kız ne matraksın sana tavuk gözüyle bakarlar gerçi bi nevide öyle sayılırız delikafaduldendelikafadulden
oğlum anne babasına sürpriz yaptı bende onu öyle seviyorum aklıma ilk o geldi sırnaşık şey
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız ne matraksın sana tavuk gözüyle bakarlar gerçi bi nevide öyle sayılırız delikafaduldendelikafadulden
Canım az önce çıktı görüşmeden. İlgili kişi yokmuş.Çağırdıklaarı halde görüşmeye gelmiyolar ilginç bir durum.Pazartesi tekrar gel demişler ama gitmeyeceğim, içime sinmedi diyo..Hayırlısı bakalım.
hayırlısı olsun tatlım yaa hakikaten ilgınç bı durum
Havvacım paylaşımın için teşekkürler.
Ne tavuğu kız Sarıkız muamelesi görücezzz daha ne olsundelikafaduldendelikafadulden
havvacım paylaşım için teşekkürler bilmediğimiz ne kadar çok şey varmış hergün yeni bişey öğreniyoruz
havvacım sağol canım paylaşım için hakikaten mucize gibi bişey hiç bilmiyordum bunları yüreğine sağlıkŞeniz
Havvacım paylaşımın için teşekkürler.
Ne tavuğu kız Sarıkız muamelesi görücezzz daha ne olsundelikafaduldendelikafadulden
Ben de şimdi öğrendim Tuğbacım...
Bir de eşleri galiba uzak tutmak gerek üst taraflardan baksana rahim kasılıyomuş
Kızlar hepinizi öpüyorumŞeniz Bugün erken çıkıyorum. Yarın burdayım çalışıyorum yine görüşürüz.
selam kızlar.
seker yuklemem yapıldı ve yuksek cıktı. doktorum dahılıyeye yonlendırdı. dahılıyedekı doktor sıkı bı dıyet recetesı werdı. ıcınde yumurta cevız bıle yok bu cocugu nasıl beslıcem karnım nasıl doyucak onuda bılmıyorum ya. 1 hafta ıcınde dusmezse sekerım bı kac gun yatırıp hastanede dusurmeye calısıcaklar ve ınsulıne baslıcam. sabahtan berı resmen acım basım agrıyo yanı o derece. umarım 1 hafta ıcınde duser sekerım butun bunlara gerek kalmaz. ersın tepemde butun gun onu yeme bunu ıcme sınırlerımı bozdu zaten...
benden haberler bu kadar kızlar sımdı cıkmam lazım haftasonu evde degılım pzt yazarım sızlere...
selam kızlar.
seker yuklemem yapıldı ve yuksek cıktı. doktorum dahılıyeye yonlendırdı. dahılıyedekı doktor sıkı bı dıyet recetesı werdı. ıcınde yumurta cevız bıle yok bu cocugu nasıl beslıcem karnım nasıl doyucak onuda bılmıyorum ya. 1 hafta ıcınde dusmezse sekerım bı kac gun yatırıp hastanede dusurmeye calısıcaklar ve ınsulıne baslıcam. sabahtan berı resmen acım basım agrıyo yanı o derece. umarım 1 hafta ıcınde duser sekerım butun bunlara gerek kalmaz. ersın tepemde butun gun onu yeme bunu ıcme sınırlerımı bozdu zaten...
benden haberler bu kadar kızlar sımdı cıkmam lazım haftasonu evde degılım pzt yazarım sızlere...