çatlak demişken benim hiçbir yerim çatlamadı daha annem de çatlamamış hiç ki o zamanlar böyle krem de yokmuş. ben artık jel sürmekten vazgeçtim sadece göğüs uçlarına bepanthen merhem sürüyorum arada, ilk emzirmede yara olmasın diye
canım bepantenın hangı kremını suruyorsun bende varda acaba aynsımı dıye merak ettım bende kullanmak ıstıyorum artık ama ne kullansam dıye dusunuyorum
Kızlar Şİmdİ fatoŞla konuŞtumm herkese selamı var dualarınıza İhtİyacı var dedİ
tansİyonu hala yÜksekmİŞ gÜnde 3 İlaÇ verİyolarmıŞ ama ordaymıŞ halen bellİ deĞİl dİyo ne olcaĞı Çok selam sÖyledİ herkese kızlar
serapçım senin doktor çok mu yoğun yav 5 hafta sonra gel denir mi bence sen o aralığı 2 haftada bire indir zaten bir muayene bir kontrol oluyor oram buram ağrıdı geldim dersin
ayyy göbekten sonra bacaklarım da çatlamaya başladı kızlar..artık hiç yağ-krem süresim kalmadı, saldım gittim kendimi. üff kociş doğumdan sonra beni kapıya koyarsa, bebemi de alır giderim artık napimm..-tatlicadiarzu-
Yarencİm kovamaz senİ rahat ol sonuÇta İsteyerek olan bİŞey deĞİl,sen onu kov olmadı:) akİam papatyamda vardı kadın hamİle kocası onu anŞasın dİye kocasınında karnına 5 kg aĞırlık yerleŞtİrdİ:))) bİzdemİ yapsak ne
kimse çatlaklardan bahsetmeyince sadece ben çatladım zannediyodum:kedi: yalnız degilmişim canım demekki benim bacaklara henüz sıçramadı ama karnım yanlarıma doğu tamamen çatladı:umursamaz: aman napalım kuzucuklarımızın canı sağolsun babalarıda çatlakları gördükçe bebişlere baksın moral bulsunlar napalımkaydirigubbakcemile3
çatlak demişken benim hiçbir yerim çatlamadı daha annem de çatlamamış hiç ki o zamanlar böyle krem de yokmuş. ben artık jel sürmekten vazgeçtim sadece göğüs uçlarına bepanthen merhem sürüyorum arada, ilk emzirmede yara olmasın diye
ayyy göbekten sonra bacaklarım da çatlamaya başladı kızlar..artık hiç yağ-krem süresim kalmadı, saldım gittim kendimi. üff kociş doğumdan sonra beni kapıya koyarsa, bebemi de alır giderim artık napimm..-tatlicadiarzu-
canım ben ilk kızımıda orda dünyaya getirmiştim çok memnun kaqldım tabi kuş kondurmuyolar sonuçta ama benim zaten özel sigortam var az bişe ödiyeceğiz heralde ama bakım süper hastanede doktorumdan da çok memnunum
valla benim fiyatlar da uçuk ama dinevanınki kadar değil özel sigorta sağolsun
bildiğin bepanthen merhem canım mavi beyaz kutu içinde tüp.. dirseklerime falan da sürüyorum onu zararsızmış
kızlar benimde özel sağlık sigortam var doğumun ve kontrollerin %100ünü karşılıyor ek bi para ödemiycez yani.ama sadece küvezi karşılamıyor.sizin sigortalar karşılıyormu.eşim de beni kendi iş yerinde sigortalı göstermek istiyo herahngi bir risk durumuna karşı.siz ne yapmayı düşünüyorsunuz.
Yarencİm kovamaz senİ rahat ol sonuÇta İsteyerek olan bİŞey deĞİl,sen onu kov olmadı:) akİam papatyamda vardı kadın hamİle kocası onu anŞasın dİye kocasınında karnına 5 kg aĞırlık yerleŞtİrdİ:))) bİzdemİ yapsak ne
selam kızlar biz geldik yarenciim çatı yapmadı şekerim apıcamda demedi :)))) belki ilk sen olursun :)) 3 hafta sonra çağırdı bidaha bebişim 2.436 gr olmuş. neyse canlarım çok şükür bi terslik yok doğumumda normal gözüküyo.
yarencim hediyemiz geldi şimdi çok güzel bayıldım valla acayip güzel hele o yelek Allahım çok zevklisin çok sağol tatlımmm
selam kızlar biz geldik yarenciim çatı yapmadı şekerim apıcamda demedi :)))) belki ilk sen olursun :)) 3 hafta sonra çağırdı bidaha bebişim 2.436 gr olmuş. neyse canlarım çok şükür bi terslik yok doğumumda normal gözüküyo.
yarencim hediyemiz geldi şimdi çok güzel bayıldım valla acayip güzel hele o yelek Allahım çok zevklisin çok sağol tatlımmm