• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

İstanbullular bizim yarın buluşma işi yattı galiba.Seldanın canı sıkkın gelemez herhalde gelince sorarız olmadı.pis şerefsizler uyuz oldum adamlara ya destek olmaları gerekirken yaptıklarına bak.

saglık olsun canım baska zaman bulusuruz bayramdan sonra falan olmadı baktık dısarılar soguk gun yaparız ıcerlerde :hulya:
bende kuzene gıderım o zaman yarın bebısı 3 gunluk oldu bu sabah cıktılar hastaneden nasıl bısey cok merak edıyorum gıderken ne alıyım kızlar zıbın falan alsam en kullanıslı o olur heralde.
bebıste 4 kılo dogdu masallah enes bey sımdı 3 aylık seylerın ıcıne de gıremez 3-6 ay almalı :asigim:
:nazar::nazar::nazar:

walla zehracım peynır sut ve yogurt lıght olucak.
ekmek kepek ekmegı olucak. gunde ara ogunlerde meyve war 1 yada 2 porsıyon. 1 porsıyon meyve de 1 mandalına yada yarım muz,1 elma falan.
yemeklerde cok az yag kullanılıcak katı yag yok. salatalar yagsız olucak.
sabahları domates salatalık peynır en cok 3 zeytın. doktor gun asırı yumurta da yıyebılırsın dedı bebek ıcın onemlı ya.
ogunler de corba yagsız salata yanında et yada sebze yemegı ve 3 dılım kepek ekmek (yada 6 kasık bulgur pılavı pırıncte kesınlıkle yasak)
genelde beyaz et yada balık etı onerıyor kırmızı et haftada 1 verıyor.
bol bol sebze yemegı war ogunlerde.
yagda kızartmalar hamurıslerı unlu seyler yok. meyve suyu yok. tatlandırıcı yok. kofte yapılıcaksa ızgarada yapılıcak yag konmadan.
patates yok ıcınde nısasta war sekerı yukseltıyor dıye.
gun ıcınde 2-3 cevız agzıma atmama ızın var oda bebek ıcın onemlı dıye.
ara ogunlerde salatalık havuc meyve falan yenıyor 1-2 porsıyon.
tuz yok seker yok unlu seyler yok ekmek yok patates yok makarna yok pılaw yok :))))

Sağol canım paylaştığın için pek bişey yokmuş gerçekten :))
Ama yiyebileceklerin direk bebeğe yarayan şeyler. Aslında hepimizin dikkat etmesi gerekiyor. Maşallah şekerin düşmüş hep böyle devam etsin inş.:nazar:
Bende dikkat etmeye çalışıyorum. Baştan beri light süt ve yoğurt vermişti doktorum ve kepek ekmek yiyorum.
Ama bize hergün ızgara yada yemek içinde kırmızı et vermişti 28. haftada balığa geçeceğiz demişti. Ben artık demir hapıda aldığım için haftada 2 kere tüketmeye çalışıyorum kırmızı eti. Haftaya kontrolde tam olarak öğreneceğim.

çok teşekkrler cnm yaa... ok ben görişim orayalaa....
Ben Türkiye hastanesine nevra hanıma gidiyorum kontrollerime onun önerdiği yerin fiyatı 250 tl hastanede yaptrırsamda 205 tl ama dediki hastanenin ultrason görüntüleri pek iyi değil sen bnm dediğmi yere git dedii..kafamıda karşıtrdı o yuzden böyle bi karmaşalık yaşadım işte... yaptırp yaptırmamakla ilgilii..şimdide son haftam mış bu hafta içinde yaptrmam gerekıyormşş

eğer tlf da görüşürsen tlf da fiyat vermiyorlar bende aramıştım gideceğim zaman fiyat vermemişlerdi bende başka bi hastaneye gitmiştim ama keşke nisa ya gitseydim çok pişman oldum neyse sonuçta bebeğin herşeyi normal çıkmıştı önemli olanda buydu,bana bu fiyatı bi tanıdığım söyledi benden sonra o gitmiş oraya..

kızlar ya bı ark aradı sımdı nısanlısının annesı hamıleymıs
menapoza gırmıs kadın doktorda buna bı ılac vermıs o ılacı ıcınde tekrar adet olmus kadın uzerıne de hamıle kalmıs doktor 1-2 haftalık demıs kadında en az 45 falan yasında. dusunun cocugu zaten 25 yasında . ay cok sasırdım ya mevlam nelere kadır

Selmacım gözünaydın kızın kocaman olmuş maşallah, Allah kolay doğumlar nasip eder inş.

Zehracım sende hazırlıklara başlamışsın ben daha ne yıkadım ne ütüledim bisürü işim var ne ara yapıcam bilmiyorum.

menapoza gırmıs kadın doktorda buna bı ılac vermıs o ılacı ıcınde tekrar adet olmus kadın uzerıne de hamıle kalmıs doktor 1-2 haftalık demıs kadında en az 45 falan yasında. dusunun cocugu zaten 25 yasında . ay cok sasırdım ya mevlam nelere kadır

Ay hakkaten çok şaşırtıcı. Gerçi eskiden daha çok oluyormuş. Benim babanem en küçük amcamı 44 yaşında doğurmuş. Utanıyormuş taşımaya halamın biri bekarmış ona veriyormuş o da kısmetimi kapatıyorsun diye kızıyormuşkaydirigubbakcemile3 Bir kuzenimle aynı yaşta zaten amcamkaydirigubbakcemile3

oluyor canım benimde babaannemle annem aynı anda hamileymişler abimle yaşıt amcam var

İstanbullular bizim yarın buluşma işi yattı galiba.Seldanın canı sıkkın gelemez herhalde gelince sorarız olmadı.pis şerefsizler uyuz oldum adamlara ya destek olmaları gerekirken yaptıklarına bak.

ya evet kızlar ben bu hafta gelemiyorum ayarlayamadım... kardeşimle kız arkadaşı misafirliğe gelicek.. hafta içi geliceklerdi eşim hastaydı ektim.. 2. kerede yapamadım... belki onların bi işi çıkar dedim ama en son sordum gelicez dedi kardeşim... bişey diyemedim artık...

Zehracım sende hazırlıklara başlamışsın ben daha ne yıkadım ne ütüledim bisürü işim var ne ara yapıcam bilmiyorum.

bende bayramda yapim diyorum... ilk 2 gün gezeriz büyükleri.. sonraki 2 günde yıkama cilalama yaparım ben kızımın cicilerini... bayramdan sonraki haftada hastane çantamızı hazırlarız artıkın...

nısanlımın cocugu olursa artık dayısı yada halasıyla arasında en cok 5 yas falan olur hehe guzel olur ama bende benden 5 yas buyuk halaya hayır demezdım kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kacıyorum optummm hepınızı kendınıze ıyı bakın cıcıler yarında ewde olmam artık pazar yada pzt gelırım nete optum koca gobuslerınızden opuyorumnanaktan

bulusmayıda artık baska zaman yaparız saglık olsun canlar napalım :)

Benim kayınvalidemde 47 yaşında doğurmuş kaynım şimdi 13 yaşında, olabiliyor yani, hem kayınvalidem menepozada girmedi henüz maşallahı var.

sağol yarencim ben iyiyim, zeynep hanım da çok iyi maşallah, bugün kontrolümüz vardı 1kg800 gr olmuş tosun kızım gelişimi 15 gün önden gidiyormuş allah yardımcım olsun ben nasıl doğum yapacağımı düşünüyorum şimdiden .....çocuklar da iyi gibiler ama yinede okula göndermedim bu arada eşimde hastalandı evde hasta olmayan bir ben varım inş.banada bulaşmaz...hazırlıklarımında hepsi bitti sayılır birtek eşyalarımı çantaya yerleştirmek kaldı bayramdan sonra onuda hallderim inş.....

canım maşallah kızına Allah nazrdan saklasın kolay doğum nasip etsin
ya benim oğlumda 10 gün önde gidiyo senin doktorun doğum tarihini son adet tarihine göremi dedi yoksa bebeğin gelişimine göremi benim kafam karışıyo ya sata göremi hesap edicem her seferinde 10 gün fazla çıkıyo ona göremi offff

nısanlımın cocugu olursa artık dayısı yada halasıyla arasında en cok 5 yas falan olur hehe guzel olur ama bende benden 5 yas buyuk halaya hayır demezdım kaydirigubbakcemile3

kızlar ben kacıyorum optummm hepınızı kendınıze ıyı bakın cıcıler yarında ewde olmam artık pazar yada pzt gelırım nete optum koca gobuslerınızden opuyorumnanaktan

bulusmayıda artık baska zaman yaparız saglık olsun canlar napalım :)

evet canım fazla geciktirmeden başka zaman yapalım... gelemesem içimde kalırdı... :))) görüşürüz hayatım dikkat et kendine ve ipek böcüğüme...

Benim kayınvalidemde 47 yaşında doğurmuş kaynım şimdi 13 yaşında, olabiliyor yani, hem kayınvalidem menepozada girmedi henüz maşallahı var.

maşallah canım 60 yaşında hala adet mi görüyo... aman dilimi ısıriyimde kadına nazar değmesin... bi tane daha kayın gelmesin sana amcası yiğeninden küçük:)))

Anaaam maşallah kaynanana valla :nazar: Esranın dediği gibi bi senin çocuklara bir hala amca gelmesin ayy:bbo:

kızlar herkese meraba

bu gün bizim doktor günümüzdü...şekeri gösterdim anacım bu doktorda anca tahlil yapalım diyo bide sonuç bakma huyu yok ...100gr lık yükleme yapcaz dedi yok dedim ben diyet yaparım dedim...ay çok yıprandım artık bu kan alma işlemlerinden tamam dikkat et o zaman dedi....benim açlık 82 çıktı yaaa bişeyim yook özel hastane yaaa tahlilden kazancak ya ....nese teyzeleri benim kızım 1.100 gr olmuş maşallah..........

Cicilibicili online görünce seni sorayım yine doktorun kimdi canım dün de sordum ama görmemiş olabilirsin?

kızlar herkese meraba
bu gün bizim doktor günümüzdü...şekeri gösterdim anacım bu doktorda anca tahlil yapalım diyo bide sonuç bakma huyu yok ...100gr lık yükleme yapcaz dedi yok dedim ben diyet yaparım dedim...ay çok yıprandım artık bu kan alma işlemlerinden tamam dikkat et o zaman dedi....benim açlık 82 çıktı yaaa bişeyim yook özel hastane yaaa tahlilden kazancak ya ....nese teyzeleri benim kızım 1.100 gr olmuş maşallah..........

Maşallah kızına canım kocaman olmuş:nazar:
Senin hata kaç oldu bu arada? Bi ticker yapsan ya sen de görsek.

selmakerem maşallah kızına tombiş olcak galiba eşinede geçmiş olsun kendine dikkat et canım

plajcım seninde kızına maşallah şeker testinde normal gibi genede dikkat edersin diyet yaparsın

Maşallah kızına canım kocaman olmuş:nazar:
Senin hata kaç oldu bu arada? Bi ticker yapsan ya sen de görsek.

canım sağolsun Volescim yapmıştı ancak kayboldu yaaa benim kız 25+5 günlük yaparsa voles koyarım ya kıza zahmet veriyomsositososito

Back