• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Bugün öglen bakıp alayım bari bir iki bişey, daha yatağını alamadım önümüzdeki ay alıcam inş.

Günaydın Zehracım

Haklısın Aytencim, çantasınıda yavaş yavaş hazırlamak lazım artık.

günaydın serap nbrr cnmm

İyiyim canım ya haftanın son günü sevinci:dance: Yarı çalışıyorum ama olsun ne yapalım.

günaydın herkesee hayırlı cumalar...

Günaydın canımopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar a.s. nasılsınız...

Günaydın canımopuyorumnanaktan

Günaydın Yarencim. Senin yazdığını görünce kendimi ilk gördüğüm gün geldi aklıma. Ertesi günü ben de bunalımdaydım ve sabah ilk iş buraya yazmıştım:teselli: Şimdi alıştım ama sakın ihmal etme yine yağını sür daha fazla olmasın. Benim de birden bire oldu şimdi akşam badem yağı sabah ta lierac sürüyorum. Oldukları gibi kaldılar inşallah ilerlemez diye de dua ediyorum işteopuyorumnanaktan

YARENCİM aynen benimde öyle oldu ama çatlayacaksa naparsan yap çatlar dedi doktor. bende takmıyorum artık..kocişimde kızdı büyütme boşver dedi benimde içim rahatladı zati onun için kafama takılıyodu :kedi:

Günaydın canım. Sağolsun kocişler valla beni de o rahatlattı:asigim: Dediğin gibi zaten onlar için kaydirigubbakcemile3

Kızlar bayramdan sonra eksikleri tamamlayıp çantaları hazırlamak lazım artık. Ay heyecanlanıyorum böyle düşününce bile:asigim:

kızlar bu park yatakların kumaşlarını 200 tenye 300 tenye yazmışlar ne anlama geliyo bilen varmı :kedi:

günaydın kızlar, hayırlı cumalar herkese.. 1 haftayı daha geride bıraktık ve meleklerimize yaklaştıkk sositososito

yarencim sen gene göbeğinin altını görüyon canım ben o kısımlarda hiçbiyerimi göremiyorum ne alem hiç bilmiyorum:))))

esma canım çatlıcaksa tabiki çatlıyo yapacak bişey yok ama kullandığımız çatlak kremleriyle 5 çatlıycağına en azından 1 çatlıyo yani kullanmak faydalı bence... ben lierac kullanıyorum ve şu anda görüş açımda olan yerlerde çatlak yok.. ama doğumdan sonra asıl belli olurmuş o yüzden bişey diyemiyorum...

Çok soğuklara kalmadan ve ağırlaşmadan eksikleri tamamlamak lazım, ocak 15 e kadar hazırlıklarımı bitirmeliyim.

bilmiyorum esmacım ama merak ettim şimdik..
kızlar rüyamda doğumum başlıyodu ama hiç sancım yoktu akannehir

günaydın kızlar, hayırlı cumalar herkese.. 1 haftayı daha geride bıraktık ve meleklerimize yaklaştıkk sositososito

yarencim sen gene göbeğinin altını görüyon canım ben o kısımlarda hiçbiyerimi göremiyorum ne alem hiç bilmiyorum:))))

esma canım çatlıcaksa tabiki çatlıyo yapacak bişey yok ama kullandığımız çatlak kremleriyle 5 çatlıycağına en azından 1 çatlıyo yani kullanmak faydalı bence... ben lierac kullanıyorum ve şu anda görüş açımda olan yerlerde çatlak yok.. ama doğumdan sonra asıl belli olurmuş o yüzden bişey diyemiyorum...

canım haklısın ben üşeniyom sürmeye bide krem kokularına karşı iğrenme var hamilelikten dolayı anam yarık yarık çatlamış bende ona benziyorum olcaksa olucak diom
napim kaydirigubbakcemile2

günaydın hoşgeldin canım
evet haklısın o kullandıklarımız az çatlamasına yarıyor hiç olmazsa.. aynanın karşısına geçip bakınca gördüm bende göbek deliğimin hemen aşağısına kadar çatlaklar olmuş.

bilmiyorum esmacım ama merak ettim şimdik..
kızlar rüyamda doğumum başlıyodu ama hiç sancım yoktu akannehir

Bende bilmiyorum esmacım,

Hayır olsun inş. benim doğumda sancısız başlamıştı ben sadece 1 saat falan sancı çektim.

canım çok güzel bence al fiyatıda iyi
bende park yatağa karar verdim ama beğendiklerimin ölçüsü bana uymuyo 60*120 lazım bana

Fiyatıda çok uygun kaliteside iyi gibi ölçüsünede çok dikkat etmedim açıkçası yanıma alıcam sıgarız inş.

Back