arya ne seslerını duyuyorum varya gecelerı cocugu susmak bılmez oyun oynarken oyle bı bagırıyokı sadece ben degıl altındakılerde rahatsız oluyodur.Dusun ben en ust kattayım benım altımda boyle bı ses onun altında oturan napıyo acaba?benım evde her zaman sessız sankı benım evde beraber yasıyoruz:1shok:
bizim üstkattakilerde öyle cnm.çocuğu zıplayıp duruo evi yıkıcak birgün başımıza sanki.Hamileyken hiç çekilmio walla.
hangi aşıdan olacaksın..
günaydın kızlar yeni sayfa açılmış topiğimize hayırlı olsun inş.zemuszemus
bugün burayı sel basacak diye korkuyorum inanılmaz bir yağmur rüzgar durmak bilmiyor hava çok soğuk
bizimde oğluşumla görüş günümüz bugün akşam 5te şimdiden sabırsızlanıyorum saatleri saymaya başladım büyümüştür görmeyeli tabi 1ay oldu çok heyecanlı ve mutluyummmmmmmmm:dance:sositososito
umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur opuyorumnanaktan
ya bu üstteki reklama acayip sinir oluyorum. ne iğrenç bi görüntü. yağ yakıcı,inceltici diye bir reklam var ya, kızın g.'ünü gösteriyolar...ığğğğ
günaydın kızlar yeni sayfa açılmış topiğimize hayırlı olsun inş.zemuszemus
bugün burayı sel basacak diye korkuyorum inanılmaz bir yağmur rüzgar durmak bilmiyor hava çok soğuk
bizimde oğluşumla görüş günümüz bugün akşam 5te şimdiden sabırsızlanıyorum saatleri saymaya başladım büyümüştür görmeyeli tabi 1ay oldu çok heyecanlı ve mutluyummmmmmmmm:dance:sositososito
umarım hepimiz için çok güzel bir gün olur opuyorumnanaktan
ya bu üstteki reklama acayip sinir oluyorum. ne iğrenç bi görüntü. yağ yakıcı,inceltici diye bir reklam var ya, kızın g.'ünü gösteriyolar...ığğğğ
gülşahcım gecmis olsun canım sana da.. dikkat et kendine
havvacım tansiyonun kaç çıkıyor ölçtürdün mü_?
arkadaşlar ben doktor kontrolüne geçen hafta gitmiştim bu arada geçen hefta 31 hafta bitmiş dedi ama konrole 1 ay sonra gel dedi bu normalmi arada bi problem olursa gel konuşuruz dedi sizde aylıkmı gidiyosunuz kontrole yoksa 15 e veya haftada bire düşürdümü? benim kızım 6 yaşında oldu çok oldu tabi unutmuşum ne aralıklarla gittiğimi son ayımda her hafta gitmiştim ama...
kızlar iyi dilekleriniz için çok sağolun geçmişi okudum ama alıntı yapmamışım o yüzden genel yazıyorum
hem ben durum böyle gitse bile 34. haftaya gelene kadar içinizden biri kesin doğurur bir kaç kişi 34 haftaya geldi bile.
bu arada kordon kanı aldıracak olanınız var mı aranızda? fiyat bilgisine ihtiyacım var
bursalılar olarak artık buluşalım nerdeyse doğurucaz ayol
arkadaşlar ben doktor kontrolüne geçen hafta gitmiştim bu arada geçen hefta 31 hafta bitmiş dedi ama konrole 1 ay sonra gel dedi bu normalmi arada bi problem olursa gel konuşuruz dedi sizde aylıkmı gidiyosunuz kontrole yoksa 15 e veya haftada bire düşürdümü? benim kızım 6 yaşında oldu çok oldu tabi unutmuşum ne aralıklarla gittiğimi son ayımda her hafta gitmiştim ama...
biraz düşük galiba havvacım yemeğini aksatmaCanım hemen anında ölçtüremiyorum. Revire gidene kadar da düzeliyo sanırım. 10 a 6 çokto ölçtürdüğümde.
Beni de bir ay sonra çağırdı canım. 30. haftamızda gitmiştik kontrole.
canım saklatmak ıcın mı dıyorsun ben 7000 euro dıye bılıyorum yıllık ucretı
Tekrar merhaba kızlar...
Alıntı yapamadım o yüzden genel yazıyorum. İyi dilekleriniz için çok teşekkürler.Şimdi iyiyim. Bebeğim de hareketli maşallah...Doktorumu aradım arada tansiyonun düşüyodur. Aç kalma. 2 saatte bir bi şeyler atıştır, ayakta çok durma. Saatlerce de oturma, 2 saatte bir en azından odada dolaş dedi.Bebeğin hareketleri normalse bir sorun yoktur dedi kızlar...
Ay nasıl rahatladm anlatamam...
iki haftada bir gidiyorum canım
biraz düşük galiba havvacım yemeğini aksatma
kız pırlantalayıp öyle mi saklıyorlar biz dün konuştuk hastaneyle o kadar uçuk fiyatlar vermedi