• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

selam kızlar hepinize hayırlı cumalar bir haftayı daha bitirdik zaman artık gitgide yaklaşıyor

selam kızlar. hayırlı cumalar herkese. umarım iyidir herkes.

berbat bi gecenin ardından bulantılarla dolu bir sabah da geride kaldı. bi de üstüne istifra. mafoldumben bu arada kan geldi kızlar yaa: nasıl korktum. doktoru aradım hemen: tahriş olmuştur, korkulacak bişey yok dedi. hayırlısı bakalım

günaydın, hayırlı cumalar herkese....

mrb canım. nasılsın?cocuklar iyileşti mi?zeynep hnm nasıllar?hazırlıklar bitti mi? ne çok sordum yaf,az görünce böyle soru bombardımanına tutulursun işte selma hanım.Şeniz

Kızlar Merhaba. Ben kızıma hala isim bulamadım. Bırakın seçmeyi aklımda ihtimal verdiğim bir tane bile yok. Çok klasik ve sıkıcı bi konu haline geldi bu biliyorum ama bana tavsiye edebileceğiniz isimler var mı?

benim kızım olsaydı ismi miray olcaktı..ama suden ismi ve anlamı da çok güzelmiş.

saol cnm valla dınlenmem gerekıyo ama napayım kız mecbur cıkmam gerektı o yuzden cıktım dun cıktım ya bugun yatıyorum işte sen nasılsın cnm

bugün depresyondayım, akşam göbüşümün çatladığını farkettim :) şaka şaka şimdi iyiyim çok şükür, tatlı telaşlarla uğraşıyoruz işte. dikkat et canım kendine,yat dinlen, bırak başkası yapsın.

selam kızlar. hayırlı cumalar herkese. umarım iyidir herkes.

berbat bi gecenin ardından bulantılarla dolu bir sabah da geride kaldı. bi de üstüne istifra. mafoldumben bu arada kan geldi kızlar yaa: nasıl korktum. doktoru aradım hemen: tahriş olmuştur, korkulacak bişey yok dedi. hayırlısı bakalım

:1shok: hepsi nasıl üstüste gelmiş yaf, ayarlamış gibi. çok geçmiş olsun adaşım dikkat et kendine. bugün iyice dinlen, kan olayı devam ederse doktora git bence.inş bulantıların da devam etmez..:(

Kızlar ıŞten ÇıkıŞımı verdıler..
Yasal haklarımla ılgılı bır bılgım yok kafam Çok karıŞtı .. Evde ınternet olmadıĞı ıÇın haberleŞmeyebılırız..
Gelıcem yıne

Kızlar İŞten ÇıkıŞımı verdİler..
Yasal haklarımla İlgİlİ bİr bİlgİm yok kafam Çok karıŞtı .. Evde İnternet olmadıĞı İÇİn haberleŞmeyebİlİrİz..
Gelİcem yİne
niyeki canım bi araştırda haber ver merakta bırakma bizi

Yasal haklarımla İlgİlİ bİr bİlgİm yok kafam Çok karıŞtı .. Evde İnternet olmadıĞı İÇİn haberleŞmeyebİlİrİz..
Gelİcem yİne

2 hafta duramadılarmı onlar çıkışını verdiği için tazminat alabilirsin iş yerinden canım sakın çıkış belgesi falan imzalama

mrb canım. nasılsın?cocuklar iyileşti mi?zeynep hnm nasıllar?hazırlıklar bitti mi? ne çok sordum yaf,az görünce böyle soru bombardımanına tutulursun işte selma hanım.Şeniz

benim kızım olsaydı ismi miray olcaktı..ama suden ismi ve anlamı da çok güzelmiş.

bugün depresyondayım, akşam göbüşümün çatladığını farkettim :) şaka şaka şimdi iyiyim çok şükür, tatlı telaşlarla uğraşıyoruz işte. dikkat et canım kendine,yat dinlen, bırak başkası yapsın.

sağol yarencim ben iyiyim, zeynep hanım da çok iyi maşallah, bugün kontrolümüz vardı 1kg800 gr olmuş tosun kızım gelişimi 15 gün önden gidiyormuş allah yardımcım olsun ben nasıl doğum yapacağımı düşünüyorum şimdiden .....çocuklar da iyi gibiler ama yinede okula göndermedim bu arada eşimde hastalandı evde hasta olmayan bir ben varım inş.banada bulaşmaz...hazırlıklarımında hepsi bitti sayılır birtek eşyalarımı çantaya yerleştirmek kaldı bayramdan sonra onuda hallderim inş.....

seldacım bazı işyerleri uyanıklılık yapıp kendi isteğinle çıkmışsın gibi kağıt imzalatıyor canım bilgin olsun imzalama

Gelİcem yİne

Seldacım imzalattıkları her şeyi dikkatle oku. Aytenin dediği gibi haklarını almaman için birşey imzalatabilirler. Seni çıkardıkları için tazminat vermek zorundalar. Haber et bize

ay valla bu iş verenler ne aç gözlü ne anlayışsız madem kadın işçi çalıştırıyosun anlayışlıda olacaksın
hamilelik çocuk olucak tabi Allah vicdandan etmesin insanları hem hamileyken işten çıkaramazki yasak deilmi bu

Gelİcem yİne

:1shok: valla benim bildiğim bir hak, işveren hamile bir kadını işten çıkartırsa, insan ayrımı yaptığı için şikayetci olduğun takdirde, çok büyük ceza alıyorlar. bence kesinlikle şikayetçi ol ve tüm haklarını savun.

Allah yardımcın olsun canım.

:1shok: hepsi nasıl üstüste gelmiş yaf, ayarlamış gibi. çok geçmiş olsun adaşım dikkat et kendine. bugün iyice dinlen, kan olayı devam ederse doktora git bence.inş bulantıların da devam etmez..:(

sağol canım, neyse biraz daha iyiyim. inşallah devam etmez, tahriş olmuş : çok korktum. ne de olsa ne zamandır yok hayatımızda.
bu arada kızın olsaymış bizim kızlar da adaş olacakmış. ben kızımın adını miray koyucam:))

hülyacım kendine dikkat etyaa canım allah şifa versin

canım benim çok sağol. ben dikkat ediyorum da ne oluyor anlam veremiyorum.

Gelİcem yİne

ne sabırsızlarmış bee. hakkında hayırlısı.

Back