hepinizin hakkında hayırlı olsun..bnm de yarın kontrolüm var ama inaın hiç umudum yok bu topiğe tıkıldık kaldık sanki elm sokağı kabusu bi kaç kişi dönüyoruz...
ne biliyim cm ya anlamadım gtti.. başım çatlıyor bnm de uykum da yok...öff eşimle eski günlerimizi özleidm gibi.. ne biliyim bi memnuniyetsizliktir gidioo işte...çatlıcam yaaaaaaaaaaa... aman ben nasılsa sezercik olcam nie bebişin keyfini bekliyorum ki dimi??? öff her gece rüyamda doğuruyorummmakannehir delikafadulden
ya evet sabah sancım vardı ne güzel heveslendim ama gitti. bırak düzenli sancıyı hiç olmuyooo bilmiyorumkismile
dün en azından 15 dk bir geliyordu sancı :sm_confused:
bilmiyorum ki neden böyle oluyor birkaç kişi dediğin gibi. bizim bebişler birbirini mi ekliyo acaba hepsi aynı gün mü olacak :1shok:
bu gece çok zor geçti gözlerim şimşişşş valla...1 de 2 de 3 de hep ayaktaydım uyuyamadım sonra 4,5 a kadar uyumuşum su içtim yattım 5,5 gibi daldım 6 da ezanla kalktım.. karnım sırtım heryerim cok huzursuzdu bi de nefes alamıyorum.. çook çok sancı vardı bilmiyorumkismilebilmiyorumkismileescos canım ben de bu gece rüyamd doğurdum ve o kadar kolay doğurdum ki yanımdan ebeyi kovdum git ellerini yıka dedim ben bebeği tutarım dedim o gidincede hemen ıkındım doğurup kucağıma aldım kaydirigubbakcemile3 çok kolay oldu inşallah hepimizinki öyle kolay olur
bebişim kucağımda bana öyle tatlı tatlı bakıyordu ki boshayallersmile
biri bebeğimin göbeğini kessin diyordum kaydirigubbakcemile3
bu gece çok zor geçti gözlerim şimşişşş valla...1 de 2 de 3 de hep ayaktaydım uyuyamadım sonra 4,5 a kadar uyumuşum su içtim yattım 5,5 gibi daldım 6 da ezanla kalktım.. karnım sırtım heryerim cok huzursuzdu bi de nefes alamıyorum.. çook çok sancı vardı bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
ne sancısı mı sagolsun ablamın yaptıgı afiyetle yediğim kuru fasulyenin sancısı ne olcak baska ne sandınız???kaydirigubbakcemile3akannehir
sonunda beklenen gün geldi bugünde doğum olmadı normali isterken fazla beklemekte korkutuyordu beni eşimde bugün habire bebiş oynuyor mu diye arayıp durdu en son dayanamayıp dru arayacağım yarın için sezeryan isteyelim dedi yani yarın sabah 8de gidip sezercik olucam gözüm artık hiçbişey görmüyor ne hissedeceğimide bilemiyorum bir tuhaf oldumbilmiyorumkismile tek istediğim bebişime sağ salim kavuşmak onu koklamak ağrı sancı hiç gözümde değil
geride kalan doğum yapacak arkadaşlarında Allah yardımıcısı olsun bir avazda kurtulursunuz dilerim:Saruboceq:
ben artık vakit bulunca girerim bir daha topiğe Allaha emanet olun kendinize ve bebişlere iyi bakın dualarınızı da esirgemeyin kocaman öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Selam kızlar. Rüveyda, Tuğba hayırlısı olsun hakkınızda.
Ben de yarın sabah erkenden gidiyorum doktora eğer biraz açılma varsa yatıracak doktorum. Suni sancı falan başlatırız dedi. Dualarınızı eksik etmeyin de açılmamız başlamış olsun. Valla açılsın diye bugün çömelme hareketini yapıyorum sürekli, yine yürüyüşe çıktım bi kaynar banyo da yapayım artık açılmazsa da daha ne yapayım bilmiyorumkismile
canbahar dogum yaptı baharımız dünya ya geldi 3,595 gram 50 cm çok tatlı bir bebeğimiz var
bir kuru fasülye kadar olamadı bizim sancılar :mymeka:
benim sancılar gitti yaaaaaaaa :a015: senağlama
ben sancılarımı geri istiyorum
gece boyunca uyudum bi kere bile sancım tutmadıııııı :gitme: senağlama
valla ya bizim ilk oluştuğundaki kuru fasulyelerimiz buyudu de hala ses yok ben de az sonra doktora cıkcam...:umursamaz: hayırlı olsun biliyourm cıkıyorum.bir kuru fasülye kadar olamadı bizim sancılar :mymeka:
benim sancılar gitti yaaaaaaaa :a015: senağlama
ben sancılarımı geri istiyorum
gece boyunca uyudum bi kere bile sancım tutmadıııııı :gitme: senağlama