kayınvaldem ne yüzle gelip sevicek bu çocuğu bilmiyorum oda alıcaklar sanıyordum o da eşimin zorlamasıylaymış meğer hafta sonu ordaydım emekli olunca alıcakmış öyle dedi daha 2 sene var ben eşyalarını nereye asıcam kızımın oda da istemedim hemen aslında bir dolap olsa şimdilik yeter sonra alırız dedim.bana birde eşimle haber yollamış ya bilezik ya oda die bende odayı seçmiştim şimdi ondan da kıvırıo gitmiş kızına 1000 tl bilezik yapmış onu söylüyor bana birde görümcemin oğlunun oda peşinatınıda vericekmiş onuda söylüyor ama bize bir zırnık yok ve bunları anlatıo sizce beni delirtmeyemi çalışıo niyeti nelaelaelaelaelae
demem mi kuşum canını okudumAl o giysileri başına çal deseydin. Onlar aldı yeni yeni giydi ben niye eski şeyleri giydiriyorum bebeğime di mi ama? Kim sokuyorsa kafalarına artık bunları.
Kız aynı oda meselesi biz de oldu. Kaynanam burada değil ya her telefon edişinde soruyo odayı baktınız mı ne zaman bakçanız diye. Eşime demiş ki hatta alacağınız zaman haber et diye. Herhalde ya o alacak ya da bir kısmını ben vereyim diyecek falan dedi eşim de her aradığında sorunca. Eşim aradı söyledi baktık işte şu civarda fiyat falan sen haber ver dedin hani falan diye birşey yok demesin mi. Ben bilezik yapıcam demiş. Alsın bileziği kendi taksın çok sinirlendim eşime de ne arıyorsun diyee. O da ara haber ver dedi ben ne bileyim diyor. 1 tane tulum 2 tane de oyuncak aldı şimdiye kadar bi de ördüğü yelekleri habire getiriyo(ben de 1-2 tane alıp geri verdim hepsini ben sevmiyorum örgü diye). Bayramda eşime para verdi ne için diyo eşim o da ne için istersen diye bebek için falan demiyor yani. 1 takım pijama aldı bana işte onun da en pahalısını gittim aldım:umursamaz: Eşime dedim kendimize güvenip yaptık biz bu çocuğu zaten kimseye güvenerek değil.