- 8 Eylül 2009
- 803
- 0
Maşallah canım oğluşuna. Sağlığı iyiymiş gerisi boş. Biz veririz aldığımız kiloları sen yeme deseydinklava: Ben de 2 falan aldım bu ay galiba geçen ay 1.5 almıştım iyi demişti bu ay kızmasa bari toplamda 13-14 falan oldu ne dicek bakalım.
Canım bir aksilik veya bir sorunun olmazsa 5 hafta sonra gel diyor. Soru sormak istersem telefonla soruyorum istediğim zaman arayıp zaten de. Ne bileyim ben gidemem öyle çağırmadan.
Ay maşallah oğluşuna canımm. Allahım 2 kiloları aştı bebişler artık ne güzel
Seni de mi 1 ay sonra çağırdı yaw:uhm:
oh oh gözün aydın canım çok güzel haberler bunlar ama 1 ay geç değilmi özlemcim raporunda hayırlı olsun
derinderen maşallah canım bebişinevalla benimde kontrol bugün drumuzdan iyi bir fırça yeriz artık bu ayda 2kilo aldım enaz bence evdeki tartı öyle diyor yeriz yine birbirimizi dengesiz besleniyorsun diyor acaba kendisi hiç hamile kalıp saat 9lara kadar çalışıp birde eviyle eşiyle temizlikle uğraşmışmı ne yapalım kuşmuyuz insan doymuyor ama ben bugün sesimi çıkartmıcam çünkü doğum raporumu yazdırcam cadılık yapmamam lazım :asigim:
Kızlar Şİmdİ fatoŞla konuŞtumm herkese selamı var dualarınıza İhtİyacı var dedİ
tansİyonu hala yÜksekmİŞ gÜnde 3 İlaÇ verİyolarmıŞ ama ordaymıŞ halen bellİ deĞİl dİyo ne olcaĞı Çok selam sÖyledİ herkese kızlar
selam kızlar biz geldik bugun doktor kontrolümüz vardı ..
oğluşumuz yine elleri ile kapattı yüzünü azcık görebildik ama yinede çok güzel onu görebilmek , 2055 kilo olmus oğlumuz ve bugun ıtıbarı ile raporumuz yazdı doktor artık dinlen bol bol yorma kendini dedi bebeğin suyu herşeyi normal çok güzel şuan için dedi, şimdilik normal doğum gibi gözüküyor bütün herşey bunu gösteriyor çokda rahat normal doğum yapabilirsin dedi , bende 67 kilo olmuşum benım kilomda normalmiş ... domuz gribi aşısı ile ilgili kesinlikle ol demem olmanıda istemem dedi sonuçta bu sadece grip dikkat etmen gerekiyor dedi işte böyle kızlar raporumuzuda aldık geldik ocak 15de cagırdı tekrar yanı 1 ay sonra bakalım nasıl geçeçek bu 1 ayy ...
derinderen,ozlemzafer gözünüz aydın kızlar. maşallah bebişlere.
benim doktorum da 32. haftada gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi :) yani ne 2 ne 4. tam ortası..
fatoşun Allah yardımcısı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. çok üzülüyorum onun için senağlama
ayyy göbekten sonra bacaklarım da çatlamaya başladı kızlar..artık hiç yağ-krem süresim kalmadı, saldım gittim kendimi. üff kociş doğumdan sonra beni kapıya koyarsa, bebemi de alır giderim artık napimm..-tatlicadiarzu-
Kızlar doĞum fİyatlarını araŞtıran varmıydı bu aralarda
ben memorial hastanesinde yapıcam normal 6000 sezaryen 8000 tl
ayyy göbekten sonra bacaklarım da çatlamaya başladı kızlar..artık hiç yağ-krem süresim kalmadı, saldım gittim kendimi. üff kociş doğumdan sonra beni kapıya koyarsa, bebemi de alır giderim artık napimm..-tatlicadiarzu-
ben memorial hastanesinde yapıcam normal 6000 sezaryen 8000 tl
canım benım gıttıgım hastane normal 800 sezeryan 1300 paket fıyatıymıs ama ocaktan sonra kac para olur bılemeyız dedıler
doktorum ben yardımcı olurum ındırım yaptırırm dedı ama ne kadar ındırım yaptırabılecek kı
canım yaa o kadar para verılır mı aynı hızmetı daha ucuza yapan yerler var yazık degılmı bebegının bı eksıgını karsılarsın
canım ben ilk kızımıda orda dünyaya getirmiştim çok memnun kaqldım tabi kuş kondurmuyolar sonuçta ama benim zaten özel sigortam var az bişe ödiyeceğiz heralde ama bakım süper hastanede doktorumdan da çok memnunum
selam kızlar biz geldik bugun doktor kontrolümüz vardı ..
oğluşumuz yine elleri ile kapattı yüzünü azcık görebildik ama yinede çok güzel onu görebilmek , 2055 kilo olmus oğlumuz ve bugun ıtıbarı ile raporumuz yazdı doktor artık dinlen bol bol yorma kendini dedi bebeğin suyu herşeyi normal çok güzel şuan için dedi, şimdilik normal doğum gibi gözüküyor bütün herşey bunu gösteriyor çokda rahat normal doğum yapabilirsin dedi , bende 67 kilo olmuşum benım kilomda normalmiş ... domuz gribi aşısı ile ilgili kesinlikle ol demem olmanıda istemem dedi sonuçta bu sadece grip dikkat etmen gerekiyor dedi işte böyle kızlar raporumuzuda aldık geldik ocak 15de cagırdı tekrar yanı 1 ay sonra bakalım nasıl geçeçek bu 1 ayy ...
sagol canım sanada gecmsı olsun tansıyon sorunun varmıs galıba dusuk mu yuksek mı cıkıyor
Kızlar Şİmdİ fatoŞla konuŞtumm herkese selamı var dualarınıza İhtİyacı var dedİ
tansİyonu hala yÜksekmİŞ gÜnde 3 İlaÇ verİyolarmıŞ ama ordaymıŞ halen bellİ deĞİl dİyo ne olcaĞı Çok selam sÖyledİ herkese kızlar