Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbullular bizim yarın buluşma işi yattı galiba.Seldanın canı sıkkın gelemez herhalde gelince sorarız olmadı.pis şerefsizler uyuz oldum adamlara ya destek olmaları gerekirken yaptıklarına bak.
walla zehracım peynır sut ve yogurt lıght olucak.
ekmek kepek ekmegı olucak. gunde ara ogunlerde meyve war 1 yada 2 porsıyon. 1 porsıyon meyve de 1 mandalına yada yarım muz,1 elma falan.
yemeklerde cok az yag kullanılıcak katı yag yok. salatalar yagsız olucak.
sabahları domates salatalık peynır en cok 3 zeytın. doktor gun asırı yumurta da yıyebılırsın dedı bebek ıcın onemlı ya.
ogunler de corba yagsız salata yanında et yada sebze yemegı ve 3 dılım kepek ekmek (yada 6 kasık bulgur pılavı pırıncte kesınlıkle yasak)
genelde beyaz et yada balık etı onerıyor kırmızı et haftada 1 verıyor.
bol bol sebze yemegı war ogunlerde.
yagda kızartmalar hamurıslerı unlu seyler yok. meyve suyu yok. tatlandırıcı yok. kofte yapılıcaksa ızgarada yapılıcak yag konmadan.
patates yok ıcınde nısasta war sekerı yukseltıyor dıye.
gun ıcınde 2-3 cevız agzıma atmama ızın var oda bebek ıcın onemlı dıye.
ara ogunlerde salatalık havuc meyve falan yenıyor 1-2 porsıyon.
tuz yok seker yok unlu seyler yok ekmek yok patates yok makarna yok pılaw yok :))))
çok teşekkrler cnm yaa... ok ben görişim orayalaa....
Ben Türkiye hastanesine nevra hanıma gidiyorum kontrollerime onun önerdiği yerin fiyatı 250 tl hastanede yaptrırsamda 205 tl ama dediki hastanenin ultrason görüntüleri pek iyi değil sen bnm dediğmi yere git dedii..kafamıda karşıtrdı o yuzden böyle bi karmaşalık yaşadım işte... yaptırp yaptırmamakla ilgilii..şimdide son haftam mış bu hafta içinde yaptrmam gerekıyormşş
kızlar ya bı ark aradı sımdı nısanlısının annesı hamıleymıs
menapoza gırmıs kadın doktorda buna bı ılac vermıs o ılacı ıcınde tekrar adet olmus kadın uzerıne de hamıle kalmıs doktor 1-2 haftalık demıs kadında en az 45 falan yasında. dusunun cocugu zaten 25 yasında . ay cok sasırdım ya mevlam nelere kadır
kızlar ya bı ark aradı sımdı nısanlısının annesı hamıleymıs
menapoza gırmıs kadın doktorda buna bı ılac vermıs o ılacı ıcınde tekrar adet olmus kadın uzerıne de hamıle kalmıs doktor 1-2 haftalık demıs kadında en az 45 falan yasında. dusunun cocugu zaten 25 yasında . ay cok sasırdım ya mevlam nelere kadır
İstanbullular bizim yarın buluşma işi yattı galiba.Seldanın canı sıkkın gelemez herhalde gelince sorarız olmadı.pis şerefsizler uyuz oldum adamlara ya destek olmaları gerekirken yaptıklarına bak.
Zehracım sende hazırlıklara başlamışsın ben daha ne yıkadım ne ütüledim bisürü işim var ne ara yapıcam bilmiyorum.
sağol yarencim ben iyiyim, zeynep hanım da çok iyi maşallah, bugün kontrolümüz vardı 1kg800 gr olmuş tosun kızım gelişimi 15 gün önden gidiyormuş allah yardımcım olsun ben nasıl doğum yapacağımı düşünüyorum şimdiden .....çocuklar da iyi gibiler ama yinede okula göndermedim bu arada eşimde hastalandı evde hasta olmayan bir ben varım inş.banada bulaşmaz...hazırlıklarımında hepsi bitti sayılır birtek eşyalarımı çantaya yerleştirmek kaldı bayramdan sonra onuda hallderim inş.....
nısanlımın cocugu olursa artık dayısı yada halasıyla arasında en cok 5 yas falan olur hehe guzel olur ama bende benden 5 yas buyuk halaya hayır demezdım kaydirigubbakcemile3
kızlar ben kacıyorum optummm hepınızı kendınıze ıyı bakın cıcıler yarında ewde olmam artık pazar yada pzt gelırım nete optum koca gobuslerınızden opuyorumnanaktan
bulusmayıda artık baska zaman yaparız saglık olsun canlar napalım :)
Benim kayınvalidemde 47 yaşında doğurmuş kaynım şimdi 13 yaşında, olabiliyor yani, hem kayınvalidem menepozada girmedi henüz maşallahı var.
Benim kayınvalidemde 47 yaşında doğurmuş kaynım şimdi 13 yaşında, olabiliyor yani, hem kayınvalidem menepozada girmedi henüz maşallahı var.
kızlar herkese meraba
bu gün bizim doktor günümüzdü...şekeri gösterdim anacım bu doktorda anca tahlil yapalım diyo bide sonuç bakma huyu yok ...100gr lık yükleme yapcaz dedi yok dedim ben diyet yaparım dedim...ay çok yıprandım artık bu kan alma işlemlerinden tamam dikkat et o zaman dedi....benim açlık 82 çıktı yaaa bişeyim yook özel hastane yaaa tahlilden kazancak ya ....nese teyzeleri benim kızım 1.100 gr olmuş maşallah..........
Maşallah kızına canım kocaman olmuş
Senin hata kaç oldu bu arada? Bi ticker yapsan ya sen de görsek.