• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

voles nerelerde bi şey sordum ona ama
kızlar bu şeker yüklemesi nasıl oluyo sırasıyla anlatsanıza bana salı gidicem bende

benim arkadaşım anlatmıştı tam bilmiyorum ama anlatayım canım sabah aç karnına gidiyosun saat başı 1 tüp kan alıyorlarmış toplamda 4 tüp kan alıyorlar senden tabi bir yere kıpırdamıyosun hareket etme demişler arkadaşıma glukozu unuttum 100 gr glukoz içiriyorlar sana

Son düzenleme:
benim kociş geldiii ben aşı olmaya gidiyorum.........esmacım ben sorayım seninkini 1 sene soraya attıklarını sağlık ocağında gelince yazarım canım

evet 3. var 4. var 5. var toplam 5. doz halinde.

22 haftada 1. doz / 25. haftada 2. dozu oldum / 6 ay sonra gel begbek 3 aylıkken 3. doz olacaksın dedi.3. dozdan sonra 1 yıl ve 2 yıl sonra olmak üzere toplamda 5 doz. istanbulda böyle yani.

hemşireler birşey demedi bana ama ..
bebiş olunca derler sanırım.
takip kartını kaybetme dediler.
demekki bundan dolayı

benim kociş geldiii ben aşı olmaya gidiyorum.........esmacım ben sorayım seninkini 1 sene soraya attıklarını sağlık ocağında gelince yazarım canım
tmm canım iyi olur sağolasınn

Esma sen 50 gr yükleme yaptıracaksın değil mi daha ilk defa gidiyorsun?

evet canım ilk kez gidicem

aa yıldırım dab mı mezunsun canım anı dönemde okumuşuz ben o okula yazılıcaktım geç kalmıştım süleyman çelebide okudum sonra

ay bu aşı işini anlamadım ben yaa bi doz oldum sadece hemşire bir sene sonraya yazmış aşı kartına

ama bana aşı kartı falan vermediler. 2 doz yapıldı ama başka bişey söylemediler. neyse sağlık ocağı eve yakın: bi ara gider sorarım hesabını :)

kızlar burcununda dediği gibi tetanoz aşısı toplamda 5 doz vuruluyor ve bir daha ömrünüzün sonuna kadar tetanoz derdiniz olmuyor...

20. haftadan sonra 30. haftaya kadar 1 ay arayla 2 doz aşı olunuyor
2. doz aşıyı takip eden 6. ayın sonunda 3. doz aşıyı oluyoruz
1 sene sonra 4. doz aşımız yapılıyor
ve sonraki 1 sene 5. doz son aşı yapılıyor...

kurs güzeldi canım çok güzel şeyler öğretiyorlar ama anlatmaya gelince tıkanıyorum.. yani resimli falan anlattıkları için... ama çok faydasını gördüm cidden... keşke gelme imkanınız olsa .ok isterdim... yatağa henüz karar vermedim canım ama kalbim senin beğendiğinden yana:)) muhtemelen o olucak... bu hafta sonu pusetle ana kucağını halledelim diyorum... sonraki haftayada onu hallederiz artık bide süsleriz:))

iyi eçtiğine sevindim. biz de netten öğrendiklerimizle idare ederiz: ne yapalım :kedi: hayırlısı canım. ben ana kucağı almicam. kuzenimde varmış, o verecek. boşuna masraf yapmamayım dedim ben de. sen al da resmini koy, merak ederiz.

Hic duymadım ve olmadım ben :( doktorumda bisey söylemedi....
burda arkadaşların hamile eşleri var onlarda olmamıs....
kimlere yapıyorlar ki... şok oldum ben şimdi.........

Zeynep bende burada duymuştum.bağlı bulunduğun yere en yakın sağlık ocağına git canım orada sana bilgi verirler gebelikte 5 doz halinde tetenoz aşısı olman gerekiyor.Dr söylemiyor bunu.aslında sağlık ocakları sen gitmesen bile adrese gelip seni bulmaları ve bilgilendirmeleri gerekiyor gebe izlem diye bi sisteme geçmişler çevrelerinde onlara bağlı olan kaç gebe kadın varsa bilgisayarlarında görüyorlar.ayda 1 kere gidip aşını oluyorsun ilk 2 doz için bu arada tansiyon ve kilo takiipi yapıyorlar bebeğin kalp atışlarına falan bakıyorlar.sonra dıoğuma kadar yine gidiyorsun o zamanda sadece kilo ve tansiyon takibi için.
umarım anlatabilmişimdir.

hemşireler birşey demedi bana ama ..
bebiş olunca derler sanırım.
takip kartını kaybetme dediler.
demekki bundan dolayı

evet olabilir bebiş ile gittiğinizde seninde aşı zamanın gelmiş diyebilirler.

herkese merhaba hayırlı cumalar umarım hepinizin keyfi yerindedir
burcu canım odanızda cicilerinizde pek güzel güle güle kullansın minik kızın :nazar:

herkese merhaba hayırlı cumalar umarım hepinizin keyfi yerindedir
burcu canım odanızda cicilerinizde pek güzel güle güle kullansın minik kızın :nazar:

teşekkür ederim canım hepimiz için İnşallah.

Hoş geldin bitanesi senin avatardaki resmin benimde bilgisayarda masa üstü resmim.valla gözleri değil ağzı burnu benzesin yeter çok güzelllll.

evet burcu ya bebek çok tatlı çok güzel demi ahhh RABBıM sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:
sizin cicilerinizde pek güzel maşaallah hep mutlu günlerde kullansın yavrucuğun...

Herkese merhaba kızlar umarım herkes iyidir.
Geçmişi okuyamadım.
Hastaneden gelenler varsa gözleri aydın. Aşı olanlara geçmişler olsun...Zeynep bugün 100lük şeker yüklemesi yaptıracaktı. Haber var mı kızlar

Herkese merhaba kızlar umarım herkes iyidir.
Geçmişi okuyamadım.
Hastaneden gelenler varsa gözleri aydın. Aşı olanlara geçmişler olsun...Zeynep bugün 100lük şeker yüklemesi yaptıracaktı. Haber var mı kızlar

hoşgeldin güzelim.
zeynep gelmedi henüz: bekliyoruz..!

sende ne var ne yok? eşin ne yaptı?

Back