tamam canım anlatıcam sizlere ayrıntılarını
Hadi bakalım bekliyoruz ayrıntılarını Serapçımopuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım anlatıcam sizlere ayrıntılarını
serapcım gule gule tatlım
ayten kız sevıyodur dıkkat kesılıp senı dınlıyodur bence kaydirigubbakcemile2
bendede war o ezberledım pratık yapıyorum arada :hulya:
çok güzel geçen gün babamız hem göbeğimi seviyor hem oğlumuza ninnisini söylüyor tabi bazı yerler aklına gelmiyor uyduruyor çok komikti ben babamıza hamile olduğumu ninniyi dinlettikten sonra söylemiştim
tugba eger içeride degecek bir tazminatın varsa... bir avukata danışarak hakkını arayabilirsin. böyle durumlarda devlet hamile ve çalışan tarafında olur.... o adam böyle davrandığı icin isinden bile olur.... sende haklarını alırsın. eger seni cıkarmak istiyorsa bir avukat vasıtasıyla kendisiyle pazarlık et hem tazminatını hemde 4 aylık maaşini tüm haklarını alarak ayrılabilirsin. bu sekilde ayrıldığında issizlik maasida alırsın 6-10 ay arası.... bence bu tip adamların istedigi gibi davranmamak gerek... en azından bizden sonra geleceklere böyle davranmasınlar diye... ders mahiyetinde..... kimsenin kimseye bu sekilde davranmaya hakkı yoktur.
ne romantık senağlamasenağlamasenağlama
kızlar merhaba ne var ne yok nasılsınız, sabah 100 gr şekerimi yüklettim ama hiç ümitli değilim iyi çıkacağına dair.. akşam doğuma hazırlık kursum başlıyor ona giderken sonucumu da alıcam iyi çıkar işalla ne diyim.. fatostan ne haber dünden sonra bir haber çıktı mı yatmış mı hastaneye acaba??
Arkadaşlar aranızda Sterilizator, süt pompası, hava nemlendirici almayı planlayan varmı?
kızlar merhaba ne var ne yok nasılsınız, sabah 100 gr şekerimi yüklettim ama hiç ümitli değilim iyi çıkacağına dair.. akşam doğuma hazırlık kursum başlıyor ona giderken sonucumu da alıcam iyi çıkar işalla ne diyim.. fatostan ne haber dünden sonra bir haber çıktı mı yatmış mı hastaneye acaba??
Arkadaşlar aranızda Sterilizator, süt pompası, hava nemlendirici almayı planlayan varmı?