Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benim akşam moralim çok bozuldu,banyoya girecekken bi baktım ki, göbeğimin alt kısımları çatlamış. 1-2 tane de değil üstelik annem ve ablam hiçbişey kullanmadığı halde çatlak yok onlarda, ben bebe yağı ve vazelin kullanıyodum çatlamışım. ağlıcaktım nerdeyse..ben de ailede yok,ben de de olmaz diye seviniyodum. son 1-2 hafta bebe yağını sürmedim ondan mı oldu acaba? üfff ne yapıcaz yaf bu çatlakları..
kızlar benim akşam moralim çok bozuldu,banyoya girecekken bi baktım ki, göbeğimin alt kısımları çatlamış. 1-2 tane de değil üstelik annem ve ablam hiçbişey kullanmadığı halde çatlak yok onlarda, ben bebe yağı ve vazelin kullanıyodum çatlamışım. ağlıcaktım nerdeyse..ben de ailede yok,ben de de olmaz diye seviniyodum. son 1-2 hafta bebe yağını sürmedim ondan mı oldu acaba? üfff ne yapıcaz yaf bu çatlakları..
günaydın fatıma iyyiiz sen nasılsın canım
Bende iyiyim canım saol, oğluşum kıpır kıpır çok hareketli maşallah onu dinlemekle meşgulüm...
oh ohh maşallahh benim oğlumda nazik nazik vuruyo kaç gündür sert dönüşler yapıyo arıza mı olucak ne :)
Aman Allah korusun dönmeye devam etsinde arıza falan vermesin inş.:))
Kızlar biberon aldınız mı bebeklerinize, her ihtimale karşı almak lazım değil mi