• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar..nasılsınız
ya ben ikindiden sonra bi hoş oldum acaip stresliyim
durup durup ağllıyorum yaaa.
kayınvalideme falan çok bozuğum şu sıralar
eşim diyo torununa neler yaptın anne
o ne dese beğenirsiniz..paradan haber verrrrr herşey para.....
uf evlendimden beri para para diyolar ya.
çok mu abartıyorum diyorum ama işte bilmiyorum yaaaa:gitmesenağlamasenağlama

Canım benim ya... Bir de büyük olacak bunlar. Ne kadar düşüncesiz oluyolar bazen. Ama sakin olmaya çalış üzme kuzucuğunu da

üzme kendini boşver benim annem neler yaptı eşim onları görünce aynı soruyu geçenlerde annesine sordu oda doğsunda benim alacağım şeye ihtiyacımı var diyor sonuçta torunu herkesin ihtiyacımı var bir sürü hediyeler şeyler alıyoruz boş ver canım takma kafana kendinide bebişide üzme

doktoruma da sordum hamılelık sekerı normal doguma engelmıdır dıye. neden normal dogum yapmak ıstıyosun kı ne gecıcek elıne dedı bana adam. bende nasıl ne gecıcek ısın normalı bu doganın kanunu bu ben normal ıstıyorum dedım. canım sıkıldı sınırlerım bozuldu bu saatten sonra doktor degıstırırsem hem esım hem herkes benı tefe koyar...

zeynep canım geçmiş olsn inş. diyetle düşürürsünde iğneye gerek kalmaz ne yapacaksın artık sen hiç üzülme benim dr bana sen aç kalsan bile bebeğin büyür diyor nasıl besleyeceğim diye düşünme fazlada canını sıkma kendine dikkat et yeter sen sağlıklı olda Alahın izniyle bebişinde turp gibi olur:1hug:

doktoruma da sordum hamılelık sekerı normal doguma engelmıdır dıye. neden normal dogum yapmak ıstıyosun kı ne gecıcek elıne dedı bana adam. bende nasıl ne gecıcek ısın normalı bu doganın kanunu bu ben normal ıstıyorum dedım. canım sıkıldı sınırlerım bozuldu bu saatten sonra doktor degıstırırsem hem esım hem herkes benı tefe koyar...

ne biçim drmuş canım insan bilgilendirir bildiğim kadarıyla normal doğum oluyorda sezeryan olmuyor galiba bu durumda

duruma gore bakılıcak dogum seklıne hem neden normal ıstıyosun kı ne gecıcek elıne dedı adam bana...

üzme kendini boşver benim annem neler yaptı eşim onları görünce aynı soruyu geçenlerde annesine sordu oda doğsunda benim alacağım şeye ihtiyacımı var diyor sonuçta torunu herkesin ihtiyacımı var bir sürü hediyeler şeyler alıyoruz boş ver canım takma kafana kendinide bebişide üzme

benim annecimde öyle ya doldurmuş dolabı..
aslında biliyomusun benim kaynanam kız bebeğe takmış durumda.
erkek olduğunu duyunca çok bozulmuştu zaten...olabilirmi böyle bişey ya
kız erkek ayrımı mı yapılır için..:oklava:

benim annecimde öyle ya doldurmuş dolabı..
aslında biliyomusun benim kaynanam kız bebeğe takmış durumda.
erkek olduğunu duyunca çok bozulmuştu zaten...olabilirmi böyle bişey ya
kız erkek ayrımı mı yapılır için..:oklava:

sipariş verdik sanki allah erkek vermiş elinde olan bişeymi sağlıklı olsun demiyorda kızmı istiyor ne saçma bir düşünce

moralım acayıp bozuk basım cok agrıyo kızlar ben cıkıyım uzanıyım bıraz opuyorum hepınızı...

Iyi aksamlar kizlar

Zeynep geçmis olsun canim dikkat et kendine düzelir sekerin insallah

Maksimen canim sikma canini kendinide oglusunuda üzme

selam kızlar.
seker yuklemem yapıldı ve yuksek cıktı. doktorum dahılıyeye yonlendırdı. dahılıyedekı doktor sıkı bı dıyet recetesı werdı. ıcınde yumurta cevız bıle yok bu cocugu nasıl beslıcem karnım nasıl doyucak onuda bılmıyorum ya. 1 hafta ıcınde dusmezse sekerım bı kac gun yatırıp hastanede dusurmeye calısıcaklar ve ınsulıne baslıcam. sabahtan berı resmen acım basım agrıyo yanı o derece. umarım 1 hafta ıcınde duser sekerım butun bunlara gerek kalmaz. ersın tepemde butun gun onu yeme bunu ıcme sınırlerımı bozdu zaten...
benden haberler bu kadar kızlar sımdı cıkmam lazım haftasonu evde degılım pzt yazarım sızlere...

geçmiş olsun zeynepcim.. inşallah dediğin gibi bir haftada düşer şekerin.. doktor bey de bi hoşmuş yani söylemeden gecemeyeceğim..

ağlama canım benim yaa valla üzüldüm şimdi..

kizlar ben azcik dinleneyim sonra yine gelirim
bugün yine çok kötü agrilar girdi karnima
hadi sonra görüsürüz

herkese merhaba biz eve geldik yemeğimizi yedik babamız gelince bizi gezmeye götürecek size bir bakalım dedik :dance:

Back