2010 Şubat Anneleri

kızlarr gobısımı koydum ne zamandır resım ekleyen yok burayada eklıyım hatta

url]

buda benım 24+1 ıtıbarıyle mınık kızım :ecrin_bebek:

maşahlah benim fıstığıma :)

kızlarr gobısımı koydum ne zamandır resım ekleyen yok burayada eklıyım hatta

url]

oy oy maşallah çok tatlı olmuş göbegin.artık şekillenmiş...:nazar:

buda benım 24+1 ıtıbarıyle mınık kızım :ecrin_bebek:

esracım ben o kıza en başından beri ısınamamıştım.. ne bilim tarzı biraz farklıydı hislerimde yanılmamışım..
isabet olmuş bencede banlanması

evet söyleyin.şurda biz bizeyiz.merak ettik.bizden laf çıkmaz...

galiba canım. evet büyüdüğü için artık tüm vücudu göremiyoruz. ama bizimki dönüyor. yüzü yerine poposunu dikiyor. bol bol cinsel organını görüyoruz. doktor diyo bak bu kız bebeklerde bulunan yaprakçıklar opuyorumnanaktan bizimki terbiyesiz biraz.

kız bizimkiside öyle.her gittimizde bacaklar forakaydirigubbakcemile3ben bile tespit ediyorum kız oldugunu.valla benimkide arsız çıktı..benim zeynoda yedi ay acmadı sacakları.çok terbiyeliydi ama kardeşi fena çıktıkaydirigubbakcemile3

esracım ben o kıza en başından beri ısınamamıştım.. ne bilim tarzı biraz farklıydı hislerimde yanılmamışım..
isabet olmuş bencede banlanması

ay ben çok safım galiba ya .... :sm_confused:

kızlar burda plaj nickli bi arkadaş vardı ya... o doğum öyküleri topiğinde çok yanlış konuşmalar yapmış... sezeryanla doğum yapanlara akıllı normal doğum yapanlarada akılsız demiş işin özü... ama benim kadar kibar söylememiş... bizde çok yadırgadık... banlanmış zaten...

evet söyleyin.şurda biz bizeyiz.merak ettik.bizden laf çıkmaz...

kız bizimkiside öyle.her gittimizde bacaklar forakaydirigubbakcemile3ben bile tespit ediyorum kız oldugunu.valla benimkide arsız çıktı..benim zeynoda yedi ay acmadı sacakları.çok terbiyeliydi ama kardeşi fena çıktıkaydirigubbakcemile3

öyle canım bol bol görüyorum ben bile anladım kız olduğunu doktorda her gittiğimizde gösteriyor. bak burda diye. :roflol:

zaman zaman benimde öyle oluyor canım. bebişlerin günü gününü tutmuyor. bazen çok hareketliler bazen daha az hatta bazı günler hiç hareketlerini hissetmiyorum. sanırım günlük koşturmaca içinde onların hareketlerini zaman zaman biz hissetmiyoruz.

sağol canım sağ salim kavuşsaydı bebişlere senle aynıyız galiba hafta olarak

kızlar şu siteye bi baksanıza ay çok tatlılar ya... benimde böyle oluyo biliyomusunuz karnımda... bu kadar belirgin değil ama biraz daha hafifini düşünün bunun ama aynı...

http://www.webanne.com/anne_karninda_bebek_hareket_video.html

çok güzel inş. bizede nasip olur daha bu kadar belirgini yok bende akşam bir tepik attı ben karnımın inip kalktığını gördüm hemen kocişi çağırdım beraber seyredelim diye babasının sesini duydu elini koyduğu anda tepikler durdu babamıza hiç yüz vermiyor akşamdan beri tembih ediyorum babaya da tepik at üzülüyor diye oda hissetmek istiyor yazık:çok üzgünüm:

maşahlah benim fıstığıma :)

sagol selda teyzesııı :asigim:

kızlar burda plaj nickli bi arkadaş vardı ya... o doğum öyküleri topiğinde çok yanlış konuşmalar yapmış... sezeryanla doğum yapanlara akıllı normal doğum yapanlarada akılsız demiş işin özü... ama benim kadar kibar söylememiş... bizde çok yadırgadık... banlanmış zaten...

abowww ona neymıs kı herkes ıstedıgı gıbı dogurur :olmaz:
neyse pek ılgı alanıma gıren bır arkadasımız degıldı zati benım ıcın degısen bısı yok anacım sıze bısı olmasın Şeniz

çok güzel inş. bizede nasip olur daha bu kadar belirgini yok bende akşam bir tepik attı ben karnımın inip kalktığını gördüm hemen kocişi çağırdım beraber seyredelim diye babasının sesini duydu elini koyduğu anda tepikler durdu babamıza hiç yüz vermiyor akşamdan beri tembih ediyorum babaya da tepik at üzülüyor diye oda hissetmek istiyor yazık:çok üzgünüm:

:roflol: benımkıde oyle babamız en fazla 3-5 kez net hıssetmıstır babanın sesını duyunca elını koyunca duruyo hemen zilli :roflol:
yaw banada doktor her gıttıgımde kukusunu gosterıyor gecen hafta bak buda dudakları dedı vajen dudakları kastedıyo dedım kapa kız kukunu gormeyen kalmadı zati ayıptır ama yokkk hep acık o kuku :roflol:

a neden öyle dediki.herkesin tercihi.bizene...ayıp etmiş ...

ya kızlan okadar çok yazı yazdımki kumse cevap yazmamış çok girmiyorumya unutuluyormuyum ne:umursamaz:

galiba canım. evet büyüdüğü için artık tüm vücudu göremiyoruz. ama bizimki dönüyor. yüzü yerine poposunu dikiyor. bol bol cinsel organını görüyoruz. doktor diyo bak bu kız bebeklerde bulunan yaprakçıklar opuyorumnanaktan bizimki terbiyesiz biraz.

ay kız edepsize bak senkaydirigubbakcemile3 bizimkinin hiç göremedik orasını:kedi: zaten yerini hiç değişmio bizimkisi.seninki aerobikci olucak herhaldekaydirigubbakcemile3 maşallah cimcimeye

cnm ben hatırlıyamadım onu ama problemli bir tipmiş demekki.

ZEYNEPCİM :nazar: maşallah göbişine.çok kilo almış gözükmüosun.

kıız zeynep maşaallah sanada bebişinedee göbüşünedee :)))

sagol tatlımmm :nazar:

ya kızlan okadar çok yazı yazdımki kumse cevap yazmamış çok girmiyorumya unutuluyormuyum ne:umursamaz:
askolsun ama senı unuturmuyuz hıcccc :gitme:

ay kız edepsize bak senkaydirigubbakcemile3 bizimkinin hiç göremedik orasını:kedi: zaten yerini hiç değişmio bizimkisi.seninki aerobikci olucak herhaldekaydirigubbakcemile3 maşallah cimcimeye

anam 5 kılo almıstım en son o kesın 6-7 olmustur :roflol:

canıım ben sana hoşgeldin dedim bilgisayar dondu demek gitmedi yazdığım canım hoş geldin tekrar...

valla bilmiyorum nasıl olacak ama biraz edepsiz olacağı kesin.hep açık bol bol görüyoruz. bidde yüzünü görseydik adam beni sağa yatırıyo sola yatırıyo belki yüzünü açar diye yok. sonunda doktorda vazgeçiyo bugün havasında değil yüzünü göstermeyecek diyo.

ay ne kadar gereksiz birşey yaptıkları selda haklı bende bazı konuşmalarında kızmıştım ona hatta geçmiştede söyledim kendisine kabul etmişti bir arkadaşımızda onun söylediklerinden çok etkilendiğini söylemişti hatta ama kendisini hatırlayamadım şu an için kusura bakmasın

Back