• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

günaydın arkadaşlar, hayırlı cumalar..

cicilibicili,ne ilginç bir doktormuş o ya. insan para için bile bu kadar strese sokmaz birini. yazık, günah valla, ne insanlara kaldık doktor diye.şikayet etmek lazım böylelerini.
neyse canıım, çok şükür bebeğin iyiymiş, zamanında sağlıkla kucağına alırsın inş.

arya hem bulantılarının geçmesine hem de şeker yük. sonuçlarına çok sevindim, şekerden korkuyodun dimi, ohh rahatlamışsındır.. bir doğum kaldı artık geriye..

sumifer eşine geçmiş olsun canım, aman dikkat et sana geçmesin. gerekli önlemleri almışsın zaten, Allah acil şifalar versin. bu limon-aspirin olayını hiç duymamıştım :) çok şaşırdım, terletmeye yardımcı oluyor demek hee..

fatoşcum rabbim bu mübarek günde, tez zamanda şifasını versin inş kayınpederinin.zor bişe..

kızlar benim akşam moralim çok bozuldu,banyoya girecekken bi baktım ki, göbeğimin alt kısımları çatlamış. 1-2 tane de değil üstelik :( annem ve ablam hiçbişey kullanmadığı halde çatlak yok onlarda, ben bebe yağı ve vazelin kullanıyodum çatlamışım. ağlıcaktım nerdeyse..ben de ailede yok,ben de de olmaz diye seviniyodum. son 1-2 hafta bebe yağını sürmedim ondan mı oldu acaba? üfff ne yapıcaz yaf bu çatlakları..

kızlar benim akşam moralim çok bozuldu,banyoya girecekken bi baktım ki, göbeğimin alt kısımları çatlamış. 1-2 tane de değil üstelik :( annem ve ablam hiçbişey kullanmadığı halde çatlak yok onlarda, ben bebe yağı ve vazelin kullanıyodum çatlamışım. ağlıcaktım nerdeyse..ben de ailede yok,ben de de olmaz diye seviniyodum. son 1-2 hafta bebe yağını sürmedim ondan mı oldu acaba? üfff ne yapıcaz yaf bu çatlakları..

yarencim galiba bıraktığın için oldu bende birkaç gün sürmedim sonrasında bir baktım bir sürü çatlak var gerçi yapınlada alakalı

ayy bende korkuyorum şimdiye kadar olmadı hiçde bişi sürmedim ama bundan sonrası için çok korkuyorum...hiç çatlamasa son ayda çtlar diyolar

yaren ben hiçbişey sürmüyorum üşenmekten daha bişiy yok inş. olmaz ama doktorlar çatlıyacaksa ne sürerseniz çatlar diolar

Üzülme canım yaaa, Allah başka dert vermesin, çatlayacaksan hiçbirşey engel olmuyor maalesef. ben ilkindede bundada hiçbir şey kullanmadım karnıma ama hiç çatlağım yok.

Kızlar biberon aldınız mı bebeklerinize, her ihtimale karşı almak lazım değil mi

akarahan+, camdankalp38+, fatima38+, ZEYNEP6672
GÜNAYDIN KIZLAR HEPıMıZ ıÇıN ıYı BıR GÜN OLMASI DıLEĞıYLE..ŞUANDA BURDA OLAN VEYA OLMAYAN TÜM ŞUBAT ANNELERı VE HAMıŞLER ıÇıN BU DıLEĞıM...
YARENCıM aynen benimde öyle oldu ama çatlayacaksa naparsan yap çatlar dedi doktor. bende takmıyorum artık..kocişimde kızdı büyütme boşver dedi benimde içim rahatladı zati onun için kafama takılıyodu :kedi:

Back