• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

heyecan bastı yine. tüm gün gergin dolaştım evin içinde. ayrıntılıya gidicez az sonra. allahım yardım et. :Saruboceq:

dualarınızı esirgemeyin kızlar. :a015:

canım inş. çok iyi çıkar stres yapma rahat ol içini ferah tut ok hadiş bakalım hayırlı haberlerle dön inş.

Ayrıntılıya girecek kızlar.. Mydarlıng hulencim rahat olun lütfen yaa bu kadar stres bebişlerede yansıyor.. hiçbişey olmaz allahın izniyle.. rabbim alnımıza ne yazdıysa onu yaşıyoruz..
allaha emanet olun iyi haberlerle gelin inşallah..

çakırgözlüden halen haber yok dimi.[/QUOTE]

canım bende sordum ama kımseden ses cıkmadı cakrgozlude yazmadı hıc

esmacım bişey yokmuş için rahatladı senin yaramaz bugün uslu çocuk olmak istemiş ne güzel kalp atışlarınıda duydun bende haftaya çarşamba duyucam ilk defa eminim çok büyük mutluluktur

merhabalar kızlar, doktora gidip iyi haberlerle dönenlerin gözü aydın, gidecek olanlarda inş.hayırlı haberlerle dönerler, benimde perşembe günü randevum var şeker yüklemesi yapılacak inş.bir sorun çıkmaz....ben fazla giremiyorum çocuklarım hasta kaç gündür onlarla uğraşıyorum inş.herkes iyidir....

canım geçmiş olsun, senin işin zor inanki.. 2 tane önünde, bir de göbüşünde..Allh kolaylık versin. İnş şeker yüklemsinde problem çıkmaz canım..

heyecan bastı yine. tüm gün gergin dolaştım evin içinde. ayrıntılıya gidicez az sonra. allahım yardım et. :Saruboceq:

dualarınızı esirgemeyin kızlar. :a015:

Canım inş iyi haberlerle gelirsin, için rahat olsun.. bebişini izle bol bol..

kızlarr haklıymışsınız dışarı çıkmıştım sağlık ocağına uğradım kalp atışlarını dinletti hemşire gayet yerinde kalp atışları dedi bide yer değiştirmiş sanırım ondan hissetmiyorum hep sağımda dururdu şimdi hemşire soldan baktı cihazla ama bikaç dk uğraştı duymak için korktum biraz ama yer değiştirmiş yaramazz kaydirigubbakcemile3
bide kalp atışlarını dinlemek ne kadar güzel bişiy çok duygalanıyo insan :ecrin_bebek: :nazar: senağlama

:) korkulacak bişey yokmuş, hadi gözün aydın..

fatoşcum benim şeker yük. ya 108, ya da 109 çıkmıştı.. 135 in üstü riskli demişti doktor..

esmacım bişey yokmuş için rahatladı senin yaramaz bugün uslu çocuk olmak istemiş ne güzel kalp atışlarınıda duydun bende haftaya çarşamba duyucam ilk defa eminim çok büyük mutluluktur
he vallaa uslu oldu bugün paşamm
bak sende duy çok güzel tarifsiz bi duygu ağlayası geliyo insanın

sağol canım opuyorumnanaktan

canım inş. çok iyi çıkar stres yapma rahat ol içini ferah tut ok hadiş bakalım hayırlı haberlerle dön inş.

Ayrıntılıya girecek kızlar.. Mydarlıng hulencim rahat olun lütfen yaa bu kadar stres bebişlerede yansıyor.. hiçbişey olmaz allahın izniyle.. rabbim alnımıza ne yazdıysa onu yaşıyoruz..
allaha emanet olun iyi haberlerle gelin inşallah..

canım geçmiş olsun, senin işin zor inanki.. 2 tane önünde, bir de göbüşünde..Allh kolaylık versin. İnş şeker yüklemsinde problem çıkmaz canım..

Canım inş iyi haberlerle gelirsin, için rahat olsun.. bebişini izle bol bol..

sağolun kızlar. çıkayım artık.

Sağol canım hemen araştırayım. Bu ampuller hemen kullanmak için mi yoksa hamilelikten sonra mı peki?

canım hemen kullanmak icin zaten jeli de var ama o catlak olmaması icin olunca gecirmiyor ama sırf hamilelik donemi icin ozel urun daha iyisinide duymadım.. Esracım sen de kullanıyordun memnun musun ??

merhaba kızlar biz ayrıntılı ultrason ve dr muayenemizden döndük. bebeğimizin kalbine, agız ve dudak yapısına, safra kesesine bakıldı hiçbir sorun bulunmadı bir hafta önden gidiyor Allaha çok şükür. 4 boyutluda bu sefer daha büyümüş göründü burnu dudakları bana benziyor gibi bakalım, şimdiden eşimle tartışmaya başladık sana benziyor- bana benziyor diye. bende vajinal enfeksiyon çıktı zaten çıkmasa şaşardım hamileliğimden beri bundan çekmediğim kalmadı kültür falan alındı inşallah bir çaresine bakar doktor..

sormayı unuttum nasılsınız iyi misiniz esma bişi mi oldu sana canım.?
fatos seker yükleme mi yaptırdın ?

merhaba kızlar biz ayrıntılı ultrason ve dr muayenemizden döndük. bebeğimizin kalbine, agız ve dudak yapısına, safra kesesine bakıldı hiçbir sorun bulunmadı bir hafta önden gidiyor Allaha çok şükür. 4 boyutluda bu sefer daha büyümüş göründü burnu dudakları bana benziyor gibi bakalım, şimdiden eşimle tartışmaya başladık sana benziyor- bana benziyor diye. bende vajinal enfeksiyon çıktı zaten çıkmasa şaşardım hamileliğimden beri bundan çekmediğim kalmadı kültür falan alındı inşallah bir çaresine bakar doktor..

Hadi gözünaydın canım masallah bebisine :nazar: :nazar:

melisa gözün aydın canım senden güzel haberi aldık darısı diğer dra gidenlerin başına olsun inşallah

canım gözüm aydın çok sevindim güzel haberlerine

sormayı unuttum nasılsınız iyi misiniz esma bişi mi oldu sana canım.?
fatos seker yükleme mi yaptırdın ?
canım bişiyim yok şükür bebeğimin hareketlerini hissetmemiştimde sağlık ocağında kalp atışlarını dinledim şükür

kızlar şimdi çarşıdan geldim bebişime bir sürü şey aldım çok mutluyummmmmmmmm

oo ne güzel ne güzel Allah giymek nasip etsin inş.. neler aldın resim yokmu

Back
X