2010 Şubat Anneleri

gecmıs olsun canım ya bı kurtulamadık su grıp ılletınden dıkat et cnm kendıne

Selam kızlar hiç keyfim yok başım çatlıcak sankiakannehir geçmişi okudum biraz zaman yaklaştıkça hepimiz daha tedirgin olmaya başladık sanki.benimde kızım çok tepiklioodu geceleri sabahları dün geceden beri hafif şeyler hissediyorum korktum ama az önce hıçkırık tuttu galiba.bende evham yaptım.
Doğum konusunda konuşmuşsunuz kızlar walla bende korkuyorum biraz ama ben daha çok doğum şekli bebeğimin sağlığı bunlardan çekiniyorum Yoksa hiç bir acının sonunda bu kadar güzel bir ARMAĞAN vermio hayat bize.ne olucak ki kucağıma aldığımda tüm acılarım biticekdir diedüşünüyorum.eminim sizde öylesiniz.ama heyecan merak var kestiremiyoruz acının şeklini ilk doğumuumuz çoğumuzun o yüzden böyleyiz.pozitif düşünelim.

hoşgeldin canım nasılsınn havadan dolayı biraz uyku hali var galiba bende idare ediyoruzz

ıım canım cok sukur valla bu havada uykunun olmaması ımkansız cnm da hadı bız ısteyınce yan gelıp yatıyoz allahım yardımcınız olsun cnm benım ya

SeÇİl nerdesİn canım onlİne gÖzÜkÜyosun

cnm geçmişi okudum da başım çatlıcak yazamadım bir türlü nie bu kadar ağrıo anlamadım gözlerime vuruo umarım grip olmam bende.uçukladım birde yine.başımı kaldıramıyorum cnm ya.:bbo:

cnm geçmişi okudum da başım çatlıcak yazamadım bir türlü nie bu kadar ağrıo anlamadım gözlerime vuruo umarım grip olmam bende.uçukladım birde yine.başımı kaldıramıyorum cnm ya.:bbo:

bendede bas ağrısı oluyokafamçokkarıştı
son zamanlarımız ya artık olacak böyle seyler
bende çantamı hazırladım artık bekliyorumkaydirigubbakcemile3
kendimi tatile çıkıyomuş gibi hissediyorum
ne şekil doğuracağımıda hiç düşünmüyorum sadece gece olmasın gündüz doğurayım:Saruboceq:

Canım Allah seni iyi etsin emi kaydirigubbakcemile3 ne oluo gündüz doğurunca kızkaydirigubbakcemile3 bu halimle beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün.bende hazırlıcam inşallah bu hafta sonu.

Canım Allah seni iyi etsin emi kaydirigubbakcemile3 ne oluo gündüz doğurunca kızkaydirigubbakcemile3 bu halimle beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün.bende hazırlıcam inşallah bu hafta sonu.

ne bileyim işte gündüz sanki daha kolay olacakmış gibi geliyokaydirigubbakcemile3
inşallah gündüz doğururum

canım benim şakaklarını sıksana biraz belki iyi gelir yat uyu en güzeli unutursun belki dikkat et kendine baş ağrısını bilirim ben çok kötü enseden tutuyodu benimde

selam kızlar..
anca geldik.. biz oğlumla iyiyiz çok şükür.. sizler nasılsınız??

ne bileyim işte gündüz sanki daha kolay olacakmış gibi geliyokaydirigubbakcemile3

allah gönlüne göre versin :dance:

geçmiş olsun canım..

Allah gönlüne göre versin cnm:Saruboceq:

canım benim şakaklarını sıksana biraz belki iyi gelir yat uyu en güzeli unutursun belki dikkat et kendine baş ağrısını bilirim ben çok kötü enseden tutuyodu benimde

cnm sıkmayı bırak kafamı yumrukluyorum 1 saattir gözlerimde sulanıo.uyuyayım olmazsa biraz.pc fazla bakamıyorum zaten.

selam kızlar..
anca geldik.. biz oğlumla iyiyiz çok şükür.. sizler nasılsınız??

allah gönlüne göre versin :dance:

geçmiş olsun canım..

hg cnm teşekkürler.

hah bende oyle yapcaktım kı ınsallah bozulur o supurgesı sustu,saatlerce calısırmı ya bır gun saat tuttum valla saat 10,30 da basladı 14,00 te sustu susturuyo calıstırıyo susturuyo calıstırıyo.Nası bı makıne anlamadım oyle bı ses varkı,bugunde bısıler cakıyo bızım odanın altında ay delı oldum yaa tam dalıyorum uykuya tak tak tak. bı uyutmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…