- 4 Mart 2008
- 2.864
- 871
- 698
- 47
canım yatağıyla beraber satılıyo.
ESRACIM göbek deliği acısı bende çok oldu şuan iyiyim doktor normal dedi
ben yatağıyla satılanı görmedim daha...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bilmiyorum benim baktıklarım öleydi sordumda..ben yatağıyla satılanı görmedim daha...
günaydın canım nasılsın? gittim kursa evet ama fazla bişey yoktu.. yani asıl dinlemek istediğim bi konu ardı ebeveyn ve çocuk ilişkisi.. ama dr. rahatsızmış gelemedi... diğer iki dr.dan biri gebelik depresyonundan bahsetti... diğeride aşılardan bahsetti... domuz gribi için normal gripten bi farkı yok medyanın ve sağlık bakanlığının biraz abartması var dedi... olup olmamayı sizlere bırakıyorum ama dedi... haftaya arife olduğu için yokmuş... 3 aralıkta var tekrar...
bende bu park yatağı çok beğendim
Kızlar park yatakların içine nasıl bir yatak koymamız gerek biliyormusunuz?
Benim büyük oglumun yatağı duruyor annem yapmıştı ama içine sıgarmı bilmiyorum ölçülerini tam bilmiyorum, yorganımızda var anneannesi elleri ile yapmıştı ama yastık almam yada yaptırmam gerek çünkü sonradan bozmuş
Park yatak satan mağazalarda içinin yatağı da oluyor genelde. Biz de alırken gördük ona uygun yatak olduğunu..
Hatta park yatağa uygun nevresim takımı da var..
canım ölçülerine göre bebek yatağı almayı planlıyodum ben ama farklı bi yatak mı konuluyo acaba?
Farklı bir yatak değil de, ölçülerinin uyması gerekiyor sanırım
ben nevresimin içine anti-bakteriyel yorganla yastık aldım canım... yıkayıncada hiçbişey olmuyo onlara..
esra bi ara benim de göbeğim acıyodu,göbeğim ve çevresi, ama şimdi geçti. belki o da büyümeye karşı koyamamıştır.aynen şekil şemal kalmadı valla ne göbekte ne başka yerlerde inş eski halimize döneriz kısa zamanda. bugün bu konuya takık durumdayım laelaelaelaelae
Evdeki yatağımız uyarsa ayrıca almayı düşünmüyorum ama olmazsa mecburen alıcam.
lieraca baktım da çok pahalı ,ampulde kremi de çok pahalı. bi ara mecbur alıcam artık ne yapayım, daha fazla psikolojim ve vücudum bozulmasın dimi ama.
esracım doktor bana kopuyo felan demişti ama tam açıklama yapmadı iç kese dar olunca oluyomuş heralde
Şekerim ben çatlakları görünce gözüm döndü gittim aldım. Parasını görmedi gözümkaydirigubbakcemile3 Ama zam gelmiş jeline 48 di 58 olmuş. Ampulün de en ucuzunu STRAWBERRY EDV-SYSTEME | Wachstum durch mehr Effizienz | Home sitesinde gördüm.
Muhtemelen uygun bir yatak bulursun canım. Çünkü park yataklarda ölçü seçeneği çok..