- 2 Haziran 2009
- 2.122
- 502
İyi hadi canım dikkat et kendine.
Bir iki kişiyi 1 ay sonra çağırmışlar herhalde diğer gidenleri daha sık çağırmışlar. Her doktor farklı mıdır nedir. Of ben de 5 haftada 1 gidiyorum 3 aydır artık beni daha sık çağırsın diye dua ediyorum:Saruboceq:
Tekrar merhaba kızlar...
Alıntı yapamadım o yüzden genel yazıyorum. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.Şimdi iyiyim. Bebeğim de hareketli maşallah...Doktorumu aradım arada tansiyonun düşüyodur. Aç kalma. 2 saatte bir bi şeyler atıştır, ayakta çok durma. Saatlerce de oturma, 2 saatte bir en azından odada dolaş dedi.Bebeğin hareketleri normalse bir sorun yoktur dedi kızlar...
Ay nasıl rahatladm anlatamam...
kızlar bu arada bende doktordan geldım bugun bebegım cok sukur sımdılık ıyı 2 200 gr kılosu 46 cm de boyu olmus bende 75 kılo olmusum tabı sımıdye kadar 15 kılo aldım doktor yıne kızdı bana cok kılo alıyorsun dıye hersey yasak ya nasıl beslenecem ben hamılelerın normal ınsanlardan sadece 300 gr fazla yemesı gerekıyormus kalsıyum proteın ıhtıyacımız fazla oldugu ıcın bunların fazla oldugu bessınlerden yytecekmsıız sekerını olctur dedı kan sayımı ıstedı bırde saglık ocagında yaptracam bunlarıda
benden sımıdlık bu kadar baska doktora gıdecek olan var m bugun
varsa ıyı haberlerle gelır ınsallah
bu arada doktora ne kadar sıkıkla gıdıyorsunuz dıye sormus bı arkadas ben hamıle kaldıgmdan berı 15 gunde bır gıdıyorum sımdı ıkı ayrı doktora gıttıgım ıcın daha sık gıdıyorum
Tuğbacım geçmiş olsun sana da canım...Senin tansiyon düşük çıkmış biraz galiba tatlım. Yanında tuzlu bi şeyler bulundur bence
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ne bıleyım vall aaklımda onunla ılgılı oyle bır ucret var canım
sana ne kadar demıslerdı
canım gecmıs olsun tansıyon sorunu olanlaraTuğbacım geçmiş olsun sana da canım...Senin tansiyon düşük çıkmış biraz galiba tatlım. Yanında tuzlu bi şeyler bulundur bence
gözünaydın maşallah bebeğine canım
Derİnderen maŞallah canım mİnİĞİnee kocaman olmuŞ artık oh ohh
Kızlar KORDON KANIYLA ilgili yazışmışsınız ben hastanemle anlaştım alınacak bizim biraz öncede malzemeler geldi artık kontrolde götürcez malzemelri fiyata gelince normalde 1000 euro ama yılbaşından önce başvurursanız 2000tl bunun 600 tl peşin yada kredi kartı cocuk doğunca kalan 1400tl 7 ye bölüp 200lt taksitle bu kanın işleme parası takip eden her yıl için 100euro..........bilginize
Kordon kanı fiyatları o kadar uçuk değil sanırım depozito alıyolar sonrara yıllık ücret alıyolar sanırım
berrincim buluşalım valla haklısın bakalım esma bi gelsin konuşalım seçil ben sen okey esma çok hastaydıı
sağol srpp canım darısı başına Şeniz
havvacım aynı durum bende de var dün bir ara canım çekiliyor bayılıyorum zannettim hemen tatlı bişeyler yedim kendime geldim birde alışveriş merkezindeydim oturdum iyi geldi ama tabi halsizlik devam etti bende bugün druma sorcam olmazsa tansiyonuma baksınlar sağlık ocağına her gidişimde 8-5 ,7-5 , falan çıkıyor en iyisi 11-7 çıkmıştı bende tansiyon mu kan şekerimi anlamadım bende epeyce endişelendim sanada geçmiş olsun insan korkuyor seni anlıyorum canım
ne yesem yarıyor banada sutu lıgt ıc peynırı yogurdu lıght ye cıkolata yasak hamur ısı borek tatlı yasak 1 saat yuru dedı durdu butun kontrol boyunca bu kıloyla dogum yapacakmısım 4 kılo cocuk dogursam 2 kılo suyu plesantası cıksa gerı kalan kılolar benımmıs ole dıyor esımde zaten hersey yasak dedı ya artık fotosentez le yasam surdurmeye kalkar banaderinderen maşallah canım bebişinevalla benimde kontrol bugün drumuzdan iyi bir fırça yeriz artık bu ayda 2kilo aldım enaz bence evdeki tartı öyle diyor yeriz yine birbirimizi dengesiz besleniyorsun diyor acaba kendisi hiç hamile kalıp saat 9lara kadar çalışıp birde eviyle eşiyle temizlikle uğraşmışmı ne yapalım kuşmuyuz insan doymuyor ama ben bugün sesimi çıkartmıcam çünkü doğum raporumu yazdırcam cadılık yapmamam lazım :asigim:
sagol canım ben nerden duydum bu 7000 euroyu bılmıyorum ama aklımda ole bır fıyat varkordon kanı kiti ve testleri 528 tl
dondurulması ve saklanması 1,243
10 yıl için 650
20 yıl için 1,230
bir yıllık 121 tl
saklamayı acıbadem ist.daki kendi merkezinde yapıyormuş 5 senedir. benim merak ettiğim aranızda başka yerden araştıran ve fiyat alan var mı?
canım bu arada bebişine ve sana maşallah
benim doktor dün domuz gribi aşısı olabilirsin dedi artık tavsiye ediyorlarmış ama ben pzt.ye kadar düşünücem tam emin olamıyorum bir türlü yaptıran var mı aranızda?
dERİNDEREN GÖZÜN AYDIN TATLIM MAŞALLAH MİNİŞİNE...
sağol canım bayağı faydası oldu bana
ay nesi var esmanın çok geçmiş olsun de görüşürsen oldu mu evde dinleniyor herhalde msn de yok
tugbacım sana da gecmis olsun
kızlar bu arada bende doktordan geldım bugun bebegım cok sukur sımdılık ıyı 2 200 gr kılosu 46 cm de boyu olmus bende 75 kılo olmusum tabı sımıdye kadar 15 kılo aldım doktor yıne kızdı bana cok kılo alıyorsun dıye hersey yasak ya nasıl beslenecem ben hamılelerın normal ınsanlardan sadece 300 gr fazla yemesı gerekıyormus kalsıyum proteın ıhtıyacımız fazla oldugu ıcın bunların fazla oldugu bessınlerden yytecekmsıız sekerını olctur dedı kan sayımı ıstedı bırde saglık ocagında yaptracam bunlarıda
benden sımıdlık bu kadar baska doktora gıdecek olan var m bugun
varsa ıyı haberlerle gelır ınsallah
bu arada doktora ne kadar sıkıkla gıdıyorsunuz dıye sormus bı arkadas ben hamıle kaldıgmdan berı 15 gunde bır gıdıyorum sımdı ıkı ayrı doktora gıttıgım ıcın daha sık gıdıyorum
canım cagırmasını bekleme cık cık gıt ben ole yapıyorum aklıma estımı gıdıyorum nıye geldın dıyecek degıl yaa
selam kızlar biz geldik bugun doktor kontrolümüz vardı ..
oğluşumuz yine elleri ile kapattı yüzünü azcık görebildik ama yinede çok güzel onu görebilmek , 2055 kilo olmus oğlumuz ve bugun ıtıbarı ile raporumuz yazdı doktor artık dinlen bol bol yorma kendini dedi bebeğin suyu herşeyi normal çok güzel şuan için dedi, şimdilik normal doğum gibi gözüküyor bütün herşey bunu gösteriyor çokda rahat normal doğum yapabilirsin dedi , bende 67 kilo olmuşum benım kilomda normalmiş ... domuz gribi aşısı ile ilgili kesinlikle ol demem olmanıda istemem dedi sonuçta bu sadece grip dikkat etmen gerekiyor dedi işte böyle kızlar raporumuzuda aldık geldik ocak 15de cagırdı tekrar yanı 1 ay sonra bakalım nasıl geçeçek bu 1 ayy ...
Oğluşumuz yine elleri ile kapattı yüzünü azcık görebildik ama yinede çok güzel onu görebilmek , 2055 kilo olmus oğlumuz ve bugun ıtıbarı ile raporumuz yazdı doktor artık dinlen bol bol yorma kendini dedi bebeğin suyu herşeyi normal çok güzel şuan için dedi, şimdilik normal doğum gibi gözüküyor bütün herşey bunu gösteriyor çokda rahat normal doğum yapabilirsin dedi , bende 67 kilo olmuşum benım kilomda normalmiş ... Domuz gribi aşısı ile ilgili kesinlikle ol demem olmanıda istemem dedi sonuçta bu sadece grip dikkat etmen gerekiyor dedi işte böyle kızlar raporumuzuda aldık geldik ocak 15de cagırdı tekrar yanı 1 ay sonra bakalım nasıl geçeçek bu 1 ayy ...
oğluşumuz yine elleri ile kapattı yüzünü azcık görebildik ama yinede çok güzel onu görebilmek , 2055 kilo olmus oğlumuz ve bugun ıtıbarı ile raporumuz yazdı doktor artık dinlen bol bol yorma kendini dedi bebeğin suyu herşeyi normal çok güzel şuan için dedi, şimdilik normal doğum gibi gözüküyor bütün herşey bunu gösteriyor çokda rahat normal doğum yapabilirsin dedi , bende 67 kilo olmuşum benım kilomda normalmiş ... domuz gribi aşısı ile ilgili kesinlikle ol demem olmanıda istemem dedi sonuçta bu sadece grip dikkat etmen gerekiyor dedi işte böyle kızlar raporumuzuda aldık geldik ocak 15de cagırdı tekrar yanı 1 ay sonra bakalım nasıl geçeçek bu 1 ayy ...
ne yesem yarıyor banada sutu lıgt ıc peynırı yogurdu lıght ye cıkolata yasak hamur ısı borek tatlı yasak 1 saat yuru dedı durdu butun kontrol boyunca bu kıloyla dogum yapacakmısım 4 kılo cocuk dogursam 2 kılo suyu plesantası cıksa gerı kalan kılolar benımmıs ole dıyor esımde zaten hersey yasak dedı ya artık fotosentez le yasam surdurmeye kalkar bana
sagol canım ben nerden duydum bu 7000 euroyu bılmıyorum ama aklımda ole bır fıyat var
soracaktım doktora unuttum valla domuz grıbını bebegımı gorunce herseyı unutuyorum aklımda soracak o kadar sorum var dı kı
sagol canım sanada gecmsı olsun tansıyon sorunun varmıs galıba dusuk mu yuksek mı cıkıyor