• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

kızlar herkese merhaba.. bi sorunum var.. sağ kalçamdan başlayıp dizlerime kadar süren ağrı ağlamak üzereyim şuan ve dün gece de hiç uyutmadı... ne yapacapım.. imdat...
Look, i've found this reliable! profitable forex system

canım gecmiş olsun valla bı agrı bıtıyo bırı baslıyo aman cnm bebişlerımızı saglıcakla alalım kucaklarımızada ben her agrıya razıyım

niye küselim canım küsermiyiz hiç sitede sorun var kaçıncıya giriyorum siteye benimde aynı şekilde sağ bacağım ve kalçam felaket ağrıyor işe geliş gidişlerim iyice zorlaştı ama nedenini bilmiyorum 8 aralıkta gidicem dra o zaman sorucam mutlaka

herkese merhabalar havvacım hayırlı olsun odanız şimdiden..
birtanesi canım o ağrılar için doktorunla konuş magnezyum verecek büyük ihtimal

evet canım haklısın hele akşamları bulaşık yıkarken sanki belim kopacak ama dayanacağız bebişlerimiz için
bitanelerim seçil sen magnezyum kullanmıyor musun canım kramplar çok normal herkeste oluyor bazen çok kuvvetli oluyor hatta druna söylersen kesin sanada verir gerçi kullansanda oluyor ama daha hafif oluyor doğuma kadar olabilirmiş hem sana neden küselim canım olur mu hiç :1hug:

canım gecmiş olsun valla bı agrı bıtıyo bırı baslıyo aman cnm bebişlerımızı saglıcakla alalım kucaklarımızada ben her agrıya razıyım

küsmezsiniz bana biliyorummm canlarım şaka yaptım .. valla inanın yerimde duramıyorum yani bacağımı kesseler bu kadar ağrıöaz herhalde... kontrolüme de çok var yaa magnezyumu ben haricen ecz alsam olmaz mı acaba illa doktor mu versin diyorsunuz.. hiç geçmemesiye bir ağrı bu nasıl dayanacağım..

aman zaten site sorunluydu şimdi de işten çıkma vakti geldi kendinize çok iyi bakın şekerler yarın çalışıyorum girerseniz yarın olmazsa artık pazartesi görüşmek üzere opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

küsmezsiniz bana biliyorummm canlarım şaka yaptım .. valla inanın yerimde duramıyorum yani bacağımı kesseler bu kadar ağrıöaz herhalde... kontrolüme de çok var yaa magnezyumu ben haricen ecz alsam olmaz mı acaba illa doktor mu versin diyorsunuz.. hiç geçmemesiye bir ağrı bu nasıl dayanacağım..

Canım bekleme bence randevu tarihini. Doktorunla bir konuş olmazsa erken git..Ezbere de ilaç alma belki başka bi şeyden oluyodur. Geçmiş olsun

canimyaaa ne bekliyorsun git aczaneye hamiller icin magnezyum hapi istiyorum deee.... gerci fazla bir ise yaramiyor magnezyum! yani bende öyle canim!

selam kızlar ben her zamanki gibi yoğunum bi bakayım kızlara dedim iyisinizdir işallah ağrısı olanlar geçmiş olsun ahhh bu ağrılar benimde sabaha karşı kalçam çok ağrıyooo geçecek işallah..

offfffffff hastaneden geldikte canım çok sıkkın serum taktılar içinede ferrum ampul böle kan rengini aldı kansızlık çıktı tahlilimde .....elimde branül varrrr çok sıkıldım ben ...acıyooomafoldumbenmafoldumbenmafoldumben hep beni mi bulur bu alet elimde nasıl yatcam....daha 4 serumum var yaaaaa

hastaneye gittiğimizden beri ağlıyorum ..kızımda küstü galiba hiç hareket yok

bu pazarın da ilk günaydını benden. GÜNAYDIN GÜNAYDIN GÜNAYDIN. ağrısız, sızısız, güzel bi pazar geçirmeniz dileğiyleee....

plajcım, çok geçmiş olsun. sıkma canını: en azından senin ve bebişin için gereken yapılmış. allah dermansız dert vermesin.

günaydın hülya güzel dileklerde bulunmuşsun sağol valla pek iyi başlamadık güne yorgunum biraz

günaydın hülya güzel dileklerde bulunmuşsun sağol valla pek iyi başlamadık güne yorgunum biraz

tekrar günaydın canım. valla bişey yapmasakta yorgun hissediyoruz artık: bi de sen çalışıyorsun. allah kolaylık versin. bi an önce izne ayrılsan da dinlensen keşke.

ben birde akşam iş çıkışı yeni bir bebek mağazası açılmış çok güzel bir yer bir attım kendimi oraya dolaşmaktan yoruldum eve gelincede misafirim geldi onla uğraştım sabahta bitkin bir şekilde işe geldim

günaydın iyi pazarlar bizde yeni geldik işyerine çalışmak için hepimiz için güzel bir gün olur inş.

ABD’nin Los Angeles Üniversitesi ile Danimarkalı Aarhus tarafından yapılan geniş kapsamlı araştırma sonuçlarına göre hamilelik esnasında kullanılan cep telefonları doğacak olan çocukta davranış bozukluklarına yol açıyor.

Yaklaşık 13 bin çocuk üzerinde yapılan araştırmada hamile bir kadının günde birkaç kez cep telefonunu eline alıp kullanması bile doğacak olacak çocuğun hiperaktivite davranış bozuklukları okul çağına geldiğinde duygusal karmaşa gibi bazı ruhsal hastalıklara yakalanma riskini taşıdığı ortaya çıktı. 7 yaş öncesi cep telefonu kullanan çocuklarda da davranış bozuklukları meydana gelebiliyor.

bilgisayar ekranı,kasa ve modemden de olabildiğince uzakta oturmalı.kolay değil ama nete girereken karnınıza yastık koyun.(dr.önerisi)

alıntıdır...

ben birde akşam iş çıkışı yeni bir bebek mağazası açılmış çok güzel bir yer bir attım kendimi oraya dolaşmaktan yoruldum eve gelincede misafirim geldi onla uğraştım sabahta bitkin bir şekilde işe geldim

bebek ile ilgili bişey görünce akan sular duruyor: insan yorulduğunu anlamıyor. misafir de zamanında gelmiş hani. ben misafir kabul edemiyorum canım: ben bende değilim artık :kedi:

günaydın iyi pazarlar bizde yeni geldik işyerine çalışmak için hepimiz için güzel bir gün olur inş.

hoşgeldin canım.sen her pazar çalışıyor musun nedir? hiç düşünmüyor bunlar seni haa :oklava:

bebek ile ilgili bişey görünce akan sular duruyor: insan yorulduğunu anlamıyor. misafir de zamanında gelmiş hani. ben misafir kabul edemiyorum canım: ben bende değilim artık :kedi:

hoşgeldin canım.sen her pazar çalışıyor musun nedir? hiç düşünmüyor bunlar seni haa :oklava:

bende pek misafir ağırlayacak durumda değilimde gelen görümcemle eşi bişey diyemedim burda miniço açıldı kocaman bir yer yapmışlar bebek için gerekli haerşey var onada bakayım bunada bakayımderken beraber kapatırdık çalışanlarla mağazayı allahtan eşim aradı nerdesin diye çıktım

yok hülyacım her pazar değil 2haftada bir pazar çalışıyorum pazar çalışınca hafta içi kendi istediğim birgün tatil yapıyorum hem ben pazarları çalışmayı daha çok seviyorum saat 10dan 6ya kadar mesai oluyor hafta içi sabah 8.30 akşam 9.00 oluyor daha yorucu hem pazar çalışınca haftaiçi kocaman bir gün tatil yapabiliyorum evde olduğum zaman ev işi temizlik yemek bulaşık canım çıkıyor valla asıl evde kalınca bana acıyan yok evin gelinimiyiz hizmetçi mi anlamadım babamızda hep kendini gezmeye götürüyor :oklava:
ayten canım sanada çok kolay gelsin insan bebeklerle ilgili birşey söz konusu olduğunda yorgunluk nedir bilmiyor dimi dün nasıl şaşırdım eşim halbuki hiç anlamaz oğluşumuza bornoz almış dün denizliye gitmişti ya o bile kendine hakim olamadıysa bizimki çok normal :roflol:

hülyacım yazın için sağol Þenizama nasıl engel olacağız biz kendimize ben milyon kere cep telefonu kullanıyorum burda zaten bilgisayara yapışık çalışıyorum evde desen zaten bilgisayar var akşamları kızlara bir bakayım diye giriyorum ben biryerde bilgisayarın zararı yok diye duymuştum insanın kafası karışıyor valla

Back