2010 Şubat Anneleri

ayy ne güzel valla direk spinali yazdım kenara...süperrr ben kahve manyağıydım hamilelikte yasak diye içmedim çıldırıyorum arada kaçamak yapıyorum sırf sütle içine biraz aıp.. ayy kesin spinal yaptıraym ben:))
sumifer kız vallahi çok özledik seni..ne güzel emsin oğluşun... ben de hala ses yok yarın doktor kontrolum var bakalım.. oğluma yalvarıyorum gel artık anneni zora sokma die... gidip biraz oku ufle yapcam bugun .. allah kabul etsin çok ağırlaştım hafiflemek için..opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun Hulen. Sağ salim almışsın ya Allah'a şükür. Ben de merak ediyordum normal doğumu beklerken niye sezeryan oldun diye. Neyse atlatmışsın herşeyi. Bundan sonrası kolay olur inşallah.

dün doğum yapan bir arkadaşıma Allah analı babalı büyütsün dediğimde bana "bu duanın ne kadar kıymetli ve ne kadar anlamlı olduğunu şimdi anlıyorum" dedi.
bülbül anlatınca aklıma bu geldi
Allah bebişlerimizi analı babalı büyütsün. ölümden değil de arkamda öksüz koymaktan korkarım
Allah korusun, Allah sabır versin yaşayanlara...

midem bulanıyor, galiba bu günlerde doğuracağım boshayallersmile sempatiksalakcinni
doktora gidiyorum kızlar. rutin kontrol için. sancılarım bakalım ne sancısıymış kaydirigubbakcemile2

ben dogumdan sonra başladımbir hafta içtim sade kahve.

amanda aman maşallah.sende geldin aramıza.hoşgeldinnn.eee yagız nasıl annesi.

ay eskiden normal doguruluyomuş hepimiz büyük ihtimalle 40.haftalarda domuşuzdur.bide haftamı sayılıyoduki.amaaan sancı geldimmi tamam dogum bşlamıştır demekmişkaydirigubbakcemile3

hülyacım hoşgeldinnn.ben senin dogum hikayeni merak ettim o zaman hepsindende tatım diyosunya kaydirigubbakcemile3 neler yaşadın anlat sonra bekliyoruz.kızınada sanada .saglık uzun ömür olsun canım bizde seni özledik öpüyoruz..

ya kızlar şu topikte kalabalık oluyodu bir zamanlar.şöyle yine kalabalık toplansak sohbet etsek.offf çoook özledim ya herkesi..hadi artık dogumlar bitsin.biraz rahatlanılsın artık yine toplanalım istiyorummmm

üf ya bugünde ağrım sancım yok belimde hafif bir ağrı var okadar dünkü ağrıya rağmen açılma olmadıysa bu kadarcıkla hiç olmaz normal doğum yapcem diye zorlamanın anlamı yok galiba dr dediği olacak yarın gidip sezercik olcem ya korkuyorum birde beklerken bebişime bişey olacak diye gerçi hala hareket ediyor ama risk almak istemiyorum eyvahedigeldismile

ya kızlar şu topikte kalabalık oluyodu bir zamanlar.şöyle yine kalabalık toplansak sohbet etsek.offf çoook özledim ya herkesi..hadi artık dogumlar bitsin.biraz rahatlanılsın artık yine toplanalım istiyorummmm

inş. canım bir dua yerine geçer bu isteğin bizde bir an önce doğururuzda eski günlerimize bir an evvel dönerizvereliniortak

Canım dr bana nişan gelmesinin bi anlamı yok. Nişanı geldikten haftalar sonra doğum yapanlar demişti.

Tubiş hadi kız sen bari doğur artık. Sağlıkla sıhhatle al bebişini kollarına...

Canım başınız sağolsun. Allah sabır versin.
Senin için de inşallah hayırlısı olur. Kolaycacık alırsın yavrunu kollarına...

Anammmmm o zaman benşm kız doğmaz hiç... Ben kafama göre takılmışım. Annem de günün çok geçmişti doğduğunda ama ne kadar geçmişti bilmiyom diyo bilmiyorumkismile

havvacın kız ne geziniyon burda sen hala dogurmadınmıbilmiyorumkismile

Ayşegülcüm galiba ben son doğuranı da listelemeden doğuramıycam yaaaaakannehir

Kızlar bu arada Canbahar bu saatlerde sezeryana alınacaktı. Ancak haber verebiliyorum kusura bakmayın. Dua bekliyo bizden...

artık beklme canım hadı yarın dogur artık:CüvCüv:

inş. canım bir dua yerine geçer bu isteğin bizde bir an önce doğururuzda eski günlerimize bir an evvel dönerizvereliniortak

ayy inşallah canım...sizin dogurmanızı bekliyoruz

Ayşegülcüm galiba ben son doğuranı da listelemeden doğuramıycam yaaaaakannehir

Kızlar bu arada Canbahar bu saatlerde sezeryana alınacaktı. Ancak haber verebiliyorum kusura bakmayın. Dua bekliyo bizden...

öyle olacak galiba..boşuna sen olmadınya listeleyen bekle bari herkesikaydirigubbakcemile3

canbaharada allah yardım etsin saglıkla kucagına alsın yavrusunu...

kızlar doğum hikayemi yazdım sonunda.

oğlum zor da olsa uyudu şu an gaz problemimiz var.
bende biraz uyuyayım fırsattan istifade.
akşama tekrar girmeye çalışırım.
öpüyorum hepinizi.

kız ben balık burcuyum işte çok duygusal olurlar. Ama bebeklerin özl. bilmiyom canm ya...Amaaan doğsun da

slm canım benimde 41.haftam doktor persembe kontrole cagırdı pazartesiıye kadar beklicez diyor son gün yani ogün suni sancı vercekmiş acılma sancı felan yok sanki hiç dogurmucakmıs gibiyim iyice strese giriyo insan cok bunalıyorumm su andada içim daralıyo herkes dogurayım diye gözümün içine bakıyo sanki üfff cok sinir bozucu..kızımda 3600kg olmus kiloda alıyo aam normal istiyorumm bn..

canbahara ne oldu havacim ayni gunduk sezeryan mi oluyo normal istiyodu sanirim
uf beklemek cok sikici dilmi kizlar ya her gun bugunmu dogurucam diye uyaniriyoruz her gece bu gecemi dogurucam diye yatiyoruz allahh yardimcimiz olsun hepimizin insallah

valla kızlar ben bunaldım arkadasla buluşmaya kavve dunyasına gdyrm...aksam da syc ceza izlicemmm zaman durdu...

kızlar herkese gecikmiş bir merhabaa..
bende doğum yaptım 9 şubat salı saat 11,15 te kızımı dünyaya getirdim. Allah her isteyene versin.
o kadar güzel bir duyguymuşki kelimelerle anlatamam.
epidural sezeryan oldum çok şükür sorunsuz güzel geçti. ilk akşam ağrım oldu baya ama olacak o kadar.
herkes kendine iyi baksın. bebeklerinize de..
zamanım oldukça girerim ama akşamları uyanmak zor biraz, o yüzden baş ağrım oluyor gündüzleri o uyudukça yatıp dinleniyorum. uykusuz kalmak zor ama bambaşka güzel bi duygu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahh..

merhaba kızlar bende boslukta gırıyım dedım...
bulbul canım basın sagolsun...
tubıs tatlım senle havvanın bebısler baya ınatcı cıktılar kız hayırlısı neyse oyle olsun canım benım.
canbahar doguruyo demek bugun Allah yardımcısı olsun...
havva cım senınde zor artık baya agırlasmıssındır ya zordur emınım ben 40 haftayı goremedıgım ıcın tahmın edemıyorum... ıns esra kız daha fazla bekletmez annesını babasını...

doktordan geldim
1cm açılma var
bugün yarın doğurursun, doğurmazsan cuma kontrole gel dedi doktor.
bebeğe hiç bakmadı, bakmayacağım dedi.
sancılarım da 140larda
biraz korkmaya başladım, iş ciddiye bindi bilmiyorumkismile

korkma akpakcim cnm nasil heycanla sanci falan bekliyodun simdi korktunmu korkma hadi allah hemen bebislerimize kavustursun bizi saglikla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…