• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

sağolun kızlar maşallah lar için :))))))
esracım benim sancım oluyodu bide iki hafta önce çok az bi leke geldi ama bi sorun yokmuş o sancılarda kandırmacaymış :))

selda melisa hoşgeldiniz....
ayy evet dursun yerinde inanki daha tam alışmadım doğum olayına..

merhaba cici annişleeerrrr
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız

maşallah valla kızına. ayy büyüyor miniklerimiz.. ben de 30. haftama başladım bugün. gittikçe azalıyor.

bizim evde de bu aralar kime benzeyecek tartışması var :) 2 defa rüyamda açık tenli,zeytin gibi siyah siyah gözleri olan ve hep gülen çok güzel bir cocuk olarak gördüm oğlumu.eli ayağı düzgün, kaderi güzel olsun bebişlerimizin inş.

ben günaydın demeden daldım konulara.Günaydın hepinize opuyorumnanaktan

ofis halen boya kokuyor azcık buldum kafayı galiba.

ben daha hiç nasıl doğururum acaba diye düşünmüyorum
aklıma gelmiyor nedense rahatlık var
zamanı gelince hayırlısıyla doğar inşallah hep karnımda kalacak değil yakaydirigubbakcemile3

vay be gramlardan kilolara geldilerkaydirigubbakcemile3:nazar:

hoşgeldin canım valla sorma gramlardan kilolara geldiler maşallah kuzucuklarımızaa

günaydın kızlar bugün çok yorgun kalktım yataktan hiç de birşey yaptığım yok ama.. öğlen kızımın odasına perde seçmeye gidicem brilliant da cok güzel çiçekli kelebekli bir sürü model var aklınızda bulunsun
aman zehracım dursun daha ufaklık yerinde..

günaydın hoşgeldin canım,kolay gelsin zor bir seçim olucak aklı çok karışıyo insanınn

gÜNAYDIN CANLAR..ÖPÜYORUZ HEPİNİZİİ..

hoşgeldin canım nerelerdesin sen bi varsın bi yoksun...

Esra arabanız hayırlı olsun canım güle güle kullansın Duru bebek.
Subat gelsin artık bebeklerimiz kilolarını alsın doğsunlar kızımı istiyorum.sositososito

çok sağol canım... aynen bende ocağı çekiyorum iple... karnımdan biraz daha yukarı kucağıma gelsin istiyorum artık meleğim... karnımdaki tepiklerin gerçeğini görmek istiyorum... bacaklarını ellerini oynatışını, boş boş etrafa bakışını izlemek istiyorum... ağlamasını duymak istiyorum...

kızlar gunaydınn dun sıtede sorun wardı gıremedım bı turlu aksam uzerı...

yaa kızlarımız isimdaş oldu.. isimleriyle yaşasınlar sağlıkla...kaç ipek olduk şimdi bir senle ben mi varız?
canım sen ben bıde papatyanın ıpegı war 3 ıpegımız olduuuu kaydirigubbakcemile2

kızlar kış geldi mont işini ne yaptınız
ben ablamdan buyuk bı mont aldım onda warmıs 2 tane bırını bana verdı walla :hulya:

merhaba cici annişleeerrrr
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız

oyyy masallah suna bak sen kocaman olmus lülülülülülü

hihoyyyt selam güzel hamişlerr maşallahh doğumlara az kalmış..Zaman ne kadar çabuk geçiyor dimii..Daha yenihamiş haberini almıştınızz..Bu topiki :)açalı aylar olmuşş ..Hepiniz sağlıcakla bebekleriniz kucağınıza alırsınız inşallahh .Allaha emanet olun
sen olmasan napardık anacım kım bıze topıkler acardı kalırdık ortada opuyorumnanaktan

oh oh yaklaştılar inanki kaydirigubbakcemile2
benimde şubatın 3 veya2 si diyolardı 30 ocak diyor doktorumuz artık ama tabi kısmet

zeynepçim kaçak olmuşun sen yoktun...
ya bende giriyorum ama o kadar ağır açılıyoki sayfalar

hoşgeldin canım valla sorma gramlardan kilolara geldiler maşallah kuzucuklarımızaa

günaydın hoşgeldin canım,kolay gelsin zor bir seçim olucak aklı çok karışıyo insanınn

o minicik şeyler küçük insan oldular ne hayret verici bişey
artık bi cetvelden daha uzunlar benim 30 cm lik bi cetvelim vardı hep ordan bakardım boyunakaydirigubbakcemile3

herkese günaydın hepinizi ve tatlı bebişlerinizi kocaman öptk oğluşumlaŞeniz
işyerinde zaten yeni alınan elemana iş öğretcem diye siteye doğru dürüst bakamadım akşamdan beride siteye giremedim :oklava:çatladım geçmişe bakamıyorum zaten siteye zor girdim umarım herkesin keyfi yerindedir
bizde birazdan çıkıcaz 12de dr randevumuz var işede gitmeyeceğiz gelince siteye girebilirsem inş. güzel haberleri sizede verebilirim ay kalbim yerinden çıkacak nasıl bir duygu böyle bu :asigim::asigim:

maşallah valla kızına. ayy büyüyor miniklerimiz.. ben de 30. haftama başladım bugün. gittikçe azalıyor.

bizim evde de bu aralar kime benzeyecek tartışması var :) 2 defa rüyamda açık tenli,zeytin gibi siyah siyah gözleri olan ve hep gülen çok güzel bir cocuk olarak gördüm oğlumu.eli ayağı düzgün, kaderi güzel olsun bebişlerimizin inş.

valla sorma bizdede o tartışma var babamız aynı sen diyo valla sağlıklı olsunda dedim ister sana ister bana benzesin ne farkeder sadece gözlerinin bana benzemesini isterim ben

günaydın canım hoşgeldinn

Anasayfa - Channels - Tefal Türkiye -

kızlar dün meyve sıkacağı aldık,şimdilik kendimiz için, ama oğluşuma da 6.aydan sonra bol bol meyve suyu içirebileceğim. Düşünen varsa, 160 liraya aldık ve dün kullandık, çok memnun kaldık.hem katı meyve sıkacağı, hem de narenciye..

bende düşünüyorum bir tane ama ne lacağıma karar veremedim çokta büyük istemiyorumCADIARZU

sağolun kızlar maşallah lar için :))))))
esracım benim sancım oluyodu bide iki hafta önce çok az bi leke geldi ama bi sorun yokmuş o sancılarda kandırmacaymış :))

ay aman canım ya 2 ay daha dursunda içerde ondan sonra gelebilir... sıkıldı çocuklar içerde kaç aydır kapalı yerde duruyolar onlarda haklı...

amin canım amin inşallah... ay sağlıklı olsunlarda walla kime benzerse benzesin... ben 1 kez gördüm rüyamda ondada emziriyodum meleğimi... hayırlısıyla gelsinler inşallah... aramızda 1 gün var yaren... bakalım kim önce doğurucak..:))

canım bi peçete falan kapasan ağzına ya... kimyasal bi koku sonuçta bence fazla koklama.... sonuçta bebeğinede gidiyo aynı koku...

ben daha hiç nasıl doğururum acaba diye düşünmüyorum
aklıma gelmiyor nedense rahatlık var
zamanı gelince hayırlısıyla doğar inşallah hep karnımda kalacak değil yakaydirigubbakcemile3

öyle canım içerde kalıcak halleri yok ya... insanlar ne şartlarda doğuruyolar.. biz hastanede dr.umuzun yanında emin ellerde olucaz.. ters bi durum olduğunda müdahale etme şansları var... Allahın izniyle sağlıklı olsunlarda doğum işin teferruatı bence...

BalKafali kullanıcısından alıntı
selam güzel Hamilelerr maşallahh doğumlara az kalmış..Zaman ne kadar çabuk geçiyor dimii..Daha yenihamiş haberini almıştınızz..Bu topiki :)açalı aylar olmuşş ..Hepiniz sağlıcakla bebekleriniz kucağınıza alırsınız inşallahh .Allaha emanet olun

işallahhhhhhhhhhhhhhhh BALKAFA işallah Allah sanada nasip etsiiin

Back