• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

türkkahvesi geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.

süt fişini hiç duymamıştım..:uhm:

sağlık ocağına gidiyorsundur heralde değilmi canım.orada söylüyorlar.sen 29 haftalıksın aslında almış olman lazımdı.ben bu haftaiçi bigün gidicem 28 haftan dolunca gel demişlerdi çünkü.

ben lıght sut ıcıyorum mecburen lıght da verıyolarmı acaba kaydirigubbakcemile3

bilmiyorumki canım.bende pınar'dan başka sütü pek sevmiyorum.acaba ne marka veriyolar oda önemli tabii.

kızlar show tv'yi açın hemen.kolay doğum için doğru nefes nasıl alınır'ı gösteriyorlar.

turkkahvesi85 kullanıcısından alıntı
kızlar çok kötüyüm çok hastayım nolur bana dua edin boğazım faranjit oldu, ve çokk öksürüyorum kaburgalarım ve karın kaslarım öksürmekten acıyolar. dün doktora gittim, kbb'a. 3 tane ila verdi biri gebelerinde kullanabileceği bi antibiyotik adı rovamicyn, 12 saatte bir, diğeri minoset ağrı kesci ateş düşürücü, bide tantum verde die yeşil bi sıvı fısfıs yapıyorum dün iyi gelmişti ama sanırım içtiğim portakal suyu ve yediğim limonlu zeytinyağlı pırasa faranjiti azdırdı, akşam öksürükten gözlerimden yaşlar geldi inşallah iyileşirim ne yapsam fayda etmedi bal mal fasafiso bide ıhlamur+karanfil+zencefil karışımını iççem inşallah iyi gelir. Allahımmmmmm hasta olmak çok kötü kızlar nolur dua edin iyileşeyim. benim yerimde olan varmı ne yaptı ne içti de geçti fikir yazın nolur çok ihtşyacım var çok kötüyüm kızım sallanıyo çok öksürüyorum die çok korkuyorum bişey olmaz dimi

canımmm çok geçmiş olsun...bol bol meyve mandalina portakal başka ilacın yok şu an içinsebzeye meyveye ver kendini bal falan at ağzına Allah şifanı versin

istanbulda olanlar boşuna heveslenmesi istanbul haricindeki sağlık ocaklarında var bu uygulama:)
istanbulda olsa nufüs patlaması yaşanır valla:)))

sağlık ocağına gidiyorsundur heralde değilmi canım.orada söylüyorlar.sen 29 haftalıksın aslında almış olman lazımdı.ben bu haftaiçi bigün gidicem 28 haftan dolunca gel demişlerdi çünkü.

bilmiyorumki canım.bende pınar'dan başka sütü pek sevmiyorum.acaba ne marka veriyolar oda önemli tabii.

kızlar show tv'yi açın hemen.kolay doğum için doğru nefes nasıl alınır'ı gösteriyorlar.

abowwwww yatırmıs hatunu yere nefes aldırıyo verdırıyo bu arada o yerdekı abla hamılemı gercekten gobekmı ordakı bebekmı kaydirigubbakcemile2

bu gece amma rüya görülmüş bende Selda'yı gördüm hayır olsun Havuz kaydırağından kayıyordu çok mutlu gözüküyordu yanında amcası varmış güya işten çıkıp gelmiş falan karman çorman birşeyler tamda hatırlamıyorum ama hayırlara gitsin inşallah.

AAaa şimdi gördüm şok oldum allah hayırlara çıkarsın.. Perşembe doktora gidiyoruz yine yoksa kötü bişey mi olacak kızlar içime korku düştü şimdi..

hoşgeldin canım nasılsın profil resmin çok güzelmiş beğendim
sağol canım bende beğendim:)

slm kızlar nasılsınız bakalım mınıklerınız nasıl
benım oglan dun gece uyutmadı benı sabahı zor ettım valla
basasagı donmus oldugu ıcın sureklı hareket halınde ödum kouyo valla
sızlerde ne var ne yok bakalım

slm kızlar nasılsınız bakalım mınıklerınız nasıl
benım oglan dun gece uyutmadı benı sabahı zor ettım valla
basasagı donmus oldugu ıcın sureklı hareket halınde ödum kouyo valla
sızlerde ne var ne yok bakalım

ıyıyz canım bızlerde buralardayız hep. bebıs ne kadar oldu senın cızelgen de yok goremıyoruz kafamçokkarıştı

sımdı bende onu farkettım benım cızelgem nereye gıtmıs cok guzel bı cızelgem vardı
nasıl yacaktım onu tekrar,,ona bakınıyodum cnm,
benımkı 28 haftalık cnm

Merhabaaa kızlar!! Benim de şekerim süper çıktı 114.Gizli şekerden tırsıyordum..Ama ilginci idrar testini sordum, sancınız var mı dediler.. yok dedim, belki karındaki gerilmeler, sızlama ile karışmıştır bilemiyourm ama yok dedim.. Biraz iltihap ve de kum dökme çıktı.. Hayatımda hiç kum dökmemiştim.. Bir sorun oluşturur mu acaba ne yapamam lazım? Zaten ben günde 3 litreye yakın su içiyordum ama bir zararı var mı bilmiyourm daha doktorla da görüşmedim...

sımdı bende onu farkettım benım cızelgem nereye gıtmıs cok guzel bı cızelgem vardı
nasıl yacaktım onu tekrar,,ona bakınıyodum cnm,
benımkı 28 haftalık cnm
canım bebısın kız mı erkekmı? bıde tahmını dogum tarıhını ver ıstıyosan yapıyım sana cızelge

Merhabaaa kızlar!! Benim de şekerim süper çıktı 114.Gizli şekerden tırsıyordum..Ama ilginci idrar testini sordum, sancınız var mı dediler.. yok dedim, belki karındaki gerilmeler, sızlama ile karışmıştır bilemiyourm ama yok dedim.. Biraz iltihap ve de kum dökme çıktı.. Hayatımda hiç kum dökmemiştim.. Bir sorun oluşturur mu acaba ne yapamam lazım? Zaten ben günde 3 litreye yakın su içiyordum ama bir zararı var mı bilmiyourm daha doktorla da görüşmedim...

canım cok gecmıs olsun kum hakkında hıc bı bılgım yok bol su ıcılmelı dıye bılıyorum sadece...
seker ıcınde gozun aydın kaydirigubbakcemile2

gözün aydın canım sevindim senin adına.en iyi çözüm bol su içmek.birde meyve ve sebzeleri bol bol yıkayarak tüket canım.

fatoşcum bugün öğle yemeğinde konuşuluyordu. adamın birinin tansiyonu çok yüksekmiş, troid bezinden kaynaklanıyormuş ve çörek otu ve pekmez ile düşürmüş..çörek otu özellikle, sen de bi dene istersen ;)

kızlar akşam yürüyüş yapamıyorum ama hergün öğle yemeğinden sonra 10 dk yürüyorum. az-çok doğuma faydası olur değil mi?

ya her maydonoz yediğimde, ilk 3 ay maydonoz'un yasak oluşu ve yiyemeyişim geliyor aklıma. ne günlerdi..ne çabuk geçti..

Back