slm kizlar bende bugün igne vurunmaya basladim. Sekerim yüksek cikti ve doktor igne verdi. Her yemekten önce ve sonra vurunmam ve not almam gerekiyormus,,, offff yaaa bi bu eksiktizaten sirtimin agrisindan belimin agrisindan duramiyorum!
slm kizlar bende bugün igne vurunmaya basladim. sekerim yüksek cikti ve doktor igne verdi. her yemekten önce ve sonra vurunmam ve not almam gerekiyormus,,, offff yaaa bi bu eksiktizaten sirtimin agrisindan belimin agrisindan duramiyorum!
, chinagunlugu, DUYGUSUZduygu+, feriha06, HavvaEsen+, hulen+
KIZLAR SLM NASILSINIZ_
Duygucum geçmiş olsun canım..Çok üzüldüm..
sagol canim ya... Ve bu arada muz ve üzüm fazla yememek gerekiyormus doktor dedi... Ve haslanmis yumurtayida hergün degil haftada 3 kez yememiz gerekiyormus!
HÜlyacım yaptılar canım tetanoz etkİlemİyomuŞ yumurtanın sarı tansİyonuda yÜkseltİrmİŞ.
Kızlar ben bir yandan sizi takip ediyorum bir yandan da bebek şekerlerimizi yapıyorum. Çok zevkli...
Arkadaşlar bir de eşimin yarın iş görüşmesi var. nerdeyse iki aydır işsiz. İnşallah yarınki görüşmeden hayırlı haberler gelir. Dua edin nolur..
Çok sağol Hülyacım. İnşallah Hrpimizin gönlüne göre olur her şey
Kızlar ben bir yandan sizi takip ediyorum bir yandan da bebek şekerlerimizi yapıyorum. Çok zevkli...
Arkadaşlar bir de eşimin yarın iş görüşmesi var. nerdeyse iki aydır işsiz. İnşallah yarınki görüşmeden hayırlı haberler gelir. Dua edin nolur..
resimlerini bekleriz......
inş.hayırlı haberlerle alırsınız. rabbim yardımcınız olsun:Saruboceq:
Amin canım sağol.Resimleri profilimde var. Bakabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?