• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

slm kızlar nasılsınız bakalım mınıklerınız nasıl
benım oglan dun gece uyutmadı benı sabahı zor ettım valla
basasagı donmus oldugu ıcın sureklı hareket halınde ödum kouyo valla
sızlerde ne var ne yok bakalım

slm canım yaramaza bak annesini nasılda korkutuyo

canım bebısın kız mı erkekmı? bıde tahmını dogum tarıhını ver ıstıyosan yapıyım sana cızelge

kızlar ben saglık ocagına gıdıyorum ası yaptırmaya

cok saol cnm bıseyler yamaya calıtım oglusum olcak kız ınsallah :CüvCüv:saol tetanoz asısımı olcan ben ılkını oldum aralık ayının basındada ıkıncı doz olucam

slm canım yaramaza bak annesini nasılda korkutuyo

hıc sorma ya valla
ya benım tıcker gıtmıs lılypıeden yapıyorum yapıstırıyorum sadece tıcker factoryden kabul edıyoruz dıye bı uyarı gelıo anladımkı sızlerınkı nasıl oldu
dur bı daha denıcem:oklava:

gözün aydın canım sevindim senin adına.en iyi çözüm bol su içmek.birde meyve ve sebzeleri bol bol yıkayarak tüket canım.
valla sağol canım ya ben de hiç bilmiyorum
canım bebısın kız mı erkekmı? bıde tahmını dogum tarıhını ver ıstıyosan yapıyım sana cızelge

canım cok gecmıs olsun kum hakkında hıc bı bılgım yok bol su ıcılmelı dıye bılıyorum sadece...
seker ıcınde gozun aydın kaydirigubbakcemile2
teşekkürler!! tatlilari yemeye devam :P şaka tabiki ama bence ye tatlıyı doğur hakkıyı doğru bir deyimmiş.. Ben eskiden hiç tatlı sevmezdim:) ömer babasına çekecek anlaşılan!!opuyorumnanaktan

escoscum geÇmİŞ olsun canım İnŞallah Önemlİ bİŞİ deĞİldİr tatlım
sağol fatoşcum senin tansiyon nasıl iyileşme var mı??a.s.

kızlar 50gr şeker testi yaptırıp yüksek çıkan varmı aranızda

:lepi: olmazmı ben varım mesela.153 çıktı canım.diyet yapıyorum 15 gündür.vee yarın dr kontrolüne gidicem tekrar.açlık tokluk yapıcaz dedi ama bakalım.
100 mg testide yapabilir.stres yaptım bende kendime.sebze ağırlıklı beslendim hep.8 kilo aldım her aya 1 kilo.bebişim alıyor benim kilom iyiymiş drum öyle söyledi ama bakalım yarın nasıl çıkacak sonucumuz.
senindemi yüksek çıktı şeker testin canım.

kızlar asımı oldum. tetenoz asısının 2.dozunu oldum. 3.dozu 6 ay sonraymıs mayıs ayında bebegınle gelıceksın onuda asılıcaz dedı hemsıre kaydirigubbakcemile
kolumda hafıf bı agrı war su an bakalım bu gece nasıl gecıcek...
bu arada seker yuklemesını soran arkadasım benım 50 lıkte yuksektı 100lukte yuksektı. sımdı dıyete basladım bakalım dusurebılcezmı...
duygu bu arada doktorun soylemedımı sana asıyı???

Back