ben de sonundaa uyudum geldimmmm!1! oh be s,geceden beri bu uykunun peşindeydim..:))
akpakk cidden yok yani.... ayyy inşallah hayırlısı...:lepi:
ne bileyim vallahi.. 1 sat uyumuşum ama dinlendirdi horul dourl uyumuşum heralde.. benimki geceleri tepikliyor... gene başlıyoruz rutin.. hareketlere..:)) sabahları sessz o zaman da sağolsun telefonlar uyuytmuyor..Ne olacak canım bu uyku ile işimiz benim gözümden uyku akıyor ama yatamıyorum sıkıntı geliyo tipim kaydı valla uykusuzluktanmafoldumbenmafoldumben Sabah altı gibi uyumuşum toplasan iki saat uyuyamadım kalktım. Sonra bi daha yat iki saat kalk sersem oldum.
Rüveyda dün gece girdi ama bugün yok inşallah güzel haber alalım artık di mi ama
sezeryandan bahsettiğine göre dogum kanalına yaklaşmamış bile... zor ya..
aa bu arada akpaktan ses yok ??? yoksaaa....:lepi:
ya esma nedendogurmuş.ona daha vardı.iyi iyi kız kimsecik kalmadı artık.hakkaten akpak ne yaptı.
ben de sonundaa uyudum geldimmmm!1! oh be s,geceden beri bu uykunun peşindeydim..:))
akpakk cidden yok yani.... ayyy inşallah hayırlısı...:lepi:
Ne olacak canım bu uyku ile işimiz benim gözümden uyku akıyor ama yatamıyorum sıkıntı geliyo tipim kaydı valla uykusuzluktanmafoldumbenmafoldumben Sabah altı gibi uyumuşum toplasan iki saat uyuyamadım kalktım. Sonra bi daha yat iki saat kalk sersem oldum.
Rüveyda dün gece girdi ama bugün yok inşallah güzel haber alalım artık di mi ama
:roflol: :roflol: :roflol:Ay yine kimseler kalmamış :çok üzgünüm:
Ben topiği beklerim geceleri hiç korkmayınguclubacismile
akpak çatlamıştım valla meraktan... epidural ve siz arası fark derken epiduralli kötü müymüş?? bir de nişan olayını görüp yada suların gelmesiyle doguran varmı bende merak ediyorum valla... sancı bu hissettiğimiz karın ağrıları gerginlikleri değil bence de ama bilmiyourm nie sancımız suyumuz vs olmadı hala kimisi 37 ye girdiği gibi gelioo.. neyse zamanlı olsun da hayırlısı olsun bu son gunler artık bundan sonraki hayatımızda hep bebişlerimiz kısmetse bizimle olacak...:) keyfini süreceğiz şimdinin keyfini sürelim dimi ama??
cellwe ne guzel anlatıyorsun ya seb spinal mi epiduralli mi oldun?? çok merak ettim süper duyuluyor valla darısı başımıza
merhaba kızlar
sağolun ya merak edilmek çok güzel
artık uyumak çok zorlaştı. yastığa yatamıyorum midemde e varsa ağzıma geliyor bir de midem de çalışmaz oldu bir yemeği sindiremiyor. kızım baskı yapıyo galiba
sabah kontrole gittim doktor yokmuş yarın gideceğim tekrar
bu sırada sancım var ama eskisi gibi değil şiddeti baya arttı. ama hala doğum sancısı olduğunu düşünmüyorum çünkü sancı esnasında kıvranacak kadar ağrım olmuyor.
yine de düzenli sancım olursa giderim hastaneye. artık ebelerin eline kalırız :çok üzgünüm: keşke doktorumuz burdayken gündüz doğum olsa.
bu sırada ben hala nişan bekliyorum ama yok yok. nişanı göreden doğuran var mı diye anket açmayı düşünüyorum.
yeni doğum yapan bir arkadaşımın ilk bebeği epiduralli normaldi, bu epiduralsiz normal. arada çok fark varmış, keşke ilk bebeğimi de epiduralsiz yapsam her aşamayı hissetseydim diyor. ilk bebeğinde uyuşuk olduğu için bebeğin çıkışını falan hissetmemiş.
benden bu kadar...
çok hareketli bir gün geçirdim bugün eşim dün gece yatarken oğluşumuz yarın gelecek deyip uyudubilmiyorumkismile
bende gece uykumda ağrılar hissediyordum ama wcye kalkmaya baya bir zor karar verdim bir kalkttım saat sabahın 4.30 u wcye girdim oda ne direk kan geldi ve tabi karnımda ağrı olunca beni hemen panik sardı direk kocişi kaldırdım dru aradık hastaneye gitsek mi sancıların sıklaşmasını beklesek mi derken ben tabi bir bebeğimi kaybettiğim için kan görünce çok korkttum drda gidin deyince çantamızı filan alıp gittik tabi sancılar bir karnımda bir belimde sabahın beşinde ebe vardı acilde hemen çatala çıktık 1cm açılma var doğum başlamış gitmeyin sen yat dedi :1shok:nstye bağlandık tabi saat 5den 8.30kadar bir kaybolan bir şiddetlenen sancılarla tek başıma yattım yanıma da kimseyi sokmadılar sonra 8.30 da drum geldi normal mi istiyorsun dedi evet deyince hop çatala yine açılman yok sen bugün doğurmazsın bence dedi:mymeka: bende inatla beklicem dedim ama dr öyle deyip gittikten sonra ne ağrı ne sancı kaldı doğum olmadığı için oda da vermediler saat 2ye kadar bekledim ama doğum yapacak kadar sancım ve açılmam olmadı sabahtan öğlene kadar 4kere nstye bağlandık 3kere çatala çıktık ne sancılar arttı ne açılma ilerledi drumda suni sancı vermedi istersen sezeryan ol dedi:dilcikar: neden bilmiorum sabahtan beri doğumhanenn tam karşısındaki odada beklemekten mi strestten mi korkudan mı istemedim çıkış yapın ozaman dedi mesuliyet kabul etmem ama dedi bende imza verip evime geldim saatlerce aç kaldığım için yemek yedim az uyudum duş aldım şimdi ne ağrım ne sancım var :sm_confused:ama druma sordum yarına kadar sancılar sıklaşıp normal yapamazsam sezercik yapacak çarşamba günü çok şükür oğluşum sağlıklı hala kıpır kıpır şu anda bile bütün günde öyleydi dönmeye çalışıyordu galiba
bugün böyle bir doğum provası yaptırdım geldim hem kendime hem evdekilere kaydirigubbakcemile3Rabbim hakkımızda hayırlısı versin inş. bebişlerimiz sağlıkla gelirler
Ay yine kimseler kalmamış :çok üzgünüm:
Ben topiği beklerim geceleri hiç korkmayınguclubacismile
Günaydın kızlar. Ben de dün doktora gittim tarih falan kararlaştırmak için. Ama ne yazık ki bu dünyadaki en iyi dostlarımdan birini kaybetmişim ve eşim bana bunu orda söyledi. Doktor hızlı hızlı baktı ultrasondan hemen nstye gönderdi. Sıra bekledim biraz çıktım doktor gitmiş. Normal doğum gelmiş ayrılmak durumunda kalmış. Hemşireyle görüşüp gün kararlaştırdık. Hiç bir şey soramadım. Ordan da cenazeye gittik. Çok canım sıkkın. Eşim kalp kriziyle birini kaybettik deyince gözümün önünden bir sürü insan geçti. Aklımdan geçebilecek en son kişiydi. Yıllar sonra bebekleri oldu hiç beklemedikleri bir anda. Yürüdüğünü emeklediğini bile göremedi. Neden hep iyi insanlara böyle oluyor? Neyse moralim çok bozuk sizin de canınızı sıkmayayım.
Doğum tarihi olarak ya cuma ya da cumartesiyi seçsinler demiş biz cumayı seçtik. Sabah 7'de hastaneye gideceğiz. Spinal sezeryan yapıyorlarmış ki anne diğer sezeryan sonrası yaşanan 5-6 saatlik şiddetli sancıyı çekmesin diye. Ama bekleme koltuğunda da bi kadın sakın belden uyuşturma kızım mahvoldu bebeği bile emziremiyor baş ağrısından dedi. Ama dediğim gibi doktorla enine boyuna bi konuşamadık.
ben varım... kızlar sizden sonra doguran yok oldu doguran yok oldu biz kaldık iyice de agırlaştık herkes birbirine bakıyor ne zaman dogurcaz diye..:))günaydııın kimseler yokmuuuuuuu
bu arada 38+6 yım sona kalan benim bence.. ama cok bunaldım artık inanın erkenden dogurdunuz rahatladınız :)) duy oğlum sesimiiii....ıkz anacım dogurun artık söyleyin kuzularınıza gelsinler artıkın...
seninde az kaldı.en sona kim kalıyoki...
canım başın sagolsun öyle acı olayları bende yaşadım .iki küçük oglu vardı hep hayal ediyordu okutacagım.evlendirecegim.evlerimin önünde davullar dövdürecgim ogullarımı askere gönderirken derdi.amam onlar küçükken vefat etti.bilirim o acıyı.neyse derinlere inmeyelim.sende doguruyorsun demek allah tamamına erdirsin.bende dogumu yaptım odaya geçirecekleri zaman bana anestezi doktoru bir hafta boyunca kafein iç.kola ,çay,kahve.hangisi olursa olsun bir hafta boyunca azda olsa iç baş agrısı yapmasın.yapar diy eönlemmiş bu.çok şükür bend baş agrısı falan olmadı amam ben yinede her akşam küçük fincan kahve içmiştim.bazılarında yapıyordur dogru.kimiside bel agrısı çeker.bende spinal sezeryan oldum.tavsiye ederim benimkide çok rahattı.
bulbulcum sen de sezeryan tarihi belrlendi yani.. benim de yarın kontrolüm var heran herşey olabilir..arkadaşın için çok üzüldüm bu halde acı haber çok kötü.. allah rahmet eylesin arkadaşına bizlere de uzak tutusun kötülüklerden evlatlarımızla sağ salim uzuun ömürler verisn .. senin d ebaşın sağolsun cnm ..biliyourm zor ama moralini çok bozmamaya çalış bebği sütü etkilermiş...akannehirGünaydın kızlar. Ben de dün doktora gittim tarih falan kararlaştırmak için. Ama ne yazık ki bu dünyadaki en iyi dostlarımdan birini kaybetmişim ve eşim bana bunu orda söyledi. Doktor hızlı hızlı baktı ultrasondan hemen nstye gönderdi. Sıra bekledim biraz çıktım doktor gitmiş. Normal doğum gelmiş ayrılmak durumunda kalmış. Hemşireyle görüşüp gün kararlaştırdık. Hiç bir şey soramadım. Ordan da cenazeye gittik. Çok canım sıkkın. Eşim kalp kriziyle birini kaybettik deyince gözümün önünden bir sürü insan geçti. Aklımdan geçebilecek en son kişiydi. Yıllar sonra bebekleri oldu hiç beklemedikleri bir anda. Yürüdüğünü emeklediğini bile göremedi. Neden hep iyi insanlara böyle oluyor? Neyse moralim çok bozuk sizin de canınızı sıkmayayım.
Doğum tarihi olarak ya cuma ya da cumartesiyi seçsinler demiş biz cumayı seçtik. Sabah 7'de hastaneye gideceğiz. Spinal sezeryan yapıyorlarmış ki anne diğer sezeryan sonrası yaşanan 5-6 saatlik şiddetli sancıyı çekmesin diye. Ama bekleme koltuğunda da bi kadın sakın belden uyuşturma kızım mahvoldu bebeği bile emziremiyor baş ağrısından dedi. Ama dediğim gibi doktorla enine boyuna bi konuşamadık.
meleksen ne yapacaz boyle ya.. kocaelnden tık yok..:)iyi geceler kizlar da dogurmuyoruzmuuuuu kaldik burda tek basa cok yorucu beklemek kizlar hepimiz icinde allah yardimcimiz olsun