2010 Şubat Anneleri

Aaaa tıpkı ben canım ya... Seninle aynıyız. Biz de p.tesiyi bekliycez. Bakalım ne olacak..Hakkımızda hayırlısı inşallah...

Canım bilmiyorum ki ne olduğunu. Sabah mesaj atmış. Sekiz gibi ben tekrar mesaj atarım. Size de yazarım durumu...

Canım sorma ya... Ağırlaşmak falan da yok kuş gibiyim. Şu işe yaramayan çatı ağrısı da olmasa hamileliğimi unutçam yani o kadara kadar...

Canım hadi bir avazda inşallah. Rabbim hayırlısıyla kollarına almayı nasip etsin...DARISI BAŞIMA

amin meleksen çok sağol
hala doğum hikayelerini okudukça kaybettiğim bebeğim geliyor aklıma hüngür hüngür ağlıyorum
bana dua edin, o acı her acıdan daha kötü.
Allah kimseye yaşatmasın
sağlıcakla alalım yavrularımızı kucağımıza

amin canım darısı hepinizin başına sancılar gelsin de bebişlere kavuşun.
şu tavsiyelere de uyun bence kaydirigubbakcemile3

biz ilişkiden hiç kaçmadık :kedi:
deneyin belki işe yarar

rüveydacım hadı bakalım az kalmış... sakin ol kötü şeyler getirme aklına hersey guzel olucak goruceksın sagsaglım kavusucaksın bebegıne Allah ın ıznıyle...

Rüvüş şu daire çizme ve malum bölgeye masaj dışında hepsini denedik. Hala tık yok. Küvete oturmaya devam ediyom ama açılma için bi işe yaramıyo

Evet kızlar zehranın rekoru artık bende.:hooray: Demek ki benim sıpam ondan daha inatçıymış. Bu başarısından solayı sıpamı kutluyor, biraz daha doğmazsa popişini ısıracağımı üzülerek bildiriyorum şakkıdı

evet cnm normal dogum oldu ama bana filit verdiler sancim oyle geldi 5 kilo dogdu kizim bir bucuk saate dogdu

:roflol:

sonunda beklenen gün geldi bugünde doğum olmadı normali isterken fazla beklemekte korkutuyordu beni eşimde bugün habire bebiş oynuyor mu diye arayıp durdu en son dayanamayıp dru arayacağım yarın için sezeryan isteyelim dedi yani yarın sabah 8de gidip sezercik olucam gözüm artık hiçbişey görmüyor ne hissedeceğimide bilemiyorum bir tuhaf oldumbilmiyorumkismile tek istediğim bebişime sağ salim kavuşmak onu koklamak ağrı sancı hiç gözümde değil
geride kalan doğum yapacak arkadaşlarında Allah yardımıcısı olsun bir avazda kurtulursunuz dilerim:Saruboceq:
ben artık vakit bulunca girerim bir daha topiğe Allaha emanet olun kendinize ve bebişlere iyi bakın dualarınızı da esirgemeyin kocaman öpüyorum hepiniziopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam kızlar. Rüveyda, Tuğba hayırlısı olsun hakkınızda.
Ben de yarın sabah erkenden gidiyorum doktora eğer biraz açılma varsa yatıracak doktorum. Suni sancı falan başlatırız dedi. Dualarınızı eksik etmeyin de açılmamız başlamış olsun. Valla açılsın diye bugün çömelme hareketini yapıyorum sürekli, yine yürüyüşe çıktım bi kaynar banyo da yapayım artık açılmazsa da daha ne yapayım bilmiyorumkismile

hepinizin hakkında hayırlı olsun..bnm de yarın kontrolüm var ama inaın hiç umudum yok bu topiğe tıkıldık kaldık sanki elm sokağı kabusu bi kaç kişi dönüyoruz...

Canım hakkında hayırlısı olsun. İnşallah hayırlısıyla kavuşursun kuzuna...:gitme:

İnşallah açılman vardır canım. Allah hakkında hayırlısını nasip etsin inşallah...

hepinizin hakkında hayırlı olsun..bnm de yarın kontrolüm var ama inaın hiç umudum yok bu topiğe tıkıldık kaldık sanki elm sokağı kabusu bi kaç kişi dönüyoruz...

:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

bu sefer de ben diorum adi gdp dogurayım eşim dio bekleyelim canı isteyince gelsin... öfffffff...bence ben de 42 yi ulcam mart anneleri dogurmaya baslamış...

canbahar dogum yaptı baharımız dünya ya geldi 3,595 gram 50 cm çok tatlı bir bebeğimiz var

tubısım kolay saglıklı dogumlar dılıyorum hayırlısıyla oglusunu kucagına alıcaksın ınsallah...

serapcım hadı bakalım ınsallah...
umarım sende yarın bu vakıtler bebısıne kavusmus olursun.

canbahar dogum yaptı baharımız dünya ya geldi 3,595 gram 50 cm çok tatlı bir bebeğimiz var
oyyy masallah bahar bebege Allah nazarlardan esırgesın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…