• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

günaydın canım nasılsın? gittim kursa evet ama fazla bişey yoktu.. yani asıl dinlemek istediğim bi konu ardı ebeveyn ve çocuk ilişkisi.. ama dr. rahatsızmış gelemedi... diğer iki dr.dan biri gebelik depresyonundan bahsetti... diğeride aşılardan bahsetti... domuz gribi için normal gripten bi farkı yok medyanın ve sağlık bakanlığının biraz abartması var dedi... olup olmamayı sizlere bırakıyorum ama dedi... haftaya arife olduğu için yokmuş... 3 aralıkta var tekrar...

iyiym cnm nolsun cuma ayrı bir keyifliyim ondan :lepi: iyi cok bisey kacırmadım o zaman ..

kendi aldığımızda yatağıyla beraber gelicek. 300 tl resmini önceden eklemiştim belki görmüşündür.

Eklentiler

• $pr_01_4210_max.jpg
    $pr_01_4210_max.jpg
    21,2 KB · Görüntüleme: 9
bende bu park yatağı çok beğendim

ben aldığım park yataktan öncede bunun pembesine takıktım canım... çok güzel bi model buda...

Kızlar park yatakların içine nasıl bir yatak koymamız gerek biliyormusunuz?

canım ölçülerine göre bebek yatağı almayı planlıyodum ben ama farklı bi yatak mı konuluyo acaba?

canım yatağıyla beraber satılıyo.
ESRACIM göbek deliği acısı bende çok oldu şuan iyiyim doktor normal dedi

canım neden oluyomuş o ya sormuşmuydun.. ben kızım tekmelediğinde karnımı seviyorum oda bana tepik atıyo... ama bazen unutuyorum elim göbek deliğime değiyo bi sızlıyo o zaman...

Benim büyük oglumun yatağı duruyor annem yapmıştı ama içine sıgarmı bilmiyorum ölçülerini tam bilmiyorum, yorganımızda var anneannesi elleri ile yapmıştı ama yastık almam yada yaptırmam gerek çünkü sonradan bozmuş

ben nevresimin içine anti-bakteriyel yorganla yastık aldım canım... yıkayıncada hiçbişey olmuyo onlara..

Park yatak satan mağazalarda içinin yatağı da oluyor genelde. Biz de alırken gördük ona uygun yatak olduğunu..
Hatta park yatağa uygun nevresim takımı da var..

Evdeki yatağımız uyarsa ayrıca almayı düşünmüyorum ama olmazsa mecburen alıcam.

akahan,camdankalp38,essemayit,fatıma38,zeh,srpp,voles,snm2008 sağolun kızlar. şimdiye kadar çatlamamış olanların da bundan sonra çatlamaz inş,aman kızlar önleminizi alın, gerçekten akşam gördüğümde şok oldum,bunalıma girdim.
eşime söyledim, ee anne olmak kolay değil dedi, haklı bi yerde.

lieraca baktım da çok pahalı ,ampulde kremi de çok pahalı. :( bi ara mecbur alıcam artık ne yapayım, daha fazla psikolojim ve vücudum bozulmasın dimi ama.

esracım doktor bana kopuyo felan demişti ama tam açıklama yapmadı iç kese dar olunca oluyomuş heralde

canım ölçülerine göre bebek yatağı almayı planlıyodum ben ama farklı bi yatak mı konuluyo acaba?

Farklı bir yatak değil de, ölçülerinin uyması gerekiyor sanırım

ben nevresimin içine anti-bakteriyel yorganla yastık aldım canım... yıkayıncada hiçbişey olmuyo onlara..

Bende alayım yastık...

esra bi ara benim de göbeğim acıyodu,göbeğim ve çevresi, ama şimdi geçti. belki o da büyümeye karşı koyamamıştır.aynen şekil şemal kalmadı valla ne göbekte ne başka yerlerde :( inş eski halimize döneriz kısa zamanda. bugün bu konuya takık durumdayım laelaelaelaelae

esra bi ara benim de göbeğim acıyodu,göbeğim ve çevresi, ama şimdi geçti. belki o da büyümeye karşı koyamamıştır.aynen şekil şemal kalmadı valla ne göbekte ne başka yerlerde :( inş eski halimize döneriz kısa zamanda. bugün bu konuya takık durumdayım laelaelaelaelae

Takma canım benim, eski haline döneceksin bebeşin hele bir dogsun...

esracım doktor bana kopuyo felan demişti ama tam açıklama yapmadı iç kese dar olunca oluyomuş heralde

Şekerim ben çatlakları görünce gözüm döndü gittim aldım. Parasını görmedi gözümkaydirigubbakcemile3 Ama zam gelmiş jeline 48 di 58 olmuş. Ampulün de en ucuzunu STRAWBERRY EDV-SYSTEME | Wachstum durch mehr Effizienz | Home sitesinde gördüm.

bu ne kız almanca. almancadan hatırladığım 3-5 şey var,biri de Schokoladen pudding :icecream:

sen serbest bölgedesin heralde :roflol:

onlineeczane de gördüm bende . jeli 100ml 88 lira, 20 ampül de 112 lira delikafadulden

selam arkadaşlar...
park yatak hakkında sohbet etmişsiniz. biz de uzun araştırmalar sonucu chicco lulaby lx aldık. zeh in eklediği resmin rengi gri-yeşil olanından.
almaış arkadaşlara tavsiyem şu.eğer uzun süre bebeğinizi park yatakta yatıracaksanız kesinlikle kaliteli ve güvenilir markaların yataklarından alın.ama sadece birkaç ay kullanır sonra odasına karyolasına yatırırım diyorsanız uygun fiyatlı olanlar sizi idare eder.sebebine gelince uygun fiyatlı park yataklar belli bir süre sonra iskeletini bozuyor.gıcırdamaya ve esnemeye başlıyor.kumaşları da deformasyona uğruyor.
yeğenime sadece yatak odasında kalacağı birkaç ay için aldıkları park yatak gerçekten sadece 3-4 ay idare etti.yatak bir süre sonra sağa sola eğilmeye başladı. komşum ve bir arkadaşımdan da aynı tavsiyeyi aldım.bence hesaplı diye aldanıp daha sonra ikinciyi almak zorunda kalmak yerine biraz daha pahalı ama kaliteli bir yatak almak daha mantıklı.renkleri süsleri kaliteli olanlara göre daha gösterişli evet ama önce kalite aramak lazım.tabii herkes kendi zevkine ve hesabına uygun olanı bilir.benimki sadce tavsiye.

bizim park yatağımızın yatağı var, hali hazırda. görümcem sağolsun :) içine yorgan yastık alıcam ben de. ya da uyku seti..

kızlar bi yazı buldum göbek deliğindeki ağrıyla ilgili...

Hamilelik ve göbek deliğinde ağrı

--------------------------------------------------------------------------------
Göbek deliği ağrısı bir başkasından duyduğunuzda kulağa komik gelebilir ama hamilelik sırasında böyle bir ağrıdan yakınan kadınların sayısı hiç de az değildir.

Hamilelik ilerleyip rahim büyüdükçe karın gerilmeye başlar. Bu gerilmenin doğal sonucu olarak göbek deliğinde de gerilme meydana gelir. Gebelik 20 hafta civarına ulaştığında hem arkadan rahimin baskısı hem de gerilme nedeni ile göbek deliğinde hassasiyet meydana gelebilir. Ayrıca büyümesi sırasında karnı kaplayan kaslarda hafif bir ayrılma meydana gelebilir. Bu ayrılma da göbek deliğindeki hassasiyete neden olabilir.

Gebelik ve rahim büyümeye devam ettikçe hassasiyet azalır ancak göbekte meydana gelen değişimler devam eder. Hamilelik öncesinde çukur bir göbek deliğiniz olsa bile bu düzleşebilir. Hatta gebeliğin sonlarına doğru göbek deliğiniz dışarıya doğru çıkıntı yapabilir. Bazı kadınlar zaten şiş olan karınlarındaki bu ek çıkıntıyı eğlenceli bulurken bazı kadınlar da özellikle ince kıyafetler giyildiginde dışarıdan belli olmaması için küçük bir yara bandı ile bastırmayı tercih ederler. Böyle bir uygulamanın herhangi bir zararı yoktur.

Göbek deliğindeki bu zararsız değişimler genelde doğumdan sonra kaybolurlar

günaydın şekerler 2.tetanoz aşımızıda yedik şu an için sorun yok inşallah birazdan ağrımaya başlamaz
bir dahaki 6ay sonraymış daha 3tane daha aşım varmış of ya:1ninca: geçmişe bakamadım umarım herkes iyidir bu arada herkese hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

Back