• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Şubat Anneleri

serapcım gule gule tatlım
ayten kız sevıyodur dıkkat kesılıp senı dınlıyodur bence kaydirigubbakcemile2

serapcım gule gule tatlım
ayten kız sevıyodur dıkkat kesılıp senı dınlıyodur bence kaydirigubbakcemile2

inşallah öyledir canım zaten başka şansı yok ninni söylerken mecburen dinleyecek alışsa iyi olur ninni demişken bebeğimin ismiyle söylenen ninni kaydettim telefonuma çok güzel durmadan dinliyorum onu tavsiye ederim sırnaşık şey

bendede war o ezberledım pratık yapıyorum arada :hulya:

çok güzel geçen gün babamız hem göbeğimi seviyor hem oğlumuza ninnisini söylüyor tabi bazı yerler aklına gelmiyor uyduruyor çok komikti ben babamıza hamile olduğumu ninniyi dinlettikten sonra söylemiştim

çok güzel geçen gün babamız hem göbeğimi seviyor hem oğlumuza ninnisini söylüyor tabi bazı yerler aklına gelmiyor uyduruyor çok komikti ben babamıza hamile olduğumu ninniyi dinlettikten sonra söylemiştim

ne romantık senağlamasenağlamasenağlama

tugba eger içeride degecek bir tazminatın varsa... bir avukata danışarak hakkını arayabilirsin. böyle durumlarda devlet hamile ve çalışan tarafında olur.... o adam böyle davrandığı icin isinden bile olur.... sende haklarını alırsın. eger seni cıkarmak istiyorsa bir avukat vasıtasıyla kendisiyle pazarlık et hem tazminatını hemde 4 aylık maaşini tüm haklarını alarak ayrılabilirsin. bu sekilde ayrıldığında issizlik maasida alırsın 6-10 ay arası.... bence bu tip adamların istedigi gibi davranmamak gerek... en azından bizden sonra geleceklere böyle davranmasınlar diye... ders mahiyetinde..... kimsenin kimseye bu sekilde davranmaya hakkı yoktur.

sağol canım paylaşımın ve ilgin için 2senedir çalışıyorum burda yinede az para sayılmaz
bana kalsa uğraşmam ama eşim çok kızıyor ben artık yoruldum zaten hassas bi dönemdeyim Allah korusun bebeğime bişey olacak diye korkuyorum uğraşacak halim kalmadı sinirlenince karnım geriliyor belki eşim uğraşır ama benim halim yok
kızlar hepinizin fikir ve ilgisi için çok teşekkürler iyiki varsınızda biraz olsun stres atma şansımız oluyorŞenizopuyorumnanaktan:enbuyukkk:

kızlar merhaba ne var ne yok nasılsınız, sabah 100 gr şekerimi yüklettim ama hiç ümitli değilim iyi çıkacağına dair.. akşam doğuma hazırlık kursum başlıyor ona giderken sonucumu da alıcam iyi çıkar işalla ne diyim.. fatostan ne haber dünden sonra bir haber çıktı mı yatmış mı hastaneye acaba??

kızlar merhaba ne var ne yok nasılsınız, sabah 100 gr şekerimi yüklettim ama hiç ümitli değilim iyi çıkacağına dair.. akşam doğuma hazırlık kursum başlıyor ona giderken sonucumu da alıcam iyi çıkar işalla ne diyim.. fatostan ne haber dünden sonra bir haber çıktı mı yatmış mı hastaneye acaba??

merhaba canım umudunu yitirme inşallah güzel sonuçlar alırsın doğuma hazırlık kursu iyi olmuş benim imkanım olsa bende istiyordum ama burda hiç bir faliyet yok hamilelik konusunda fatoş geldi drdan yatırmamış ilaç kullanıyordu günde 1 taneydi 2ye çıkarmış

Arkadaşlar aranızda Sterilizator, süt pompası, hava nemlendirici almayı planlayan varmı?

Ben sadece süt pompası almayı düşünüyorum. Sterilizatore gerek duymuyorum hava nemlendiricinin de gerekliliğinden emin değilim.
Ama pompa mecbur alıcam 3-4 aylık bırakacağım için oğlumu iznim bitmeden süt sağmaya başlayıp depolamaya başlamam gerekiyor.

Hadi canım takma kafana iyi çıkacak inşallah.
Fatoş iyi hastaneye yatmadı sabah ta kendi doktoruna gitti. Tansiyonu düşmüş ilacı iki tane alacakmış artık.

Arkadaşlar aranızda Sterilizator, süt pompası, hava nemlendirici almayı planlayan varmı?

ben 8-9 aylık olunca calısmaya baslıcam o yuzden sut pompası almaya gerek duymuyorum. dıgerlerınınde gereklılıgınden cok emın degılım o yuzden su an lıstemde yok. dogumdan sonra cok gerek duyarsam o zaman alırım belkı.

sağolun kızlar fatosun iyi olmasına sevindim Allah hepimize sağlık sıhhat versin.. ben size anlatırım öğrendiklerimi, dün benden önce kursa giden bir bayanla konuştum eşlerin yapacağı süt artırıcı masaj hareketleri varmış.. bu hafta psikolojisine giriceklermiş işin, sonraki haftalarda nefes masaj bunları öğreticeklermiş

ıyı dusunelım ıyı olsun tatlım :Saruboceq:

Bunda sinirlenecek gerilecek birsey yokki. adamı karşınıza alıp düşüncelerinizi soyleyeceksiniz. tazminatımı verin ayrılacağım diceksin. yoksa kendisine isten cıkarmak icin baskı yaptığı konusunda dava acacağını, bu sartlarda birlikte zaten calısamayacağınızı güzel bir sekilde anlatırsın. 2 yıllık tazminat + 4 ay dogum izni ücr. + 1.5 ay süt izni parası + varsa izin paraların.. yine seni epey idare edecek para alırsın. 8-9 aylıkta issizlik parası alırsın azda olsa biseydir.
Hakkını kimseye yedirme... kimseyede yaptıklarını yanına bırakma... böyle davranırsak bu adamlar hep olacak... yarın öburgün bizim cocuklarımızın karşılarınada cıkacaklar....

merhaba tekrar kızlar elektirikler gitti daha şimdi geldi.. melisacım bence takma kafana canım kızlar bebişimin cicilerini ekledim topiğe

süt pompası için evdeykende gerekir diyor herkes...... arada buzluga atmakta fayda oluyormus.... dışarıya cıkarken yada bir anda kesilme olursa gibi nedenlerden..... hangi markaya alacağınıza karar verdinizmi?

sterilazator icinde bulaşık makinası yetmiyormu ben onu anlamıyorum. biberonlar makinaya konmuyormu?

hava nemlendirici icinde kaloriferden dolayı bebeklerde nefes alma problemi olurmu acaba? odayı nemlendirmek gerekir diyorlar....

bende cok kararsızım akannehir

Back