Evet Ayşecim bizim kız mehter adımlarıyla geliyo iki ileri bir geriiiiii...kaydirigubbakcemile3
ay hakkaten balık nasıldır iyimidir ben teraziyim kovayla anlaşabiliyorum die eviniyordum ama balık tanımıyoum ya.. balık bebeğği çok ağlar diyor internetttEsracım ben de kova burcu bekliyorum ama Balık olacak anası gibi galiba
Günaydın kızlar.. Ben bugün inşallah doğurmaya gideceğim. Sancılar hafifi hafif başladı. Dua edin ne olur da gelsin bu sıpa...
Kızlar ben yine geldim. Perşembeye kadar beklemeye karar verdik. Perşembe 41. hafta bitecek...Sonuna kadar inatlaşıyoz biz bu kızla...
canım ya ayy rekora gidiyosun sen.dura dura bu kız çok tombik olacak.boşver içerde keyfi yerinde demekki.dursun kız orası daha güzel demekki.kaydirigubbakcemile3
Ayy bilmem ki canım ya... Zehra 40+ 4 te doğurmuştu...
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:Ay Serapçım geçtim ben balıktan hamsiden doğsun artık
ben anlamadı m valla neden bu kadar uzadı...sizi öre göre ben de tırstım hep beklicem sanıyorum...bi sürpriz yapsaa...:roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar merhaba ben ocak annesiyim ama aralıkta doğum yaptım sizin topikten canbahar doğum yaptımı ??