2010 Şubat Anneleri

hepinizin hakkında hayırlı olsun..bnm de yarın kontrolüm var ama inaın hiç umudum yok bu topiğe tıkıldık kaldık sanki elm sokağı kabusu bi kaç kişi dönüyoruz...

akannehir delikafadulden

ya evet sabah sancım vardı ne güzel heveslendim ama gitti. bırak düzenli sancıyı hiç olmuyooo bilmiyorumkismile
dün en azından 15 dk bir geliyordu sancı :sm_confused:
bilmiyorum ki neden böyle oluyor birkaç kişi dediğin gibi. bizim bebişler birbirini mi ekliyo acaba hepsi aynı gün mü olacak :1shok:

ne biliyim cm ya anlamadım gtti.. başım çatlıyor bnm de uykum da yok...öff eşimle eski günlerimizi özleidm gibi.. ne biliyim bi memnuniyetsizliktir gidioo işte...çatlıcam yaaaaaaaaaaa... aman ben nasılsa sezercik olcam nie bebişin keyfini bekliyorum ki dimi??? öff her gece rüyamda doğuruyorummm

escos canım ben de bu gece rüyamd doğurdum ve o kadar kolay doğurdum ki yanımdan ebeyi kovdum git ellerini yıka dedim ben bebeği tutarım dedim o gidincede hemen ıkındım doğurup kucağıma aldım kaydirigubbakcemile3 çok kolay oldu inşallah hepimizinki öyle kolay olur
bebişim kucağımda bana öyle tatlı tatlı bakıyordu ki boshayallersmile
biri bebeğimin göbeğini kessin diyordum kaydirigubbakcemile3

bu gece çok zor geçti gözlerim şimşişşş valla...1 de 2 de 3 de hep ayaktaydım uyuyamadım sonra 4,5 a kadar uyumuşum su içtim yattım 5,5 gibi daldım 6 da ezanla kalktım.. karnım sırtım heryerim cok huzursuzdu bi de nefes alamıyorum.. çook çok sancı vardı bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ne sancısı mı sagolsun ablamın yaptıgı afiyetle yediğim kuru fasulyenin sancısı ne olcak baska ne sandınız???kaydirigubbakcemile3akannehir

bir kuru fasülye kadar olamadı bizim sancılar :mymeka:
benim sancılar gitti yaaaaaaaa :a015: senağlama
ben sancılarımı geri istiyorum
gece boyunca uyudum bi kere bile sancım tutmadıııııı :gitme: senağlama

canlarım hayırlısıyla dogumunuz oılur inşallah.

canbahar dogum yaptı baharımız dünya ya geldi 3,595 gram 50 cm çok tatlı bir bebeğimiz var

oy maşallah bahar hanıma.hoşgelmiş ...

sende beklemedesin öylemi.kız hadi dogurun artık..

Ya ben de bir haftayı geçti geceleri hiç uyuyamıyorum. Sabah ezanından sonra uyuyup öğlene kadar yatıyorum. Şimdi olduğu gibi bazen kalkmaya diretiyorum ama sonra acaip uyku bastırıyo yatıyorum öğlen zorla kalkıyorum. E haliyle de gece yine uyuyamıyorum. Acaip bi kısır döngünün içindeyim. Gece uykusunu çok özledim. Cuma da inşallah hayırlısıyla bebek gelecek hepten kaybedeceğiz uyumayı. ınşallah sağlıcakla zorlamadan kolay kolay gelir de uykusuz kalırız n'olcak.
Birisi yazmış doğumdan ne kadar çok kişinin haberi olursa doğum o kadar zor olurmuş diye. Batıl inanç diye de eklemiş. Biz mecburen bir sürü kişiye haber vermek zorunda kaldık. ılk gün de sancılı oluyormuş ya inşallah atlatabilirim.

Kızlar bu arada biz bebeğimizin adını bulduk bir iki hafta önce. Eşim internetten araştırıyordu ben de beğendim. Eflal. Anlamı farsçada meyveleri yeryüzünde kökleri cennette olan bir ağaç diye geçiyormuş. Herkese de söyledik. Hatta bebek şekerlerine de yazıldı. Ancak dün kadınlar kulübünde bir topikte bu ismin anlamının yara bere olduğunu yazmış bir arkadaşımız onu gördüm çok canım sıkıldı. Topik çoktan mazi olmuş tabii 2009 mart ayına ait. Yara bere mi diye girmediğim delik kalmadı burada ama böyle bir anlama da rastlamadım. Bu konuda bi bilginiz var mı?

valla ya bizim ilk oluştuğundaki kuru fasulyelerimiz buyudu de hala ses yok ben de az sonra doktora cıkcam...:umursamaz: hayırlı olsun biliyourm cıkıyorum.

Merhaba kızlar nasılsınız?
inşallah en kısa sürede beklediğiniz sancılar başlar ve sağlıkla kucaklarsınız yavrularınızı.
Doğumunuz su gibi çabuk akar gider inşallah..:Saruboceq:
Canbahar doğum yapmış maşallah kuzucuğa Allah ömürler versin..

havva dün gece 22:30 dan sonra girmemiş niye ki yoksaaaa :teytey:
plaj da dün öğlen ikide girmiş en son
aklıma takıldılar...
evi mi temizlesem acaba :dilcikar: hiç halimde yok. şu doğum enerjisi gelse :1rolleyes: sürekli uyku var gözümde iki hareket etsem yatıp uyuyorum :mymeka:

slm arkadaşlar.havacımnasılsın canım.?doğur artık kız öpüyorum canım

öle valla canım içerde rahatı iyi galiba canım ii olsunda vakti var canım demekki.

merhaba kizlar nasilsiniz gorundu gibi da doguramadim bende ruyamda da doguramiyodum vakit gecmis falan ay hepimiz depresyona giricez vala

bende doguramadım hala..stresmi yapıyoruz biz doguramayınca ondanmı dogmuyolarkii..kafaya takmamaya calısıyorum ama ya hiçmi sancı olmaz okadar rahatımki umudum bitiyor artık suni sancı yada sezeryana kalcak işimiz..normal olsun diye diye sabrediyorummmm..ama sabrım tükendi iyice...41 haftanın ortasındayım yarın kontrol var yine bakalım doktor ne diyecek...bana doktorum cinsel ilşki önerdi yürüyüş ve merdiven cıkma önerdi hepsini yatım bakalım Rabbim bilir zamanını biz tevkkül edip sebeblere yapısalımda..

senağlama yok bacım yok
sancım vardı cinsel ilişkiden sonra süt liman
bizde bir terslik var sanırım
ay iyice snirlerim bozuldu ya
ağlıyorum
tamam da başlayan sancılar nereye kayboldu neden gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…