kızlar ben saglık ocagına gıdıyorum ası yaptırmaya
ne aşısı canım.tetenozmu.
hadi güle güle git gel bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar nasılsınız bakalım mınıklerınız nasıl
benım oglan dun gece uyutmadı benı sabahı zor ettım valla
basasagı donmus oldugu ıcın sureklı hareket halınde ödum kouyo valla
sızlerde ne var ne yok bakalım
canım bebısın kız mı erkekmı? bıde tahmını dogum tarıhını ver ıstıyosan yapıyım sana cızelge
cok saol cnm bıseyler yamaya calıtım oglusum olcak kız ınsallah :CüvCüv:saol tetanoz asısımı olcan ben ılkını oldum aralık ayının basındada ıkıncı doz olucam
slm canım yaramaza bak annesini nasılda korkutuyo
valla sağol canım ya ben de hiç bilmiyorumgözün aydın canım sevindim senin adına.en iyi çözüm bol su içmek.birde meyve ve sebzeleri bol bol yıkayarak tüket canım.
teşekkürler!! tatlilari yemeye devam şaka tabiki ama bence ye tatlıyı doğur hakkıyı doğru bir deyimmiş.. Ben eskiden hiç tatlı sevmezdim:) ömer babasına çekecek anlaşılan!!opuyorumnanaktancanım bebısın kız mı erkekmı? bıde tahmını dogum tarıhını ver ıstıyosan yapıyım sana cızelge
canım cok gecmıs olsun kum hakkında hıc bı bılgım yok bol su ıcılmelı dıye bılıyorum sadece...
seker ıcınde gozun aydın kaydirigubbakcemile2
sağol fatoşcum senin tansiyon nasıl iyileşme var mı??a.s.escoscum geÇmİŞ olsun canım İnŞallah Önemlİ bİŞİ deĞİldİr tatlım
kizlar ne asiysi bu ? tatanoz mu? hamilelikte mi vurunuluyo? kac defa? benim bir bilgim yok yaaa:ecrin_bebek:
kizlar ne asiysi bu ? tatanoz mu? hamilelikte mi vurunuluyo? kac defa? benim bir bilgim yok yaaa:ecrin_bebek:
kızlar 50gr şeker testi yaptırıp yüksek çıkan varmı aranızda
http://www.kraftbaby.com/productDet...how=details&imageId=6535&alter=001005#picture
kızlar bu da bizim park yatağımız..bunun bordo-kremlisi
KRAFT LÜX YÜRÜTEÇ-MAVİ - En ucuz fiyat 0 TL
bu da yürütecimiz.. bir de mama sandalyemiz var.
Bunları halamız göndermiş sağolsun, 2. el ama temiz kullanmış..