2010 Şubat Anneleri

Önce kocana anlatman lazım zaten derdini canım. O da sana destek olsun ki sen bir şeyleri göğüsleyebilesin. Bende sen işe kocişten başla.

nuh der peygamber demez çok döndük boşanmalardan...artık bıraktım yoruldum

olmuyo güzelim olmuyo sonra burnundan fitil fitil getirir....huzur kalmaz zaten maşallah oğullarıda yol boyu surat yapar emin ol...sendede ne huzur kalır ne neşe....çekilcek çilemiz varmış

benimde çok kafamı bozuyolardı evi kocamın basına yıkıp cinnet geçirince
sonrada günlerce konuşmayınca işe yaramıştı
benim kocamda anasından dolup gelir bana surat yapardı
çok üzülürdüm ağlardım korkardım savunmasızdım:çok üzgünüm:
sonra bi cinnet işleri cözdü

oğullarının yanında melek oluolar:)))anneleridir sonuçta tabi sevip sayıcaklar ama bazı anneler bu sevgiyi ve saygıyı kullanıo ne yazııkki.birkere ne yaşadım mesela arabayla biryere gidiyoruz eşim annesiyle benim ortamda oturuo.eşim elimi tuttu pat anneside diğer elini tuttu hemde bizim gibi tutuo parmaklarını geçirip güldüm geçtim napimkaydirigubbakcemile3

Anaaaa:roflol::roflol::roflol:

Aynısııııı güselim ...ya insan demezmi bunlar yeni evli yalnız kalsın nerdeeee....bi kere bi yere gittik gezmeye oda kalmamış 2-3 aylık evliyiz yani ben tamam desem üçümüz aynı odada yatıyoduk nerdeyse ....inanamazsın yaaa....ne rahat bi insan hiiiç utanmıyo

anaaam korkulur valla:1shok:

Aynısııııı güselim ...ya insan demezmi bunlar yeni evli yalnız kalsın nerdeeee....bi kere bi yere gittik gezmeye oda kalmamış 2-3 aylık evliyiz yani ben tamam desem üçümüz aynı odada yatıyoduk nerdeyse ....inanamazsın yaaa....ne rahat bi insan hiiiç utanmıyo

Cnm seninkiyle benimki arkadaş olsalar iyi anlaşırlar:))))

ah kızlar ah neden bu düzen böyle anlamıyorum madem öle alsınlar oğlanlarını turşusunu kursunlar
allahtan benim eşim anneci değil çok hemen lafı gediğine koyuverir,annenin yeri ayrı karının yeri ayrıdır der önce bunu ayırt etmeli der,annene herşeyi söyleyemezsin ama karınla herşeyini paylaşırsın herşeyini der,bende bazen sinir oluyorum ama bakıyom deli dönüyorum geri aman diyom kendi kendimi yiyorumm
bu arada fatoştan haber yok hala hastanede sanırım
esmada evde hasta yatıyoo

cnm walla fatoş hep aklımda benimde düzelse tansiyonu kıyamam ya bir hamileliğini bilemedi kız.bende alışverişe çıkmam lazım gecelik alıcam korkuyorum çıkmaya napıcaz bilmiyorum serapcım sende dikkat et orda kendine eşimin kuzeni domuz gribi oldu pozitif çıkmış testi korktum walla.

Esma hasta mı haberim yoktu çok geçmiş olsun, bu arada voles(esra) de yok kaç gündür, haberi olan varmı?

cnm walla fatoş hep aklımda benimde düzelse tansiyonu kıyamam ya bir hamileliğini bilemedi kız.bende alışverişe çıkmam lazım gecelik alıcam korkuyorum çıkmaya napıcaz bilmiyorum serapcım sende dikkat et orda kendine eşimin kuzeni domuz gribi oldu pozitif çıkmış testi korktum walla.

yanardık kıs o zaman yaşasın kötülük diyip yeni komlolar kuaralardı bizekaydirigubbakcemile3

nuh der peygamber demez çok döndük boşanmalardan...artık bıraktım yoruldum

Sen biliyorsun canım tabi ki yaşadıklarını. Allah sabır ve huzur versin inşallah.

İlla bir şey olması lazım anlamaları için herhalde.

hadi yaaa esma hastamı geçmiş olsun.arkadaşımıza

yanardık kıs o zaman yaşasın kötülük diyip yeni komlolar kuaralardı bizekaydirigubbakcemile3

ben kaynımın büyümesini bekliyorum sabırla o zaman belki yeni meşgale olur yeni gelinkaydirigubbakcemile3

kaç cinnet geçirdim...............boş....hep ben yıprandım......kaynanam gayet rahat onun belkide hoşuna gidiyo...ben o cinnetlerde hep hasta oldum yattım bişicikler yiyemedim midem taş gibi oldu... o ise tavuk kızartıp afiyetle yiyip rahatt rahaat uyudu

evet canım dikkat etmeye çalışıyorum ama ne yapcam bilmiyorum hastaneyede gitmemeye çalışıyorum,canım cumartesi bakarız olmadı gecelik falan istersen

hadi ya kıyamam:çok üzgünüm: çalışanlar dikkat edin kendinze.heryer virüs.

valla allah yardımcımız olsun

kızlar boşverin kayınvalideleri şimdiii üzmeyin kendinizidee bebişlere doğru geri sayımlar başladıı artıkkk

kızlar boşverin kayınvalideleri şimdiii üzmeyin kendinizidee bebişlere doğru geri sayımlar başladıı artıkkk

bencede boşverelim ...ben merakla minnoşumu bekliyorum..................sütüm olcakmı acaba en korktuğum şe o

evet canım dikkat etmeye çalışıyorum ama ne yapcam bilmiyorum hastaneyede gitmemeye çalışıyorum,canım cumartesi bakarız olmadı gecelik falan istersen

valla allah yardımcımız olsun

bakarız cnm aslında nettende beğendim bir iki model fiyatta iyi geldi ama güvenemiyorum ya ince çıkarsa ya beğenmezsem yada hemen gelmezse.ben bir bursada şöyle gönlüme göre bir geceliğe denk gelemedim.alışveriş merkezlerindekilerinde fiyatları yüksek zaferde migrosun yanında bir yer açılmış gördünmü orayı?oraya sordum lahusa takımı 300 dediakannehir bak ben şu siteden beğendim sizce nasıl?
Kalp Desenli Hamile Gecelik | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Gecelik | Bohçacı bu geceliği
Kenarları Kalp İşlemeli Hamile Sabahlık | KADIN Hamile Kıyafetleri Sabahlıklar | Bohçacı bu sabahlığı
Kalp Desenli Hamile Pijama | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Pijamaları | Bohçacı bu da pijaması
ama ince görünüo sanki??**

Gerçekten az kaldı bende heyecan başaldı valla 34.haftaya giriyorum ben millet 38.haftada doğuruyo yani topu topu 4 hafta nedirki diyorum sonrada diyorumki daha var sanki hiç doğurmıcakmışım gibi geliyo ben anne mi olcam şimdi diyorum bu evde bi bebekmi olcak diyorum çok tuhaf geliyo nasıl bakcaz biz o küçücük bebeklere bakalım siz bebek bakımıyla ilgili bişeyler okuyomusunuz internetde felan baktığınız sayfalar varmı?

Gerçekten az kaldı bende heyecan başaldı valla 34.haftaya giriyorum ben millet 38.haftada doğuruyo yani topu topu 4 hafta nedirki diyorum sonrada diyorumki daha var sanki hiç doğurmıcakmışım gibi geliyo ben anne mi olcam şimdi diyorum bu evde bi bebekmi olcak diyorum çok tuhaf geliyo nasıl bakcaz biz o küçücük bebeklere bakalım siz bebek bakımıyla ilgili bişeyler okuyomusunuz internetde felan baktığınız sayfalar varmı?

cnm banada rüya gibi gelio.ben okuyorum ama heycandan hepsini unutuyorum sonraopuyorumnanaktan

canlarımmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınnnnnnnnnn nasılsınız bakem bugünn maşallah ben iyi gördüm hepiciğinizi... sadece biraz yusuf yusuf durumlarımı var yoksa.. u yusufcuklar bizi meleklerimize kavuşturucak hayırlısıyla... allah hepimizi bi avazda kurtarsın inşallah....

bencede boşverelim ...ben merakla minnoşumu bekliyorum..................sütüm olcakmı acaba en korktuğum şe o

canım sütümüz gelir sen merak etme ama bazen 2 günü bulabiliyomuş gelmesi sadece sabır gösterip emzirmeye devam edicez... sakın sağmayın dedi dr...

ay canım bende aynıyım... bişey kalmadı... hayırlısıyla... anne olucaz biz ya cidden düşünüyorum... helede o ilk anne diyişi olucak ya... Allahım ölürüm herhalde ben..... akannehir

bakarız cnm aslında nettende beğendim bir iki model fiyatta iyi geldi ama güvenemiyorum ya ince çıkarsa ya beğenmezsem yada hemen gelmezse.ben bir bursada şöyle gönlüme göre bir geceliğe denk gelemedim.alışveriş merkezlerindekilerinde fiyatları yüksek zaferde migrosun yanında bir yer açılmış gördünmü orayı?oraya sordum lahusa takımı 300 dediakannehir bak ben şu siteden beğendim sizce nasıl?
Kalp Desenli Hamile Gecelik | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Gecelik | Bohçacı bu geceliği
Kenarları Kalp İşlemeli Hamile Sabahlık | KADIN Hamile Kıyafetleri Sabahlıklar | Bohçacı bu sabahlığı
Kalp Desenli Hamile Pijama | KADIN Hamile Kıyafetleri Hamile Pijamaları | Bohçacı bu da pijaması
ama ince görünüo sanki??**

ben beğendim güzelmiş
zaten çok kalın kumaştan olmuyor takımlar
benimkide penye ince değil ama kalında değil

X