Kızlar biberon aldınız mı bebeklerinize, her ihtimale karşı almak lazım değil mi
lazım olabilir canım belki hemen memeyi tutmazsa diye ben götürcem yanımda hastaneye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar biberon aldınız mı bebeklerinize, her ihtimale karşı almak lazım değil mi
ben aldım canım nuby markası emzikte aldım :ecrin_bebek:Kızlar biberon aldınız mı bebeklerinize, her ihtimale karşı almak lazım değil mi
ben aldım canım nuby markası emzikte aldım :ecrin_bebek:
çok şekerlerdi dayanamadım aldım aslında bebedorun cam biberonu vardı ondan alayım dedim ama oda çok düzdü ilerde cam kullanıcam ama daha sağlıklı olur.zehra cnım nuby biberonlarını bende beğnemiştim çok güzeller
günaydın serap nbrr cnmm
günaydın herkesee hayırlı cumalar...
Günaydın kızlar a.s. nasılsınız...
YARENCİM aynen benimde öyle oldu ama çatlayacaksa naparsan yap çatlar dedi doktor. bende takmıyorum artık..kocişimde kızdı büyütme boşver dedi benimde içim rahatladı zati onun için kafama takılıyodu :kedi:
ikiside çok iyi canım sen hangisini beğenirsen al.Bizim buralarda nuk ve bebedor marka var hangisi daha iyi acaba...
günaydın kızlar, hayırlı cumalar herkese.. 1 haftayı daha geride bıraktık ve meleklerimize yaklaştıkk sositososito
yarencim sen gene göbeğinin altını görüyon canım ben o kısımlarda hiçbiyerimi göremiyorum ne alem hiç bilmiyorum:))))
esma canım çatlıcaksa tabiki çatlıyo yapacak bişey yok ama kullandığımız çatlak kremleriyle 5 çatlıycağına en azından 1 çatlıyo yani kullanmak faydalı bence... ben lierac kullanıyorum ve şu anda görüş açımda olan yerlerde çatlak yok.. ama doğumdan sonra asıl belli olurmuş o yüzden bişey diyemiyorum...
günaydın hoşgeldin canımgünaydın kızlar, hayırlı cumalar herkese.. 1 haftayı daha geride bıraktık ve meleklerimize yaklaştıkk sositososito
yarencim sen gene göbeğinin altını görüyon canım ben o kısımlarda hiçbiyerimi göremiyorum ne alem hiç bilmiyorum:))))
esma canım çatlıcaksa tabiki çatlıyo yapacak bişey yok ama kullandığımız çatlak kremleriyle 5 çatlıycağına en azından 1 çatlıyo yani kullanmak faydalı bence... ben lierac kullanıyorum ve şu anda görüş açımda olan yerlerde çatlak yok.. ama doğumdan sonra asıl belli olurmuş o yüzden bişey diyemiyorum...
bilmiyorum esmacım ama merak ettim şimdik..
kızlar rüyamda doğumum başlıyodu ama hiç sancım yoktu akannehir
Kızlar ben galiba bu yatağı alıcam, henüz kesin karar vermemekle beraber.
Hepsiburada.com : COMFY DREAM YATAK | Anne & Bebek & Çocuk
canım çok güzel bence al fiyatıda iyi
bende park yatağa karar verdim ama beğendiklerimin ölçüsü bana uymuyo 60*120 lazım bana