2010 Şubat Anneleri

hangi aşıdan olacaksın..

en son aralıkda geldi ya aşı, domuz gribi için, ondan olacağım. doktora sordum, son gelen aşıdan ol dedi. görümcem doktor o da kendisi de oldu, 3 yaşında kızı var, ona da yaptırmış, bana da mutlaka aşı olmam gerektiğini söylüyor. iyileşmeyi bekliyorum bakalım,hakkımızda hayırlısı olsun.

kızlar ben cıkıyorum aksama mısafır var hazırlık yapıyım bıraz,acıktıkta bıseyler yıyelım barı hadı kendınıze cok ıyı bakın

günaydın kızlar yeni sayfa açılmış topiğimize hayırlı olsun inş.zemuszemus
bugün burayı sel basacak diye korkuyorum inanılmaz bir yağmur rüzgar durmak bilmiyor hava çok soğuk
bizimde oğluşumla görüş günümüz bugün akşam 5te şimdiden sabırsızlanıyorum saatleri saymaya başladım büyümüştür görmeyeli tabi 1ay oldu çok heyecanlı ve mutluyummmmmmmmm:dance:sositososito
umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur opuyorumnanaktan

büyümüştür tabi, artık çok hızlı büyüyolar. eskiden mercimek kadar, portakal kadar diyoduk. artık insan oldular resmen :) İyi haberler getir canım bize oğluşundan.

ya bu üstteki reklama acayip sinir oluyorum. ne iğrenç bi görüntü. yağ yakıcı,inceltici diye bir reklam var ya, kızın g.'ünü gösteriyolar...ığğğğ

kızlar iyi dilekleriniz için çok sağolun geçmişi okudum ama alıntı yapmamışım o yüzden genel yazıyorum
hem ben durum böyle gitse bile 34. haftaya gelene kadar içinizden biri kesin doğurur bir kaç kişi 34 haftaya geldi bile.
bu arada kordon kanı aldıracak olanınız var mı aranızda? fiyat bilgisine ihtiyacım var
bursalılar olarak artık buluşalım nerdeyse doğurucaz ayol

ya bu üstteki reklama acayip sinir oluyorum. ne iğrenç bi görüntü. yağ yakıcı,inceltici diye bir reklam var ya, kızın g.'ünü gösteriyolar...ığğğğ

:roflol::roflol:sırnaşık şey ay alemsin valla
amin canım inş. sağlığı sıhhati yerindedir çok sabırsızlanıyorum 1ay bekledimde şimdi yerimde duramıyorumhihoyyythihoyyyt

Tekrar merhaba kızlar...
Alıntı yapamadım o yüzden genel yazıyorum. ıyi dilekleriniz için çok teşekkürler.Şimdi iyiyim. Bebeğim de hareketli maşallah...Doktorumu aradım arada tansiyonun düşüyodur. Aç kalma. 2 saatte bir bi şeyler atıştır, ayakta çok durma. Saatlerce de oturma, 2 saatte bir en azından odada dolaş dedi.Bebeğin hareketleri normalse bir sorun yoktur dedi kızlar...
Ay nasıl rahatladm anlatamam...

gülşahcım gecmis olsun canım sana da.. dikkat et kendine
havvacım tansiyonun kaç çıkıyor ölçtürdün mü_?

arkadaşlar ben doktor kontrolüne geçen hafta gitmiştim bu arada geçen hefta 31 hafta bitmiş dedi ama konrole 1 ay sonra gel dedi bu normalmi arada bi problem olursa gel konuşuruz dedi sizde aylıkmı gidiyosunuz kontrole yoksa 15 e veya haftada bire düşürdümü? benim kızım 6 yaşında oldu çok oldu tabi unutmuşum ne aralıklarla gittiğimi son ayımda her hafta gitmiştim ama...

Hoşgeldin Tubiş. Hava bugün her yerde aynı demek ki.
Oğlun da kocaman olmuştur olmaz mı. Bol bol seyret oğluşunu ne güzel.
Oy biz de Cuma gidicez sositosositosositososito

Aynen:roflol::roflol:

gülşahcım gecmis olsun canım sana da.. dikkat et kendine
havvacım tansiyonun kaç çıkıyor ölçtürdün mü_?

Canım hemen anında ölçtüremiyorum. Revire gidene kadar da düzeliyo sanırım. 10 a 6 çokto ölçtürdüğümde.

Beni de bir ay sonra çağırdı canım. 30. haftamızda gitmiştik kontrole.

canım saklatmak ıcın mı dıyorsun ben 7000 euro dıye bılıyorum yıllık ucretı

sağol srpp canım darısı başına Şeniz
havvacım aynı durum bende de var dün bir ara canım çekiliyor bayılıyorum zannettim hemen tatlı bişeyler yedim kendime geldim birde alışveriş merkezindeydim oturdum iyi geldi ama tabi halsizlik devam etti bende bugün druma sorcam olmazsa tansiyonuma baksınlar sağlık ocağına her gidişimde 8-5 ,7-5 , falan çıkıyor en iyisi 11-7 çıkmıştı bende tansiyon mu kan şekerimi anlamadım bende epeyce endişelendim sanada geçmiş olsun insan korkuyor seni anlıyorum canım

mrb bende 30 haftayı bitirdim son 1,5 aydır 15 günde bir gidiyorum çok şüküğr bir problememiz yok

iki haftada bir gidiyorum canım

Canım hemen anında ölçtüremiyorum. Revire gidene kadar da düzeliyo sanırım. 10 a 6 çokto ölçtürdüğümde.

Beni de bir ay sonra çağırdı canım. 30. haftamızda gitmiştik kontrole.
biraz düşük galiba havvacım yemeğini aksatma

canım saklatmak ıcın mı dıyorsun ben 7000 euro dıye bılıyorum yıllık ucretı

kız pırlantalayıp öyle mi saklıyorlar biz dün konuştuk hastaneyle o kadar uçuk fiyatlar vermedi

kızlar bu arada bende doktordan geldım bugun bebegım cok sukur sımdılık ıyı 2 200 gr kılosu 46 cm de boyu olmus bende 75 kılo olmusum tabı sımıdye kadar 15 kılo aldım doktor yıne kızdı bana cok kılo alıyorsun dıye hersey yasak ya nasıl beslenecem ben hamılelerın normal ınsanlardan sadece 300 gr fazla yemesı gerekıyormus kalsıyum proteın ıhtıyacımız fazla oldugu ıcın bunların fazla oldugu bessınlerden yytecekmsıız sekerını olctur dedı kan sayımı ıstedı bırde saglık ocagında yaptracam bunlarıda
benden sımıdlık bu kadar baska doktora gıdecek olan var m bugun
varsa ıyı haberlerle gelır ınsallah
bu arada doktora ne kadar sıkıkla gıdıyorsunuz dıye sormus bı arkadas ben hamıle kaldıgmdan berı 15 gunde bır gıdıyorum sımdı ıkı ayrı doktora gıttıgım ıcın daha sık gıdıyorum

İyi hadi canım dikkat et kendine.

Bir iki kişiyi 1 ay sonra çağırmışlar herhalde diğer gidenleri daha sık çağırmışlar. Her doktor farklı mıdır nedir. Of ben de 5 haftada 1 gidiyorum 3 aydır artık beni daha sık çağırsın diye dua ediyorum:Saruboceq:

iki haftada bir gidiyorum canım

biraz düşük galiba havvacım yemeğini aksatma

kız pırlantalayıp öyle mi saklıyorlar biz dün konuştuk hastaneyle o kadar uçuk fiyatlar vermedi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay ne bıleyım vall aaklımda onunla ılgılı oyle bır ucret var canım
sana ne kadar demıslerdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…