merhaba kızlar nasılsınız
biz iyiz oğlumla sen nasılsın bilgencim bebiş napıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar nasılsınız
biz iyiz oğlumla sen nasılsın bilgencim bebiş napıyor
ben iim bitanemde bebiş nasıl hiç bı fıkrım yok
iyidir o annesi için rahat olsun
inş. canım benim
hareketlerinden dolayımı öyle diyosun canım geçenlerde benim oğlumda 2-3 gün hiç hareket etmedi nerdeyse bende korktum sonrasında daha güçlü tepiklerde başladı gene tekmelemeye canım
Günaydın iyi hafta sonları...
evet canım benim yaramaz kızım içerde inşaat çalışmaları yapıyo sanki hareket etmeye başlayınca çıkıcak gibi oluyo canımı acıtıyo...amaben hiç şikayetçi değilim tabi :ecrin_bebek:
maşallah LİMONcum gözün aydın inş şeker sonucunda iyi çıkıcak
slm kızlar dün doktordaydık. kızım büyümüş 1238 gr 39 cm olmuş. çok şükür herşey yolunda. suyumda iyiymiş. inş. hep böyle gider. şeker testimizi yaptırdık bakalım o ne çıkacak. inş. onun sonucuda iyi çıkar.
kızlar qünaydın nasılsınız??? beni hatırladığınızı zannetmiorum ama ilk haftalarınızda aranızdaydım çünkü bende hamileydim ama malesef hamileliğim 5 haftalıkken düşükle sonuçlanmıştı.. şimdi tekrar hamileyim 11 haftalık.. kaydirigubbakcemile2 benim için o zamanlar üzülen arkadaşlarımada müjdeyi vermek istedim.. ama dualarınızı bekliyorum çünkü sürekli lekelenmem oluyor ve yine düşük tehlikem var bu yüzden progestan içiyorum. inşallah bu sefer düşük yapmam..
slm günaydın arkadaşlar dün hiç giremedim beni merak edenler olmuş çok saolun kayınpederimin durumu çok ağır yoğun bakımda dua edip bekliyoruz allah çektirmez inşallah siz nasılsınız dün bütün gün kayınvalidemdeydim özledim sizi
kızlar ya dr. gidicek kim var yakın zamanda...? benim için bi soru sorsa.... benim karnımda bu ara sık sık bebek bi yerde toplanıyo ve orayı taş gibi semsert yapıyo canımıda yakıyo kitleniyorum kalıyorum... karnım falan yamuluyo... bu normal mi yada neden böyle bişey yapar bebek.?? int. bakıyorum ama bişey bulamadım yada doğru kelimelerle aramıyorum bilmiyorum.... insan endişeleniyo ya...
bendede oğlum göbek kısmıma çok baskı yapıyor yürüyemiyorum bazende toplanıyor bir yere ama daha benimde kontrole var 8 aralıkta gidicem
tşk ederim canım. şeker sonucunu aldık 113 çıkmış. oda iyi çıkmış. çok şükür.
kizlar ben cikiyorum arkadastan yazdim kendinize bebislere cok iyi bakin bu arada 73 kilo olmusummm allaha sukur cok iyiz bebis uyutmuyo pek fazla hareketli geceleri sizin kilerde oyle mi bilmem eskiyi pek okumadim insallah kimsede bi sorun yoktur optuk cok sizi kizimla
Kızlar benim de oluyo aynısından. Randevum 5 aralıkta ama benim....
Kızlar bugün bebek odamızın siparişini verdik. Aralığın 15inde teslim edecekler inşallah
caneylom yeni gördüm mesajını benim tahmini doğuma 6 şubat dedi sezeryan olursa daha erken olması lazım en az bir hafta önce alıyorlar canım
Maşallah canım bebişine...Kocaman oldular artık
Canım gözün aydın. İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına...
Canım çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin inşallah.
Kızlar benim de oluyo aynısından. Randevum 5 aralıkta ama benim....
Maşakkah canım gözün aydın...
Kızlar bugün bebek odamızın siparişini verdik. Aralığın 15inde teslim edecekler inşallah