2010 Şubat Anneleri

hade hadee avutma kendini şekerim...kaydirigubbakcemile3 ben gidim yemek hazırlıyım

Gözün aydın canım maşallah miniğine.

yarencim hediyemiz geldi şimdi çok güzel bayıldım valla acayip güzel hele o yelek Allahım çok zevklisin çok sağol tatlımmm

Güle güle kullanın canım. Fotoğrafını koyarsın artık bize de.

sağolun kızlar güzel haberlerle gelsin bütün bebişler........

gözün aydın cnm. nst ye bağladılar mı pekii?

yarencim hediyemiz geldi şimdi çok güzel bayıldım valla acayip güzel hele o yelek Allahım çok zevklisin çok sağol tatlımmm

güle güle giydir canım. bu hediyeleşme işi iyi oldu. bu şekilde hediye almak daha bi heycanlı olduu

bu arada ocak bebişleri çok aceleci yaw. 10 oldu, doğanların sayısı. amanınnnn

ne çabuk gelmiş..beğendiğine sevindim canım. iyi günlerde giysin, güzel kızın. beni hatırla giydiriken :asigim:

çok beğendim canım teşekkürler tekrardan

sağol canım akşama çekerim resimlerini özlemcim

son gelen aşıdan olacağım ben. şimdi biraz hastayım ama iyileşmeyi bekliyorum.

bende olmadım olmuycam son gelen aşılarda etkisizmiş kızlar radyoda duydum o yüzden olmuycam ben

hulencim nts bağlamadılar bu sefer..
bende aşı olmadım olmucamda doktorumda bişey demedi.

kızlar miğden yanıyodu ya doktoru aradım rennie şurup dedi kullanan varmıı

çamaşır vardı balkonda toplayana kadar çok üşüdüm.hava nasılda soğumuş.gündüz iyiydi halbuki.

kızlar miğden yanıyodu ya doktoru aradım rennie şurup dedi kullanan varmıı

canım ben gavıscon şurup kullanıyorum.çok etkili midem yanmaya başladığı anda içiyorum hemen geçiriyor yanmayı.

dün akşam atv haberde izledim sağlık bakanlığınca açıklanan son 2 günkü istatistiklere göre h1n1 gribinden ölen gebe ve lohusa sayısı 20 imiş.gebelerin tek korunma yöntemi var oda grip aşısı olmaları diyordu dr.
bu haftadan itibaren salgın dahada artacakmış anca baharın gelmesiyle hafifleyecekmiş.ocak ve şubatta hastalığa yakalanan sayısı çoğalacak dedi.
ayy izlerken bile bi tuhaf oldum.bizim dr geçen ay grip aşısı olmuştu aralıkta gelen aşılardan sana vurulmanı tavsiye edebilirim hele bi aşılar gelsin tekrar konuşuruz demişti.
ve yarın dr kontrolümüz var bakalım ne diycek ben korktum kızlar ya önceden olmak istemiyordum ama ölen anne sayısı arttıkça olsam mı diye düşünmeye başladım.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…