• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

ıyı geceler nasılsınız havacım nasılsın.kayınpederımı dÜn rahatsızlandıĞı ıÇın hastaneye yatırmıŞtık cıĞerlerınde ıltıhap varmıŞ 1 saat Önce haber geldı mıde kanaması geÇırıyomuŞ eŞım kaynım gıttı haber beklıyorum aramıyolarda merak edıyorum sen nasılsın?

soooyle bı bakım dedım sıteye...
fatos gecmıs olsun tatlım :(
hawwacım topık actık oraya bakıp adını yaren e ekletebılırsın ıstıyosan...

ya kızlar bide burda konu nereden acılıyor ben direk sol asagıdan cevap yaz dan girdim bilmiyorum tam olarak yeni üyeyim siteye
teşekkürler

şubat anneleri bölümüne girdikten sonra en altta solda büyük
harflerle yeni konu yazıyor.
oradan açabilirsin
umarım yardımcı olmuşumdur.
şaç modeli için açacaksan eğer.
stede birçok topik var
güzellik bakım kozmetikler başlıklı yerden bulabilirsin

ıpegımde bende cok ıyıyız hawwa teyzesı :)
1 hafta falan kalıcak topık arada burdada hatırlatma yaparız duymayanlar olmasın herkesın haberı olsun dıye :)
sız nasılsınız esra kuş napıyo :)

şubat anneleri bölümüne girdikten sonra en altta solda büyük
harflerle yeni konu yazıyor.
oradan açabilirsin
umarım yardımcı olmuşumdur.
şaç modeli için açacaksan eğer.
stede birçok topik var
güzellik bakım kozmetikler başlıklı yerden bulabilirsin

çok teşekkür ederim canım sen verdin cvp sadece bekliorum bende ama gözükmüyo bende yeni konu diye sanırım belli bi miktar cvp verince öle konu acılıo bazı siteler öleymiş budamı öle acaba ben yine bi bakim şuna cok saol cnm benim..kaydirigubbakcemile2

Canım çok yorgunuz iki gündür. Toplantılar çok geç bitti. Neyse ki atlattık. Yarın toplantı falan yok. Bi de yol yoruyo artık. Benim çalıştığım okul Bahçeşehir de. Ev Gaziosmanpaşa'da. Eve gelince yaptıüğım tek şey dinlenmek.Esram da anasının kahrını çekiyo işte ne yapsın yavrum

Canım çok yorgunuz iki gündür. Toplantılar çok geç bitti. Neyse ki atlattık. Yarın toplantı falan yok. Bi de yol yoruyo artık. Benim çalıştığım okul Bahçeşehir de. Ev Gaziosmanpaşa'da. Eve gelince yaptıüğım tek şey dinlenmek.Esram da anasının kahrını çekiyo işte ne yapsın yavrum

baya da yol warmıs ya yuklenmeseler keske sana bu kadar halın ortada ama kımse war o dusunce anlayıs tabı :1no2:

Back