GÜnaydın kızlar hoŞgeldİnİz papatya hulen fatolİna baŞka gÖrmedİĞİm varsa hoŞgeldİnİzzz
slm kızlar nasılsınız havvacım gecmıs olsun cnm dıkkat et kendıne
herkese merhabaa...
özlüyorum ben sizi yaa bi kaç gün giremedim aklım hep burdaydı...
umarım herkes iyidir..
ben hastayım malesef en sonunda yakalandım ağır bi grip geçiriyorum doktora gitmedim henüz dışarı çıkmaya bile korkuyorum inş hemen atlatırım...bide risk grubunda olduğumuz için endişeleniyorum...
bu arada ESRA teyzemiz hediyemizi göndermiş dün aldık ve çookk beğendik çok tşk ederiz ellerine sağlık esracım...
hoşgeldin canım nasılsınn havadan dolayı biraz uyku hali var galiba bende idare ediyoruzz
SeÇİl nerdesİn canım onlİne gÖzÜkÜyosun
cnm geçmişi okudum da başım çatlıcak yazamadım bir türlü nie bu kadar ağrıo anlamadım gözlerime vuruo umarım grip olmam bende.uçukladım birde yine.başımı kaldıramıyorum cnm ya.:bbo:
bendede bas ağrısı oluyokafamçokkarıştı
son zamanlarımız ya artık olacak böyle seyler
bende çantamı hazırladım artık bekliyorumkaydirigubbakcemile3
kendimi tatile çıkıyomuş gibi hissediyorum
ne şekil doğuracağımıda hiç düşünmüyorum sadece gece olmasın gündüz doğurayım:Saruboceq:
Canım Allah seni iyi etsin emi kaydirigubbakcemile3 ne oluo gündüz doğurunca kızkaydirigubbakcemile3 bu halimle beni güldürdün ya Allahta seni güldürsün.bende hazırlıcam inşallah bu hafta sonu.
cnm geçmişi okudum da başım çatlıcak yazamadım bir türlü nie bu kadar ağrıo anlamadım gözlerime vuruo umarım grip olmam bende.uçukladım birde yine.başımı kaldıramıyorum cnm ya.:bbo:
ne bileyim işte gündüz sanki daha kolay olacakmış gibi geliyokaydirigubbakcemile3
inşallah gündüz doğururum
ne bileyim işte gündüz sanki daha kolay olacakmış gibi geliyokaydirigubbakcemile3
selam kızlar..
anca geldik.. biz oğlumla iyiyiz çok şükür.. sizler nasılsınız??
allah gönlüne göre versin :dance:
geçmiş olsun canım..
canım benim şakaklarını sıksana biraz belki iyi gelir yat uyu en güzeli unutursun belki dikkat et kendine baş ağrısını bilirim ben çok kötü enseden tutuyodu benimde
selam kızlar..
anca geldik.. biz oğlumla iyiyiz çok şükür.. sizler nasılsınız??
allah gönlüne göre versin :dance:
geçmiş olsun canım..
pofidi alemsin yaa ben daha hazırlamadım bilee kızzz
Selam kızlar hiç keyfim yok başım çatlıcak sankiakannehir aryaa aynen benımde basım catlıcak gıbı agrıyor ama uykusuzluktan benımkı asagı komsuyu oldurmemek ıcın kendımı zor tutuyorum kötükedihüso
Selam kızlar hiç keyfim yok başım çatlıcak sankiakannehir aryaa aynen benımde basım catlıcak gıbı agrıyor ama uykusuzluktan benımkı asagı komsuyu oldurmemek ıcın kendımı zor tutuyorum kötükedihüso
yakın olsak ben gelir zevkle döverdim valla
bu arlar bana gelip gidiyolar herkezi dövesim var
hani şabanın bi filmi vardı ya adam sinirliyken mazlumu getirin bana diyodu
sonra mazlum geliyodu pat küt bi güzel dövüyodu sonrada oh be rahatladım diyodu
cnm benimde uykusuzluktan olabilir biraz uyuyabilsem rahatlıycam.dr sordum geçen gittiğimde hamilelikle alakası yok dedi baş ağrısının nörolojiye git dedi.böyle ağrıo ağrıo sonra burnum kanadı geçenlerde.alt komşun rahatsız edio galiba seni uyar o zaman cnm öyleyse uyuyamıyorum de.zaten Allah izin verirse miniklerimiz geldiğinde geceleri uyuyamıyacağız şimdi bari biraz uyu.
cnm benimde uykusuzluktan olabilir biraz uyuyabilsem rahatlıycam.dr sordum geçen gittiğimde hamilelikle alakası yok dedi baş ağrısının nörolojiye git dedi.böyle ağrıo ağrıo sonra burnum kanadı geçenlerde.alt komşun rahatsız edio galiba seni uyar o zaman cnm öyleyse uyuyamıyorum de.zaten Allah izin verirse miniklerimiz geldiğinde geceleri uyuyamıyacağız şimdi bari biraz uyu.
arya ne seslerını duyuyorum varya gecelerı cocugu susmak bılmez oyun oynarken oyle bı bagırıyokı sadece ben degıl altındakılerde rahatsız oluyodur.Dusun ben en ust kattayım benım altımda boyle bı ses onun altında oturan napıyo acaba?benım evde her zaman sessız sankı benım evde beraber yasıyoruz:1shok: