2010 Şubat Anneleri

kızlar doktordan gelen herkesın gozu aydın valla saka maka mınıklerımız masallah kocaman olmuslar

herkese selammm
bugün kızımın şifonyerini aldık ikeadan, çok mutluyum, daha kurulmadı kolide duruyor ama evde olması bile hoşuma gitti, üzerimden yük kalktı sanki çok rahatladım bulunca. darısı arayanların başına inşallah..

iyi akşamlar kızzlarrrr doktordan gelenlerin gözü aydın maşaallah kuzucuklarımıza bende ayın 25. gidicem çok özledim kızımı:asigim:

kızlar selam... masallah bugun herkesler doktordaymıs herkesın mınıgıde buyumus serpılmıs
bende doktordaydım bugun. doktorumu degıstırmeyı dusunuyodum yenı yere bı gıdıyım kendımı gosterıyım dedım kaydirigubbakcemile2
bebegım normalde bugun 29+6 yanı 30 haftayı bıtırıyor ama ultrasonda 30+5 cıktı yanı 31 ı bıtırıyor olarak gorunuyor. 40 cm olmus boyumus. kılomuz da 1.630 gr
dogum seklını almıs bızım cadı ama plesenta basından ondeymıs yanı kanala kafadan once plesenta yerlesıcek sekılde kafasının onunde duruyormus... bu durumda kendını sezeryana hazırlasan ıyı olur su an boyle gıderse normal dıyemıyorum sezeryan fıkrınıde kabullen dedı doktor. sonradan duzelırmı plesentanın seklı??? kasıklarımdakı acının sebebıde buymus meger...
gelısım onde gıttıkce dogum tarıhımızde erkene kayıyor ya bakalım hayırlısı
saglık durumumuz gayet ıyı butun gun kıpır kıpırdı ıpek hanım

canım çok sevindim maşallah ipeğe... sen kendini hazırla bencede doktor doğru sölemiş hakkınızda en hayırlısı olsun inş.. opuyorumnanaktan

cnm masallah bebegıne allahım nazarlardan korusun hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm

ZEynepcim maşallah ipeğine hayatım ne güzel gelişimide güzel Allahım nazarlardan saklasın hayırlısı ile kucağımıza aldıgımız günlerde olacak çok yakında sositososito

Zeynep bende geçen doktora gittiğimde plasenta rahim ağzına yakın dedi.Bende sordum ne olur bu durumda diye,plasenta bebekten önce gelebilirmiş falan filan diye anlattı doktor,çok endişelenmiştim o anda.Sonra eve geldim netten araştırma yaptım biraz.Bunun bilinmesi çok önemliymiş doktor tarafından,doğum anında kana ihtiyaç olabiliyormuş,doktor bunu bildiği taktirde endişelenecek bi durum yok yani canım öyle diyor uzmanlar

Bu arada kızın tocaman olmuş maşallah opuyorumnanaktan

sagolun guzel dıleklerınız ıcın kızlar... opuyorumnanaktan
zeyl cım ewet bende bıraz arastırma yaptım dogum esnasında kan gerekebılıyomus o yuzden onemlıymıs Allah tan doktor farkettı duzelırmı bılmıyorum ama duzelmezse de saglık olsun ne yapalım sagsaglım dogsunda zilli :Saruboceq:

Bende endişelenmiyorum artık sezeryan bu durumlar için var yani şükür ki doktoruma çok güveniyorum

İnsan plasentasını önüne geçirir mi oğlum biraz uyanık ol diyerekten sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

Kızlar gözünüz aydın maşallah bebeklerinize.. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..:Saruboceq:
Zeynep üzülme canım ipek kızın sağlıklı olsun yeterki sezeryanda doğal bence.. Benim doktorum biz normal doğum diye anne ve bebeğin sağlıklı olduğu doğuma diyoruz sezeryanda buna dahil diyor..
Derinden canım bende 14 kilo aldım şimdiye kadar napalım vucudumuz hızlı kilo alıyor bebeklerimizde gelişiyor kilolanıyor artık. İnşallah test sonuçların güzel çıkar gerisini takma kafana veririz inşallah..
Bende hastanedeydim bugün doğum iznine ayrıldım.. Artık bebeğimin odasını düzenleyip doğuma kadar dinlenebilirim.. Kontrolümüzde 21 aralıkta bende merak ediyorum Yağızımı..:asigim:

merhaba kızlar

zeynep selam kasıklarındanasıl ağrı oluyordu benimde sabahları yürüyünce çok oluyor neredeyse yürüyemeyecek hale geliyorum bende ctesi soracağım doktora

hadı bakalım gozun aydın bol bol dınlen ewınde oglusuna hazırlık yap :lepi:

merhaba kızlar

zeynep selam kasıklarındanasıl ağrı oluyordu benimde sabahları yürüyünce çok oluyor neredeyse yürüyemeyecek hale geliyorum bende ctesi soracağım doktora
mutlucum benım sabah aksam farketmıyo kasık bolgemde sureklı acı agrı oluyodu. yururken gece sagdan sola donerken yattıgım yerden kalkarken nefesımı kesıyodu artık. bende kasılma sanıyodum. meger kasılma degılmıs plesentanın durusundan kaynaklanıyomus. cmt doktorun eger oyle bısey gorurse ultrasonda soyler zaten sana... ıns ıyı haberler alırsın.

mutlucum benım sabah aksam farketmıyo kasık bolgemde sureklı acı agrı oluyodu. yururken gece sagdan sola donerken yattıgım yerden kalkarken nefesımı kesıyodu artık. bende kasılma sanıyodum. meger kasılma degılmıs plesentanın durusundan kaynaklanıyomus. cmt doktorun eger oyle bısey gorurse ultrasonda soyler zaten sana... ıns ıyı haberler alırsın.[/QUOTE .!.:
şimdiye kadar birşey söyemedi ama benim yürümek istemediğimi sanıyor ben bebeğe birşey olmasından korkuyorum senin doğum ne zaman bana tahmini 27 şubat dedi bebek 1 hafta onden gidiyor değişirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…