• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Zehracım ben de iyiyim çok şükür.
Akşam konuştuk Fatoşla. Kayınpederinin mide kanaması varmış ama en son gelen haber iyi olduğuydu. Bugün de Fatoşu görmeyince aklıma kötü şeyler geldi Allah korusun

bende burdayım ama kimse görmedi sanırım olsun hepinize iyi günler kızlar

canım bişeymi yazmıştın ya inan görmedim cvp veriyorum herkese elimden geldiğince...

esra bişey mi yazdın bende gözükmüyor???
sadece ........... olarak gözüküyo

yok canım cetvelim silindi sandım ama silinmemiş...

Zehracım ben de iyiyim çok şükür.
Akşam konuştuk Fatoşla. Kayınpederinin mide kanaması varmış ama en son gelen haber iyi olduğuydu. Bugün de Fatoşu görmeyince aklıma kötü şeyler geldi Allah korusun

hayatım k.pederinin ciğerlerinde iltihaplanma var diye biliyordum... bide mide kanamasımı geçiriyo adam.... ay Allah şifasını versin inşallah ya...

akarahan, bitanesii, dineva, ebruderin, ebruli_59, essemayit, HavvaEsen+, kopuz, mydarling, selda58+, turkkahvesi85+, ZEYNEP6672

kızlar bu kadar kişi görünüyo nerde herkes????????????

selam
kızlar dün doktordaydık kızım 1500 kg ve 38 çm
maşallahı var yanı umarım herkes iyidir bu arada

nasılsınız kızlar
ben bugün daha iyiyim şükürler olsun, ama şimdide eşim nezle oldu, sesi soluğu gitti portakal+bal yapıyorum inşallah kolay atlatır, bana da geçmez tekrar. bütün gün bütün gece dışarlarda, ipsizi sapsızı, temizi pisi, kırk tane insanla uğraşıyo bulaşmaması zaten mümkün değildi şu salgınlı günlerde. inşallah biran önce geçer.
benim de kardeşim bende, memleketten geldi, pazara gittik geldik onunla az önce, meyve aldık, sebze aldık, dinç olmam lazım bağışıklığımı düşürmemem lazım, vitamin alayım da tekrar hasta olmayayım..
kendinize iyi bakın kızlar.. biraz yemek topiğine bakıp çıkıcam, fikir edineyim azcık, bakayım ne yapayım die akşama..

akarahan, bitanesii, dineva, ebruderin, ebruli_59, essemayit, HavvaEsen+, kopuz, mydarling, selda58+, turkkahvesi85+, ZEYNEP6672

kızlar bu kadar kişi görünüyo nerde herkes????????????

ben arada bir bakıyorum bir işe bir buraya bakınca pek yazmaya vakit bulamıyorum canım

Son düzenleme:
ebruli
ooh ohh maşallah yavruna tam haftasında devam ediyor sanırım
canım benim geçen hafta 35 cm çıkmıştı kilosunu belirtmemişler 1 kiloyu geçmişmidir acaba :uhm:

öle bakınıyom esracım bikaç soru sordum sabahtır cvp yazan olmadı herkes yoğun heralde

canım ne sormuştun sen inan görmedim ama geçmişe bakim bi.... cvplayabileceğim bişeyse hemen cvplarım...

selam
kızlar dün doktordaydık kızım 1500 kg ve 38 çm
maşallahı var yanı umarım herkes iyidir bu arada

maşallah canım seninde karnında bi tosuncuk var desene ne güzel... bizim randevumuz 5 aralıkta... iple çekiyorum çok merak ediyorum kızımı...

nasılsınız kızlar
ben bugün daha iyiyim şükürler olsun, ama şimdide eşim nezle oldu, sesi soluğu gitti portakal+bal yapıyorum inşallah kolay atlatır, bana da geçmez tekrar. bütün gün bütün gece dışarlarda, ipsizi sapsızı, temizi pisi, kırk tane insanla uğraşıyo bulaşmaması zaten mümkün değildi şu salgınlı günlerde. inşallah biran önce geçer.
benim de kardeşim bende, memleketten geldi, pazara gittik geldik onunla az önce, meyve aldık, sebze aldık, dinç olmam lazım bağışıklığımı düşürmemem lazım, vitamin alayım da tekrar hasta olmayayım..
kendinize iyi bakın kızlar.. biraz yemek topiğine bakıp çıkıcam, fikir edineyim azcık, bakayım ne yapayım die akşama..

geçmiş olsun canım umarım kolaycacık atlatır ve sana geçirmez... çok dikkat et... ilaçta kullanamayınca insanı süründürüyo hastalık...

1500 kg değil gülmeyin bana 1500 gr
ne de olsa hamileyim dalgınım

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ben arada bir bakıyorum bir işe bir buraya bakınca pek yazmaya vakit bulamıyorum canım

benimde kırk yılda bi tam doğru düzgün vaktim var şansıma bak kimseler yok...

kızlar bu arada yatağı birazdan gelir kızımın... ay çok heyecanlıyım...

benimde kırk yılda bi tam doğru düzgün vaktim var şansıma bak kimseler yok...

kızlar bu arada yatağı birazdan gelir kızımın... ay çok heyecanlıyım...
hadi bakalım yatağı gelsin hanımefendinin ayy bizimkide bayramdan sonra gelicek.. bende bi yandan yemek yapıyorum bi yandan okuyom oyüzden fazla bişey yazamadım :ecrin_bebek:

esracım ne güzel kızının yatağıda geliyor biz daha bişey bulamadık oğluma benim beğendiğimi eşim beğenmiyor eşimin beğendiğini ben beğenmiyorum orta yolu bulamadık çocuğum yataksız kaldı

evet kızlar yarma gülüm yolda geliyooo

ay ne güzel bende pazartesi gidecem doktora nekadar olmuş çok merak ediyorum en son gittiğimde 1 kg olmuştu şimdide 29+2 haftadayım okadar olmuşmudur yaa benimkide ama benim kilomda fazla bi değişiklik olmadı bide acayip grip atlattım inşallah bi sorun olmaz...

esra cım gribi atlatıyorum ama burnumdan akıntı kanlı gibi geliyo acaba iyimi kötümü demiştim

ebruli
ooh ohh maşallah yavruna tam haftasında devam ediyor sanırım
canım benim geçen hafta 35 cm çıkmıştı kilosunu belirtmemişler 1 kiloyu geçmişmidir acaba :uhm:
canım topikteki en küçük bebiş seninki mi hafta olarak???
geçmemişsede 1 kg dır benimki mesela 26 haftalıkken 950 gr dı ama seninki daha fazlada olabilir herkesin farklı çıkar canım

Back