• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

Canım az önce çıktı görüşmeden. İlgili kişi yokmuş.Çağırdıklaarı halde görüşmeye gelmiyolar ilginç bir durum.Pazartesi tekrar gel demişler ama gitmeyeceğim, içime sinmedi diyo..Hayırlısı bakalım.

hayırlısı olsun tatlım yaa hakikaten ilgınç bı durum

Ben de şimdi öğrendim Tuğbacım...
Bir de eşleri galiba uzak tutmak gerek üst taraflardan baksana rahim kasılıyomuş :utangac:

havvacım paylaşım için teşekkürler bilmediğimiz ne kadar çok şey varmış hergün yeni bişey öğreniyoruz

Havvacım paylaşımın için teşekkürler.

Ne tavuğu kız Sarıkız muamelesi görücezzz daha ne olsundelikafaduldendelikafadulden

havvacım paylaşım için teşekkürler bilmediğimiz ne kadar çok şey varmış hergün yeni bişey öğreniyoruz

havvacım sağol canım paylaşım için hakikaten mucize gibi bişey hiç bilmiyordum bunları yüreğine sağlıkŞeniz

Ne demek kızlar...Rica ederim

Kızlar hepinizi öpüyorumŞeniz Bugün erken çıkıyorum. Yarın burdayım çalışıyorum yine görüşürüz.kaydirigubbakcemile4

srpp güle güle canım kendine ve bebişine iyi bak yarın görüşmek üzereopuyorumnanaktan

selam kızlar.
seker yuklemem yapıldı ve yuksek cıktı. doktorum dahılıyeye yonlendırdı. dahılıyedekı doktor sıkı bı dıyet recetesı werdı. ıcınde yumurta cevız bıle yok bu cocugu nasıl beslıcem karnım nasıl doyucak onuda bılmıyorum ya. 1 hafta ıcınde dusmezse sekerım bı kac gun yatırıp hastanede dusurmeye calısıcaklar ve ınsulıne baslıcam. sabahtan berı resmen acım basım agrıyo yanı o derece. umarım 1 hafta ıcınde duser sekerım butun bunlara gerek kalmaz. ersın tepemde butun gun onu yeme bunu ıcme sınırlerımı bozdu zaten...
benden haberler bu kadar kızlar sımdı cıkmam lazım haftasonu evde degılım pzt yazarım sızlere...

iyi akşamlar kızlar..nasılsınız
ya ben ikindiden sonra bi hoş oldum acaip stresliyim
durup durup ağllıyorum yaaa.
kayınvalideme falan çok bozuğum şu sıralar
eşim diyo torununa neler yaptın anne
o ne dese beğenirsiniz..paradan haber verrrrr herşey para.....
uf evlendimden beri para para diyolar ya.
çok mu abartıyorum diyorum ama işte bilmiyorum yaaaa:gitmesenağlamasenağlama

selam kızlar.
seker yuklemem yapıldı ve yuksek cıktı. doktorum dahılıyeye yonlendırdı. dahılıyedekı doktor sıkı bı dıyet recetesı werdı. ıcınde yumurta cevız bıle yok bu cocugu nasıl beslıcem karnım nasıl doyucak onuda bılmıyorum ya. 1 hafta ıcınde dusmezse sekerım bı kac gun yatırıp hastanede dusurmeye calısıcaklar ve ınsulıne baslıcam. sabahtan berı resmen acım basım agrıyo yanı o derece. umarım 1 hafta ıcınde duser sekerım butun bunlara gerek kalmaz. ersın tepemde butun gun onu yeme bunu ıcme sınırlerımı bozdu zaten...
benden haberler bu kadar kızlar sımdı cıkmam lazım haftasonu evde degılım pzt yazarım sızlere...

bizde merak ettik seni canım inşallah diyetle düşerde hastanede yatmaya gerek kalmaz canım pazartesi görüşürüz zeynepcim

selam kızlar.

çok geçmişl olsun ya umarım yatmana gerek kalmadan düşer.allah şifa versin

Back