yok hülyacım her pazar değil 2haftada bir pazar çalışıyorum pazar çalışınca hafta içi kendi istediğim birgün tatil yapıyorum hem ben pazarları çalışmayı daha çok seviyorum saat 10dan 6ya kadar mesai oluyor hafta içi sabah 8.30 akşam 9.00 oluyor daha yorucu hem pazar çalışınca haftaiçi kocaman bir gün tatil yapabiliyorum evde olduğum zaman ev işi temizlik yemek bulaşık canım çıkıyor valla asıl evde kalınca bana acıyan yok evin gelinimiyiz hizmetçi mi anlamadım babamızda hep kendini gezmeye götürüyor klava:
ayten canım sanada çok kolay gelsin insan bebeklerle ilgili birşey söz konusu olduğunda yorgunluk nedir bilmiyor dimi dün nasıl şaşırdım eşim halbuki hiç anlamaz oğluşumuza bornoz almış dün denizliye gitmişti ya o bile kendine hakim olamadıysa bizimki çok normal :roflol:
valla öyle canım eşimi görsen akşam misafir gelcek diye o gezemedi mağazayı hemen salıya program yapıyor temizlik yapar çıkarız iyice gezeriz mağazayı diye zaten onla gitsek o hiç durmaz onuda alalım bunuda alalım diye yer başımın etini