Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende burdayım ama kimse görmedi sanırım olsun hepinize iyi günler kızlar
esra bişey mi yazdın bende gözükmüyor???
sadece ........... olarak gözüküyo
Zehracım ben de iyiyim çok şükür.
Akşam konuştuk Fatoşla. Kayınpederinin mide kanaması varmış ama en son gelen haber iyi olduğuydu. Bugün de Fatoşu görmeyince aklıma kötü şeyler geldi Allah korusun
akarahan, bitanesii, dineva, ebruderin, ebruli_59, essemayit, HavvaEsen+, kopuz, mydarling, selda58+, turkkahvesi85+, ZEYNEP6672
kızlar bu kadar kişi görünüyo nerde herkes????????????
öle bakınıyom esracım bikaç soru sordum sabahtır cvp yazan olmadı herkes yoğun heralde
selam
kızlar dün doktordaydık kızım 1500 kg ve 38 çm
maşallahı var yanı umarım herkes iyidir bu arada
nasılsınız kızlar
ben bugün daha iyiyim şükürler olsun, ama şimdide eşim nezle oldu, sesi soluğu gitti portakal+bal yapıyorum inşallah kolay atlatır, bana da geçmez tekrar. bütün gün bütün gece dışarlarda, ipsizi sapsızı, temizi pisi, kırk tane insanla uğraşıyo bulaşmaması zaten mümkün değildi şu salgınlı günlerde. inşallah biran önce geçer.
benim de kardeşim bende, memleketten geldi, pazara gittik geldik onunla az önce, meyve aldık, sebze aldık, dinç olmam lazım bağışıklığımı düşürmemem lazım, vitamin alayım da tekrar hasta olmayayım..
kendinize iyi bakın kızlar.. biraz yemek topiğine bakıp çıkıcam, fikir edineyim azcık, bakayım ne yapayım die akşama..
1500 kg değil gülmeyin bana 1500 gr
ne de olsa hamileyim dalgınım
ben arada bir bakıyorum bir işe bir buraya bakınca pek yazmaya vakit bulamıyorum canım
hadi bakalım yatağı gelsin hanımefendinin ayy bizimkide bayramdan sonra gelicek.. bende bi yandan yemek yapıyorum bi yandan okuyom oyüzden fazla bişey yazamadım :ecrin_bebek:benimde kırk yılda bi tam doğru düzgün vaktim var şansıma bak kimseler yok...
kızlar bu arada yatağı birazdan gelir kızımın... ay çok heyecanlıyım...
canım benim geçen hafta 35 cm çıkmıştı kilosunu belirtmemişler 1 kiloyu geçmişmidir acaba :uhm:
evet kızlar yarma gülüm yolda geliyooo
evet kızlar yarma gülüm yolda geliyooo
canım topikteki en küçük bebiş seninki mi hafta olarak???ebruli
ooh ohh maşallah yavruna tam haftasında devam ediyor sanırım
canım benim geçen hafta 35 cm çıkmıştı kilosunu belirtmemişler 1 kiloyu geçmişmidir acaba :uhm: