• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Anasayfa - Channels - Tefal Türkiye -

kızlar dün meyve sıkacağı aldık,şimdilik kendimiz için, ama oğluşuma da 6.aydan sonra bol bol meyve suyu içirebileceğim. Düşünen varsa, 160 liraya aldık ve dün kullandık, çok memnun kaldık.hem katı meyve sıkacağı, hem de narenciye..

güle güle kullanın canım bundan bende de var çok memnunum

canım sen ben bıde papatyanın ıpegı war 3 ıpegımız olduuuu kaydirigubbakcemile2

ay maşallah sağlıklı sıhhatli doğsunlar vaktinde.. böyle diyorum diyorum ama nasıl beklicem bilmiyorum..

o minicik şeyler küçük insan oldular ne hayret verici bişey
artık bi cetvelden daha uzunlar benim 30 cm lik bi cetvelim vardı hep ordan bakardım boyunakaydirigubbakcemile3

ben o 28 30 cm içime nasıl sığıyor nasıl yer buluyor şaşıyorum ya Allahın işi..

ZEYNEPPP sen nasılsın arkadaşım yaa bende yarın şeker yüklemesi yaptırcam ama hiiiiç gidesim yoook yaptırmasam falan aklım öle diyo sence

Anasayfa - Channels - Tefal Türkiye -

kızlar dün meyve sıkacağı aldık,şimdilik kendimiz için, ama oğluşuma da 6.aydan sonra bol bol meyve suyu içirebileceğim. Düşünen varsa, 160 liraya aldık ve dün kullandık, çok memnun kaldık.hem katı meyve sıkacağı, hem de narenciye..

çok güzel canım güle güle kullanın kullanışlı bişeye benziyo

kızlar gunaydınn dun sıtede sorun wardı gıremedım bı turlu aksam uzerı...

canım sen ben bıde papatyanın ıpegı war 3 ıpegımız olduuuu kaydirigubbakcemile2

ben ablamdan buyuk bı mont aldım onda warmıs 2 tane bırını bana verdı walla :hulya:

ooo iyi o zaman almaya hiç gerek yok eşim hergün alalım diyo dedim gerek yok yazık günah

oyyy masallah suna bak sen kocaman olmus lülülülülülü

sen olmasan napardık anacım kım bıze topıkler acardı kalırdık ortada opuyorumnanaktan

hoşbulduk, evet canım babasıyla bakıcaz onun zevkine güveniyorum yoksa 2 saat çıkamayız mağazadan..

hayırlısı olsun canım güle güle kullansın bebişin

artık bi cetvelden daha uzunlar benim 30 cm lik bi cetvelim vardı hep ordan bakardım boyunakaydirigubbakcemile3

valla sorma canım benimde önümde cetvel var ona bakıyorum bende devamlı maşallah bebişlerimize

herkese günaydın hepinizi ve tatlı bebişlerinizi kocaman öptk oğluşumlaŞeniz
işyerinde zaten yeni alınan elemana iş öğretcem diye siteye doğru dürüst bakamadım akşamdan beride siteye giremedim :oklava:çatladım geçmişe bakamıyorum zaten siteye zor girdim umarım herkesin keyfi yerindedir
bizde birazdan çıkıcaz 12de dr randevumuz var işede gitmeyeceğiz gelince siteye girebilirsem inş. güzel haberleri sizede verebilirim ay kalbim yerinden çıkacak nasıl bir duygu böyle bu :asigim::asigim:

hadi bakalım güzel haberler bekliyoruz canımmm

ay aman canım ya 2 ay daha dursunda içerde ondan sonra gelebilir... sıkıldı çocuklar içerde kaç aydır kapalı yerde duruyolar onlarda haklı...

amin canım amin inşallah... ay sağlıklı olsunlarda walla kime benzerse benzesin... ben 1 kez gördüm rüyamda ondada emziriyodum meleğimi... hayırlısıyla gelsinler inşallah... aramızda 1 gün var yaren... bakalım kim önce doğurucak..:))

canım bi peçete falan kapasan ağzına ya... kimyasal bi koku sonuçta bence fazla koklama.... sonuçta bebeğinede gidiyo aynı koku...

öyle canım içerde kalıcak halleri yok ya... insanlar ne şartlarda doğuruyolar.. biz hastanede dr.umuzun yanında emin ellerde olucaz.. ters bi durum olduğunda müdahale etme şansları var... Allahın izniyle sağlıklı olsunlarda doğum işin teferruatı bence...

heee öyle valla düşünüp sıkılmaya gerek yokvereliniortak

zeynepçim kaçak olmuşun sen yoktun...
ya bende giriyorum ama o kadar ağır açılıyoki sayfalar

kız haftasonu babanemı gormeye gıtmıstım dun geldım ama dun de azcık gırdım sıteye sonra sıte gıttı gene :sinifsinif:

sımdı metre bulup onla bakmak lazım kaydirigubbakcemile3

herkese günaydın hepinizi ve tatlı bebişlerinizi kocaman öptk oğluşumlaŞeniz
işyerinde zaten yeni alınan elemana iş öğretcem diye siteye doğru dürüst bakamadım akşamdan beride siteye giremedim :oklava:çatladım geçmişe bakamıyorum zaten siteye zor girdim umarım herkesin keyfi yerindedir
bizde birazdan çıkıcaz 12de dr randevumuz var işede gitmeyeceğiz gelince siteye girebilirsem inş. güzel haberleri sizede verebilirim ay kalbim yerinden çıkacak nasıl bir duygu böyle bu :asigim::asigim:

hadı bakalım gıt ıyı haberlerle gel tubıs ınsallah Şeniz

bende ogleden sonra aşımı olmaya gıdıcem tetenoz.
artık hastalıgım tamamen gectı asının gununun uzerınden de 10 gun gectı bı zahmet olıyım dımı delikafadulden

ZEYNEPPP sen nasılsın arkadaşım yaa bende yarın şeker yüklemesi yaptırcam ama hiiiiç gidesim yoook yaptırmasam falan aklım öle diyo sence

ıyı walla nolsun ya dıyetle bogusuyorum ıste :gitme:
gıt yaptır mutlaka seker hamılelıkte bebege zararlı erken dogum rıskı bıle yaratıyor ben ıyıkı yaptırmısım en azından sımdı kontrol altına alıyoruz. ya bılmeseydım haberım olmasaydı :sinifsinif:
ferah tut ıcını ıyı sonuclar alırsın ıns korkunun ecele faydası yokkı :ecrin_bebek:

güle güle kullanın canım bundan bende de var çok memnunum

ay maşallah sağlıklı sıhhatli doğsunlar vaktinde.. böyle diyorum diyorum ama nasıl beklicem bilmiyorum..

ben o 28 30 cm içime nasıl sığıyor nasıl yer buluyor şaşıyorum ya Allahın işi..

yazık kız iki büklüm duruyolar karnımızda :CüvCüv:

hihoyyyt selam güzel hamişlerr maşallahh doğumlara az kalmış..Zaman ne kadar çabuk geçiyor dimii..Daha yenihamiş haberini almıştınızz..Bu topiki :)açalı aylar olmuşş ..Hepiniz sağlıcakla bebekleriniz kucağınıza alırsınız inşallahh .Allaha emanet olun

iyiki açmışsın bu topiği canım.çok güzel arkadaşlıklar edindik sayende.inşallah doğumdan sonrada hep birlikte ilerliycez bu yolda :asigim:

merhaba cici annişleeerrrr
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız

maşallah kızına canım.:nazar: hay Allah nerden çıktı şimdi erken doğum sıkıntısı aman dikkat et kendine bol bol dinlen canım.

günaydın kızlarr... Hafta sonu Hatay'da düğündeydim. bir bekar bacım daha evlendi: o da artık bizden kaydirigubbakcemile öyle yorulmuşum ki dün hiç kalkamadım yataktan.

umarım herkeste herşey yolundadır. geçmişi tam okuyamadım ama bikaç arkadaşın sıkıntısı varmış: çok geçmiş olsun.
fatoşcum tansiyonun biraz daha iyi galiba. daha iyi olur inş.
şekeri yüksek çıkan arkadaşlar: sıkmayın canınızı. diyete devam. sonuçta bebişlere bi zararı yok. allaha emanetiniz.

ayyyyyyy ne çok özlemişim sizleri. opuyorumnanaktan

hayırlı olsun canım kardeşinin düğünü aman dikkat etseydin kendine yormasaydın ama çok güzel bi telaş yaşamışsındır eminimki.bizde özledik kız seni.

güneydın kızlar
doktor kan testi verdi acayip üşeniyorum dışarı çıkmaya hava çok soğuk
yaptırmasam mı acaba ???

üşenme tatlım bu işler üşenmeye gelmez.meleğin için herşey.sıkı sıkı giyin git bakalım.

yarın kuzenımı sezeryana alıcaklar sabahtan bende gıdıcem hastaneye onun kadar heyecanlıyım walla nası bısı gelıcek cıkıcak ortaya merak edıyorum kaydirigubbakcemile2

biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum
gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız

Ay maşallah:nazar: Ne çabuk büyüyorlar artık insan inanamıyor.

Tubiş senin de güzel haberlerini bekliyoruzopuyorumnanaktan

yazık kız iki büklüm duruyolar karnımızda :CüvCüv:

Yazık olur mu onlar çok mutlu ve rahatmış orada dünyanın en güvenli yeriopuyorumnanaktan Hem ekmek elden su göldenkaydirigubbakcemile3

kızlar gunaydın bugun benım doğum gunum yaslandık bı yas daha valla:utangac:

Ailenle meleğine nice senelere canım.a.s.

yarın kuzenımı sezeryana alıcaklar sabahtan bende gıdıcem hastaneye onun kadar heyecanlıyım walla nası bısı gelıcek cıkıcak ortaya merak edıyorum kaydirigubbakcemile2

ay hadi bakalım canım bizede gözlemlerini aktarırsın Allah kurtarsın e yiğenin kaç haftalık hamileydi günleri doldumu canım sezaryana giriyo

nice mutlu yıllara canım ailen ve bebişinle :1hug:

gözün aydın zeynepçim gelince bize de anlat ya bebek nasıl, nasıl oluyor neler yapılıyor.. sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün

kızlar bende 30. haftamdayım bakalım hangi misafir önce gelicek :))))
Zehcim seninle aynıyız ama benm sezeryan olacak önce gelecek yani kuzum.Size bişey söledimi dogum hakkında ?
biz geldik doktordan kızım benim şişko olmuuuş 1.613 gr mış nts ye bağladılar erken doğum gibi bi durumdan şüphelendi ama normal çıktı herşey.. sizler nasılsınız

Oy oyy maşallah kızına kocaman olmus kıs :) Ahh benm sıpamda okadar olmustur heralde bayramda kontrolüm allah nasip ederse .
havvacım, yorgunluk dışında iyiyim canım, sağol.
volescim, gelinin peşinde dolanacam diye dökemedim kurtlarımı. o oynarken de ayaklarımı uzatıp oturdum mecburen: olsun. kuzucum çok eğlendi bu arada, her zamankinden daha harekeketliydi ve sürekli döndü. :emir_bebek:

hala yorgunluğu atamadım. bel ağrısından geberiyorum valla. biraz uzanayım, gelirim yine.

bu arada, sürekli oturmak yada ayakta durmak varislere neden oluyormuş. özellikle çalışan arkadaşlar doktorlar varis çorabını öneriyor. bilginiz olsun istedim.

Ayyy deme kız öyle varis falan kafayı yiyecegim .Ben bütün gün oturuyorum pc basında mecburum işim bu .Sabah 8 gece 12 senağlamasenağlamasenağlama Bu varis çorabını bi araştırayım bakim nekadar mıs nerelerde varmış ?
shine teyzesi iyiz şükür sen nasılsın? bebiş nasıl?

Saol canm herzamanki gibi işte calışıyoruz.Ayy dogsada su melegim kurtulsam ya calışmaktan.Hep bebeğimle vakit geçirsem onunla ilgilensem .Ayyy ya düşünmesi bile muhteşem.

evet yaa güzeldi valla. ama üniversiteden arkadaşım evlenen. kardeşim sayılır, o yüzden bacım dedim:)) kaydirigubbakcemile3 allah isteyen tüm bekarlara nasib etsin.

iyi olduğuna sevindim canım. bu arada fotoğrafta çok şirin çıkmışsın ama oğluşun çok yoruyor galiba, gözlerinden okunuyor :nazar:

Amin canm. :)
Allah iyilik versin canım, ben çok geç yatıyorum sabahta kalkmam zor oluyor. İyiyim ama çok şükür, oglumda karnımı yamultmakla meşgul:))

Benmde yamultuyor sıpam bazen öyle egri bügrü duruyor ki göbegim tuhaf oluyor :)
Günaydın canım. İyiyim sen nasılsın?

Sağol canım sen nasılsın?

Yok canım ya bana vermiyo?Ben bir hamileliğin başında istedi,ikili, üçlü o kadar.

Günaydın Fatoşçum nasılsın

İyiyim canm calışmaya devam .Ara ara bakıyorum sayfya yazdıklarınızı takip etmeye calısıyorum :)

Kız plaj nie yaptırmıcaksın git yaptır cok pahalı bişey değil git yaptır bişey kaybetmezssin . Hem alllah korusun bi risk falan varsa diyete falan baslarsın Bence git canm.Bu ara da inşallah hayırlı haberler alırsın.
oh oh yaklaştılar inanki kaydirigubbakcemile2
benimde şubatın 3 veya2 si diyolardı 30 ocak diyor doktorumuz artık ama tabi kısmet

Zehh kız olacakmıs seninki kızlar pek beklemez derler .Erkek bebek 9 ay 10 gün derler ama kızlar 9 .aya girdiğin andan itibaren doguma hazırlıklı ol derler.

Back