selam kızlar biz geldik hülyacım çatı yapmadı şekerim apıcamda demedi :)))) belki ilk sen olursun :)) 3 hafta sonra çağırdı bidaha bebişim 2.436 gr olmuş. neyse canlarım çok şükür bi terslik yok doğumumda normal gözüküyo.
yarencim hediyemiz geldi şimdi çok güzel bayıldım valla acayip güzel hele o yelek Allahım çok zevklisin çok sağol tatlımmm
selam kızlar biz geldik yarenciim çatı yapmadı şekerim apıcamda demedi :)))) belki ilk sen olursun :)) 3 hafta sonra çağırdı bidaha bebişim 2.436 gr olmuş. neyse canlarım çok şükür bi terslik yok doğumumda normal gözüküyo.
yarencim hediyemiz geldi şimdi çok güzel bayıldım valla acayip güzel hele o yelek Allahım çok zevklisin çok sağol tatlımmm
ne çabuk gelmiş..beğendiğine sevindim canım. iyi günlerde giysin, güzel kızın. beni hatırla giydiriken :asigim:
Canım gözün aydın ne güzel haberleler gelmişssin sende... bende bugun gıttım böyle güzel haberler duymak beni çok sevindiriyor ya Allahım hepımzıın yardımcısı olsun...
Güle güle kullansın bebişin hayatım bizde görelim hediyenizi yerimseniben
Gözün aydın canım maşallah miniğine.
Güle güle kullanın canım. Fotoğrafını koyarsın artık bize de.
grip aşısı olan var mı arkadaşlar
bana eşim ısraraediyor bi yardımcı olun kafam çok karışık
kızlar miğden yanıyodu ya doktoru aradım rennie şurup dedi kullanan varmıı
kızlar miğden yanıyodu ya doktoru aradım rennie şurup dedi kullanan varmıı
ben kullandım canım, faydasını gördüm. tavsiye ederim. benim uzun sürmedi mide yanması, 1 hafta falan sürdü. ama şurup iyi geliyor.