2010 Şubat Anneleri

Maşallah canım oğluşuna. Sağlığı iyiymiş gerisi boş. Biz veririz aldığımız kiloları sen yeme deseydin:eek:klava: Ben de 2 falan aldım bu ay galiba geçen ay 1.5 almıştım iyi demişti bu ay kızmasa bari toplamda 13-14 falan oldu ne dicek bakalım.

Canım bir aksilik veya bir sorunun olmazsa 5 hafta sonra gel diyor. Soru sormak istersem telefonla soruyorum istediğim zaman arayıp zaten de. Ne bileyim ben gidemem öyle çağırmadan.:eek:

Ay maşallah oğluşuna canımm. Allahım 2 kiloları aştı bebişler artık ne güzel:nazar:
Seni de mi 1 ay sonra çağırdı yaw:uhm:

teşekkür ederiz teyzesi,Evet canım artık 2 kıloya ulastık bundan sonrası ınsallah hayırlı olur yaa evet 1 ay sonra cagırdı bende sasırdım ama 1 ay sonra dedı üzüldüm bende senağlama

oh oh gözün aydın canım çok güzel haberler bunlar ama 1 ay geç değilmi özlemcim raporunda hayırlı olsun

sağol canım benım ,evet bencede geç tabıkı ama nebiliyım 1 ay dedı işte üzdü bizi senağlama

serapçım senin doktor çok mu yoğun yav 5 hafta sonra gel denir mi bence sen o aralığı 2 haftada bire indir zaten bir muayene bir kontrol oluyor oram buram ağrıdı geldim dersin

derinderen maşallah canım bebişine:nazar: valla benimde kontrol bugün drumuzdan iyi bir fırça yeriz artık bu ayda 2kilo aldım enaz bence evdeki tartı öyle diyor yeriz yine birbirimizi dengesiz besleniyorsun diyor acaba kendisi hiç hamile kalıp saat 9lara kadar çalışıp birde eviyle eşiyle temizlikle uğraşmışmı ne yapalım kuşmuyuz insan doymuyor ama ben bugün sesimi çıkartmıcam çünkü doğum raporumu yazdırcam cadılık yapmamam lazım :asigim:

canım bence hiç takılma kiloya derim ben 30 haftayı bitirdim ve 18 kilo aldım ilk doğumumda da 27 kilo almıştım ve 2 ayın sonunda 30 kilo olarak verdim doktorumda kendi hamileleğinde 25 kilo almış o yüzden beni hiç sık sıkmıyor sende kendini sıkma insan hayatında kaç kere hamile olcak ya keyfine bakkaydirigubbakcemile3

Kızlar Şİmdİ fatoŞla konuŞtumm herkese selamı var dualarınıza İhtİyacı var dedİ
tansİyonu hala yÜksekmİŞ gÜnde 3 İlaÇ verİyolarmıŞ ama ordaymıŞ halen bellİ deĞİl dİyo ne olcaĞı Çok selam sÖyledİ herkese kızlar

dualarımız hep fatoşla zaten.üzülüyorum şu kıza ya hamileliğini doya doya yaşayamadı.inşallah herşey normale döner.:Saruboceq:

selam kızlar biz geldik bugun doktor kontrolümüz vardı ..
oğluşumuz yine elleri ile kapattı yüzünü azcık görebildik ama yinede çok güzel onu görebilmek , 2055 kilo olmus oğlumuz ve bugun ıtıbarı ile raporumuz yazdı doktor artık dinlen bol bol yorma kendini dedi bebeğin suyu herşeyi normal çok güzel şuan için dedi, şimdilik normal doğum gibi gözüküyor bütün herşey bunu gösteriyor çokda rahat normal doğum yapabilirsin dedi , bende 67 kilo olmuşum benım kilomda normalmiş ... domuz gribi aşısı ile ilgili kesinlikle ol demem olmanıda istemem dedi sonuçta bu sadece grip dikkat etmen gerekiyor dedi işte böyle kızlar raporumuzuda aldık geldik ocak 15de cagırdı tekrar yanı 1 ay sonra bakalım nasıl geçeçek bu 1 ayy ...

maşallah çınar bebeğe. :nazar: kocaman olmuş annesi.seninde kilon, herşeyin güzel çıkmış.allah normal doğumlar nasip etsin hepimize.
bakalım yarın bizim yağızımız yüzünü gösterecekmi bize.

derinderen,ozlemzafer gözünüz aydın kızlar. maşallah bebişlere.

benim doktorum da 32. haftada gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi :) yani ne 2 ne 4. tam ortası..

fatoşun Allah yardımcısı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. çok üzülüyorum onun için senağlama

ayyy göbekten sonra bacaklarım da çatlamaya başladı kızlar..artık hiç yağ-krem süresim kalmadı, saldım gittim kendimi. üff kociş doğumdan sonra beni kapıya koyarsa, bebemi de alır giderim artık napimm..-tatlicadiarzu-

derinderen,ozlemzafer gözünüz aydın kızlar. maşallah bebişlere.

benim doktorum da 32. haftada gittiğimde 3 hafta sonra gel dedi :) yani ne 2 ne 4. tam ortası..

fatoşun Allah yardımcısı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. çok üzülüyorum onun için senağlama

ayyy göbekten sonra bacaklarım da çatlamaya başladı kızlar..artık hiç yağ-krem süresim kalmadı, saldım gittim kendimi. üff kociş doğumdan sonra beni kapıya koyarsa, bebemi de alır giderim artık napimm..-tatlicadiarzu-

sagol canımm benımde karnım degıl de bacaklarım cok catladı
zaten catlaktıda ıyıce arttı

Yarencım kovamaz senı rahat ol sonuÇta ısteyerek olan bıŞey deĞıl,sen onu kov olmadı:) akıam papatyamda vardı kadın hamıle kocası onu anŞasın dıye kocasınında karnına 5 kg aĞırlık yerleŞtırdı:))) bızdemı yapsak ne

Kızlar doĞum fİyatlarını araŞtıran varmıydı bu aralarda

canım benım gıttıgım hastane normal 800 sezeryan 1300 paket fıyatıymıs ama ocaktan sonra kac para olur bılemeyız dedıler
doktorum ben yardımcı olurum ındırım yaptırırm dedı ama ne kadar ındırım yaptırabılecek kı

kimse çatlaklardan bahsetmeyince sadece ben çatladım zannediyodum:kedi: yalnız degilmişim canım demekki benim bacaklara henüz sıçramadı ama karnım yanlarıma doğu tamamen çatladı:umursamaz: aman napalım kuzucuklarımızın canı sağolsun babalarıda çatlakları gördükçe bebişlere baksın moral bulsunlar napalımkaydirigubbakcemile3

canım benım gıttıgım hastane normal 800 sezeryan 1300 paket fıyatıymıs ama ocaktan sonra kac para olur bılemeyız dedıler
doktorum ben yardımcı olurum ındırım yaptırırm dedı ama ne kadar ındırım yaptırabılecek kı

bizimde paket fiyatı 2000 herşey içinde fiyatı artma falan yok yani zamlanmış sanırım

Yılbasından sonra zam gelecekmıs canım fiyatlara benim gittiğim hastanede şuan normal 750- sezeryan 1150 ...

canım yaa o kadar para verılır mı aynı hızmetı daha ucuza yapan yerler var yazık degılmı bebegının bı eksıgını karsılarsın

canım ben ilk kızımıda orda dünyaya getirmiştim çok memnun kaqldım tabi kuş kondurmuyolar sonuçta ama benim zaten özel sigortam var az bişe ödiyeceğiz heralde ama bakım süper hastanede doktorumdan da çok memnunum

canım ben ilk kızımıda orda dünyaya getirmiştim çok memnun kaqldım tabi kuş kondurmuyolar sonuçta ama benim zaten özel sigortam var az bişe ödiyeceğiz heralde ama bakım süper hastanede doktorumdan da çok memnunum

ozel sıgortan varsa ıyı tabı canımda yanı ben 1300 bıle cok dıyorum cunku tıcarete dokmusler artık ısı 200 e 300 500 e dogum yapan ve cokta memnun olan ınsanlar var
kendımı saf gıbı goruyorum o zaman
daha oncede orda dogum yaptıgın ıcın rahatca gıder ıstedıklerı parayı verırsın ben sımdı bırde acaba verdıgım paraya degecekler mı dıyede dusunmuyor degılım acıkcası

selam kızlar biz geldik bugun doktor kontrolümüz vardı ..
oğluşumuz yine elleri ile kapattı yüzünü azcık görebildik ama yinede çok güzel onu görebilmek , 2055 kilo olmus oğlumuz ve bugun ıtıbarı ile raporumuz yazdı doktor artık dinlen bol bol yorma kendini dedi bebeğin suyu herşeyi normal çok güzel şuan için dedi, şimdilik normal doğum gibi gözüküyor bütün herşey bunu gösteriyor çokda rahat normal doğum yapabilirsin dedi , bende 67 kilo olmuşum benım kilomda normalmiş ... domuz gribi aşısı ile ilgili kesinlikle ol demem olmanıda istemem dedi sonuçta bu sadece grip dikkat etmen gerekiyor dedi işte böyle kızlar raporumuzuda aldık geldik ocak 15de cagırdı tekrar yanı 1 ay sonra bakalım nasıl geçeçek bu 1 ayy ...

Maşallah canım bebeişine. Allah nazardan saklasın...

sagol canım sanada gecmsı olsun tansıyon sorunun varmıs galıba dusuk mu yuksek mı cıkıyor

Canım anlık gidip geliyo sanırım. Düşüyo büyük ihtimalle. Tansiyondan olduğu da net değil.

Kızlar Şİmdİ fatoŞla konuŞtumm herkese selamı var dualarınıza İhtİyacı var dedİ
tansİyonu hala yÜksekmİŞ gÜnde 3 İlaÇ verİyolarmıŞ ama ordaymıŞ halen bellİ deĞİl dİyo ne olcaĞı Çok selam sÖyledİ herkese kızlar

Ah canım benim ya.... Hamileliğini anlayamadı valla kızcağız.

Kızlar doĞum fİyatlarını araŞtıran varmıydı bu aralarda

ben çok önce sorduğumda normal 600 sezeryan 1200 dü canım yılbaşından sonra tekrar soracağım.

valla benim fiyatlar da uçuk ama dinevanınki kadar değil özel sigorta sağolsun

X