2010 Şubat Anneleri

valla sorma bizdede o tartışma var babamız aynı sen diyo valla sağlıklı olsunda dedim ister sana ister bana benzesin ne farkeder sadece gözlerinin bana benzemesini isterim ben

ben de burnunun babasına benzemesini istemiyorum ama benzicek gibi geliyor kaydirigubbakcemile2 az-biraz karadenizli sayılır da eşim :)

kızlar gunaydın bugun benım doğum gunum yaslandık bı yas daha valla

doğum günün kutlu olsun şekerim..nice sağlıklı, mutlu yıllara a.s.

ay hadi bakalım canım bizede gözlemlerini aktarırsın Allah kurtarsın e yiğenin kaç haftalık hamileydi günleri doldumu canım sezaryana giriyo

canım ılk cocuguda sezeryandı buda sezeryan oluyo o yuzden tam olarak bılmıyorum ama 38 yada 39.haftasında olması lazım gunu doldu yanı ters bı durum yok

walla bana doktor 36.haftayı doldur ve bekle her bebek 40 haftayı beklemez o arada bı tarıhte gelebılır demıstı laelaelaelaelae

kızlar çok kötüyüm çok hastayım nolur bana dua edin boğazım faranjit oldu, ve çokk öksürüyorum kaburgalarım ve karın kaslarım öksürmekten acıyolar. dün doktora gittim, kbb'a. 3 tane ila verdi biri gebelerinde kullanabileceği bi antibiyotik adı rovamicyn, 12 saatte bir, diğeri minoset ağrı kesci ateş düşürücü, bide tantum verde die yeşil bi sıvı fısfıs yapıyorum dün iyi gelmişti ama sanırım içtiğim portakal suyu ve yediğim limonlu zeytinyağlı pırasa faranjiti azdırdı, akşam öksürükten gözlerimden yaşlar geldi inşallah iyileşirim ne yapsam fayda etmedi bal mal fasafiso bide ıhlamur+karanfil+zencefil karışımını iççem inşallah iyi gelir. Allahımmmmmm hasta olmak çok kötü kızlar nolur dua edin iyileşeyim. benim yerimde olan varmı ne yaptı ne içti de geçti fikir yazın nolur çok ihtşyacım var çok kötüyüm kızım sallanıyo çok öksürüyorum die çok korkuyorum bişey olmaz dimi

kızlar sağlık ocakları 28.haftadan sonra süt fişi veriyormuş.doğum öncesi 3 ay, doğum sonrası 3 ay olarak.
sağlık ocağına yakın bir marketle anlaşmışlar verdikleri fişle gidiyorsun 1 aylık sanırım 12 tane süt veriyorlarmış.biz bugün 28 haftalık olduk
bizden önde giden arkadaşlar süt fişinizi aldınız mı :uhm:

ahh ya çok geçmiş olsun.dinlen canım bol bol.hamileliktede ne zor geçiyor bu hastalık.korkma bebişine bişey olmaz canım.sadece sen öksürdükçe meleğin sürekli yer değiştiriyordur.dualarımız seninle biran önce iyileşmen dileğiyle.a.s.

a.s.mutlu yıllar

a.s. bilgencim canım benim doğum günün kutlu olsun.seneye güzel meleğinle birlikte kutlayacaksın doğum gününü.ailenle ve sevdiklerinde sağlıklı,sıhhatli,mutlu seneler geçirmeni dilerim canım.:1hug:

canım nıce senelere ınsallah esınle bebısınle dogum gunun kutlu olsunnnn opuyorumnanaktan

nice mutlu yıllar canım iyiki doğdun a.s.

günaydın canım. nice senelere. doğum günün kutlu olsun.

bilgencim a.s.nice mutlu yıllara talım iyiki doğmuşun iyiki varsın

ay hadi bakalım canım bizede gözlemlerini aktarırsın Allah kurtarsın e yiğenin kaç haftalık hamileydi günleri doldumu canım sezaryana giriyo

nice mutlu yıllara canım ailen ve bebişinle :1hug:

gözün aydın zeynepçim gelince bize de anlat ya bebek nasıl, nasıl oluyor neler yapılıyor.. sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün

Bilgenciğim dogum günün kutlu olsun canm.

ben de burnunun babasına benzemesini istemiyorum ama benzicek gibi geliyor kaydirigubbakcemile2 az-biraz karadenizli sayılır da eşim :)

doğum günün kutlu olsun şekerim..nice sağlıklı, mutlu yıllara a.s.

canımsınız hepinizi çok sevıyorumopuyorumnanaktan

ayyy canım benım cok gecmıs olsun ya merak etme bısey olmaz bebegıne sallanır durur en fazla ama sen kendıne cok dıkkat et. benım sınuzıtım 10 gunde gectı ne ıhlamurlar nane lımonlar ballı sutler ıctım ama sadece antıbıyotık gecırdı canım doktorunun verdıgı ılacları kullan sakın aksatma. yat dınlen bırı gelsın kalsın yanında sana baksın,kalkma hıc ayaga ıns tez zamanda gecer cok zor hamıleyken hasta olmak :sinifsinif:

türkkahvesi geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.

süt fişini hiç duymamıştım..:uhm:

Kız plaj nie yaptırmıcaksın git yaptır cok pahalı bişey değil git yaptır bişey kaybetmezssin . Hem alllah korusun bi risk falan varsa diyete falan baslarsın Bence git canm.Bu ara da inşallah hayırlı haberler alırsın.

SHINE kıs Allah seni parası içinmi sankim ben zaten sağlık ocağında yaptırcam........öle yaaa çocuğa zararı yoksa hiç gidesim yok

ben lıght sut ıcıyorum mecburen lıght da verıyolarmı acaba kaydirigubbakcemile3

ama sekerın warsa ve haberın yoksa bebege zararlı o yuzden mutlaka yapılması gereken bısey bence...

canım çok geçmiş olsun hamileyken hasta olmak çok zor ya allah yardımcın olsun inşallah çabucak atlatırsın.

ama sekerın warsa ve haberın yoksa bebege zararlı o yuzden mutlaka yapılması gereken bısey bence...

Tamam zeynepcim yarın sabah gidip yaptırcam......sende sıkılma bak önlemini almışsın ...idare et az kaldı bebişler gelince bitcek bu sıkıntılar....ya ben ultrason resmi var benim kısınyüz resmi :dance: ona bakınca içim böle cennetteyim gibi oluyo gerçeğini görünce napcaz bakalım

Aaaa çok şaşırdım ilk defa duydum:uhm:

ben lıght sut ıcıyorum mecburen lıght da verıyolarmı acaba kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…