- 24 Temmuz 2009
- 5.351
- 1
slm canım benimde 41.haftam doktor persembe kontrole cagırdı pazartesiıye kadar beklicez diyor son gün yani ogün suni sancı vercekmiş acılma sancı felan yok sanki hiç dogurmucakmıs gibiyim iyice strese giriyo insan cok bunalıyorumm su andada içim daralıyo herkes dogurayım diye gözümün içine bakıyo sanki üfff cok sinir bozucu..kızımda 3600kg olmus kiloda alıyo aam normal istiyorumm bn..
Aaaa tıpkı ben canım ya... Seninle aynıyız. Biz de p.tesiyi bekliycez. Bakalım ne olacak..Hakkımızda hayırlısı inşallah...
canbahara ne oldu havacim ayni gunduk sezeryan mi oluyo normal istiyodu sanirim
uf beklemek cok sikici dilmi kizlar ya her gun bugunmu dogurucam diye uyaniriyoruz her gece bu gecemi dogurucam diye yatiyoruz allahh yardimcimiz olsun hepimizin insallah
Canım bilmiyorum ki ne olduğunu. Sabah mesaj atmış. Sekiz gibi ben tekrar mesaj atarım. Size de yazarım durumu...
merhaba kızlar bende boslukta gırıyım dedım...
bulbul canım basın sagolsun...
tubıs tatlım senle havvanın bebısler baya ınatcı cıktılar kız hayırlısı neyse oyle olsun canım benım.
canbahar doguruyo demek bugun Allah yardımcısı olsun...
havva cım senınde zor artık baya agırlasmıssındır ya zordur emınım ben 40 haftayı goremedıgım ıcın tahmın edemıyorum... ıns esra kız daha fazla bekletmez annesını babasını...
Canım sorma ya... Ağırlaşmak falan da yok kuş gibiyim. Şu işe yaramayan çatı ağrısı da olmasa hamileliğimi unutçam yani o kadara kadar...
doktordan geldim
1cm açılma var
bugün yarın doğurursun, doğurmazsan cuma kontrole gel dedi doktor.
bebeğe hiç bakmadı, bakmayacağım dedi.
sancılarım da 140larda
biraz korkmaya başladım, iş ciddiye bindi bilmiyorumkismile
Canım hadi bir avazda inşallah. Rabbim hayırlısıyla kollarına almayı nasip etsin...DARISI BAŞIMA