2010 Şubat Anneleri

günaydın kızlar, hayırlı cumalar.

fatoşcum çok şükür şeker yüklemesi normal çıkmış. :teytey::teytey: çok sevindim inanki, oohh bebişini de bol bol izlemişsin.senden mutlusu yoktur bugün. inş tansiyondan yana da yüzün güler tatlım..

limon gözün aydın şekerim, büyütmüşsün miniği, maşallah:nazar:

tşk ederim canım. büyüyoruz birlikteopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar Fatoscum gözün aydın cnm yakışıklı oğlunu görüp geldin ne güzel maşallah ona.limoncum seninde gözün aydın.benim de pazartesi randevum özledim kızımı.

tşk ederim canım. pazartesi iyi haberlerle geleceksin sende hemde meleğini görünce için rahatlayacak. bol bol özlem gider kızınla. ben hergün doktorun verdiği cdlere bakıyorum. opuyorumnanaktan

seldacım bebeğin kilosu hakkında bende senin gibiyim banada benimki zayif gelio kıyaslayınca.birde dün bir arkadaşım geldi ziyaretime dalga geçti benimle gazın mı var die :kızgın: bu nasıl hamilelik dio.bu sefer hepten takıyorum büyümüomu kızım die.tam bir panorayak oldum :bbo:

canım benim göbişte öyle. herkes ayyyy hiç balli olmuyo dedikçe sinirim bozuluyo. doktora sordum güldü. böyle şeyleri kafanıza takmayın diyo. tamamen annenin anatomisiyle alakalıymış. daha iyi işte daha ne istiyosun dedi adam.

tşk ederim canım. pazartesi iyi haberlerle geleceksin sende hemde meleğini görünce için rahatlayacak. bol bol özlem gider kızınla. ben hergün doktorun verdiği cdlere bakıyorum. opuyorumnanaktan

inşallah cnm özlüyorum çok.bende cd takıyorum arada ama benimki sırtını döndü bu sonuncusunda resmen bize:)))))bişi göremiyoruz yani.sanırım dr da çok sıra bekliyoruz sinirlenio:)))sende çok sıra bekliomusun benim randevum hep pazartesi akşamarı 20:30 a gelio.acayip kalabalıkoluo ve dr beni 22:00 doğru alabilio.kızımda anasına çekmiş galiba bekletilmeyi sevmio ne zaman ultrasyona girsek tiriplikaydirigubbakcemile3 Ahmet beyde evde küstürüpmü geliiosunuz dio.bu sefer diyicem ki yine aynı şeyi yaparsa size küs dr amcası dicemkaydirigubbakcemile3

canım benim göbişte öyle. herkes ayyyy hiç balli olmuyo dedikçe sinirim bozuluyo. doktora sordum güldü. böyle şeyleri kafanıza takmayın diyo. tamamen annenin anatomisiyle alakalıymış. daha iyi işte daha ne istiyosun dedi adam.

bizim dr çok kibar zaten cnm ya banada moral verio kilo konusunda hep ben birden alınca korktum kızıcak die tartıdan indim bana dioki 1 kg fazla gösterio üzülme dio gerçek mi dio bilmiorum amakaydirigubbakcemile3

selam kızlar.artık pet zaman bulamıyorum girmeye.sabah yemek işleriyle ugraşıyorum.zeyno öglen uyuyunca anca size bakıyorum....

selda bebegini görmüşsün..ne güzel ..canım kilosu az diye üzülme.çok şükür oglun iyi.onu daşan.oglun elendin geleni yapıyo.annesi sende moralini yüksek tutacaksın.güzel beslenerek onun midesini doyuracaksın.benim arkadaşta vardı bebegi iki hafta geridin gidiyordu halbuki hiçbişeyde yok doktorlar o kadar test yapıyolar bişey çıkmadı ama doguma kadar iki hafta geriden takip etti.minik kız şimdi pasar günü bir yaşında olacak yaşıtlarıyla aynı kilosu.hiç bişey yok.o dogsunda kilo kolay.rabbim zamanında dogmasını nasip etsin annesi.hep güzel şey düşün...

fatoş şekerin iyi çıkmış.hadi kurtuldun bundanda.tebrik edirim..
shine kaza yapmışsın tabi ben anca duyuyoum.çok çok geçmiş olsun canım.rabbim korumuş seni ve oglunu.çok şükür..istersen oglun adına bi sadaka ver için rahat eder.....
çakırgözlü daha önce bana yazmıştı bebegi alınırken annesinin yanında olacagını bu süreyi atlatana kadarda annesinin evinden gelmeyecegini söylemişti.sanırım dinleniyordur şimdi...onu çok seviyorum..çokta üzüdüm.rabbim acılarını tez zamanda dindirecek bi evlat daha nasip etsin....

doktora gidenler ne olur affedin beni başka kim gitti bilmiyorum ama inşallah güzel haberler almışsınızdır...
yaren canım.benim şeker iyi çıktı çok şükürde.işte ilk hamileligimde kanım 11 idi doktor iyi demişti.fakat o mide bulantıları döneminde tabi pek yiyemedik demekki kanı düşümüşüz.10 çıktı.doktor bu yüzden ferro sanalı günde iki kez al dedi.sendede mi böyle bişey var...

benim kıçardıklarım varsa şöyle azda olsa geçmişe bi bakayım geliyorum........

Kızlar Şeker yÜklemem yapıldı 4 tÜp kan verdİm bÜtÜn testler İÇİn Şeker kan vs bİr sÜrÜ yazdılar oraya sonuÇlar akŞama yada yarın arıcaklar,bebeĞİmde gayet İyİ kİlosu 1150 gr olmuŞ maŞallah suratını hİÇ gÖstermİyo hep eller suratta boyuda 34 cm cİvarında saĞlıĞında sorun yok Çok ŞÜkÜr suyumuzda İyİ kalp kapakÇıkları dÜzenlİ ÇalıŞıyor atıŞlarınıda duyduk İyİ,amaaa tek sorun bende kızlar bu ay Çok kİlo aldıĞım İÇİn benİ dİyetİsyene gÖnderdİ moralİm o yÜzden Çok bozuk,5 kİlo almıŞım 1 ayda kızdı bayaĞı ne yaptın sen dedİ onun dıŞında herŞey gÜzellll

maşallah canım bebişine. çook şükür sorun yokmuş tatlım suyunda güzelmiş. kilo konusunuda birazcık daha dikkat ederek aşabilirsin canım. tek sorunumuz kilolarımız olsun tatlım. bebişler sağlıklı olsunda.

inşallah cnm özlüyorum çok.bende cd takıyorum arada ama benimki sırtını döndü bu sonuncusunda resmen bize:)))))bişi göremiyoruz yani.sanırım dr da çok sıra bekliyoruz sinirlenio:)))sende çok sıra bekliomusun benim randevum hep pazartesi akşamarı 20:30 a gelio.acayip kalabalıkoluo ve dr beni 22:00 doğru alabilio.kızımda anasına çekmiş galiba bekletilmeyi sevmio ne zaman ultrasyona girsek tiriplikaydirigubbakcemile3 Ahmet beyde evde küstürüpmü geliiosunuz dio.bu sefer diyicem ki yine aynı şeyi yaparsa size küs dr amcası dicemkaydirigubbakcemile3

bizim bebişler nazlı olacak galiba. yok bizde bi türlü yüzünü göremiyoruz. bol bol poposunu gösteriyor opuyorumnanaktan. canım iki haftada bir çağırıyorya bizi ben kontrollerden sonra hemen alıyorum iki hafta sonrası için randevuyu ilk yada ikinci randevu oluyor genelde canım. öyle buldum çareyi yoksa çok kalabalık oluyor. beklerken çok sıkılıyorum.

bizim dr çok kibar zaten cnm ya banada moral verio kilo konusunda hep ben birden alınca korktum kızıcak die tartıdan indim bana dioki 1 kg fazla gösterio üzülme dio gerçek mi dio bilmiorum amakaydirigubbakcemile3

banada aynı şeyi söyledi canım. bizim tartı fazla tartıyor dedi. bilmiyorum doğrumudur.

kızlar şu siteye bi baksanıza ay çok tatlılar ya... benimde böyle oluyo biliyomusunuz karnımda... bu kadar belirgin değil ama biraz daha hafifini düşünün bunun ama aynı...

http://www.webanne.com/anne_karninda_bebek_hareket_video.html

benimde aynı cnm hafifi biraz daha ama.son aylar böyle görücez büyük ihtimalle Allah nasip ederse.benim kız üstüne hiç birşey konsun istemio sabah resmen battaniyeyi iktirdi hayret ektim çekiyorum duruo koyuyorum tekrar itio.kaydirigubbakcemile3

bizim bebişler nazlı olacak galiba. yok bizde bi türlü yüzünü göremiyoruz. bol bol poposunu gösteriyor opuyorumnanaktan. canım iki haftada bir çağırıyorya bizi ben kontrollerden sonra hemen alıyorum iki hafta sonrası için randevuyu ilk yada ikinci randevu oluyor genelde canım. öyle buldum çareyi yoksa çok kalabalık oluyor. beklerken çok sıkılıyorum.

galiba cnm pek havalı olucaklar:) kız ben hiç poposunu göremiom.dr dediki büyüdüğü içinn artık tüm vücudunu göremeyiz dedi.sadece üst kısmı gözüküo renklide.

kızlarr gobısımı koydum ne zamandır resım ekleyen yok burayada eklıyım hatta

url]

buda benım 24+1 ıtıbarıyle mınık kızım :ecrin_bebek:

esracım ben o kıza en başından beri ısınamamıştım.. ne bilim tarzı biraz farklıydı hislerimde yanılmamışım..
isabet olmuş bencede banlanması

benimde aynı cnm hafifi biraz daha ama.son aylar böyle görücez büyük ihtimalle Allah nasip ederse.benim kız üstüne hiç birşey konsun istemio sabah resmen battaniyeyi iktirdi hayret ektim çekiyorum duruo koyuyorum tekrar itio.kaydirigubbakcemile3

galiba cnm pek havalı olucaklar:) kız ben hiç poposunu göremiom.dr dediki büyüdüğü içinn artık tüm vücudunu göremeyiz dedi.sadece üst kısmı gözüküo renklide.

galiba canım. evet büyüdüğü için artık tüm vücudu göremiyoruz. ama bizimki dönüyor. yüzü yerine poposunu dikiyor. bol bol cinsel organını görüyoruz. doktor diyo bak bu kız bebeklerde bulunan yaprakçıklar opuyorumnanaktan bizimki terbiyesiz biraz.

Günaydıınnnn kızlar,

nasılsınız bugün benim burnum tıkanıyor şimdide.birde bihaller oldu bana dün ne yedim bilmiyorum yani ne dokundu ama alerji yaptığı kesin gece kaşın kaşın yırttım heryerimi nerdeyse. kalçam karnım sırtım kaşımaktan kıpkırmızı oldu sonrada yoruldum kaşınmaktan uyumuşum yumurtadan şüpeleniyorumm ama salı dr a gittiğimde sorucam alerji testi ister belki bakalım.

canım geçmiş olsun.yumurta rahat alerjiyapabiliyo.benim kardeşimde biraz fazla kaçırsa hemen kaşınır bonra vücudu kızarır.onun için haftada bir iki yiyor.sen yinede doktorunu ihmal etme...

bende aynıyım Selda hassas dr 2 hafta geriden geliyor dedi ama bizde bile var aynı şey. geçen eczaneye gittim kadının biri kaç aylıksın dedi 6 ya girdim dedim aayyy zayıf olacak dedi birde karnıma öyle bir küçümsüyerek baktıki şeytan dedi kalk parçala.çelimsiz zayıf birşey olacak der gibi ama surat ifadesini görmelisiniz katillere benziyordu uyuz kadınnn.

ayyy.bu insanlar öldürecek yani..ayol karnın büyüklügüyle ne alakası var.inan benim göbekte küçük.bazıları yeni yeni anlıyor hamile oldugumabve banada geçerlerde birisi bebek iyimi dedi..bende güldüm senden benden iyi teyze dedim.ne bileyim kızım karnın daha yok dedi.genetik olabiliyo.benim zeynodada karın pek büyümedi.doguma girenken yedi aylık gibi girdim.3 kilo 53.cm çocuk dogurdum.uzunca bi çocuk.herkes güldü bu uzun çocuk nerde durdu karın pek olmayınca..takma kafana...

Kızlar Şeker yÜklemem yapıldı 4 tÜp kan verdİm bÜtÜn testler İÇİn Şeker kan vs bİr sÜrÜ yazdılar oraya sonuÇlar akŞama yada yarın arıcaklar,bebeĞİmde gayet İyİ kİlosu 1150 gr olmuŞ maŞallah suratını hİÇ gÖstermİyo hep eller suratta boyuda 34 cm cİvarında saĞlıĞında sorun yok Çok ŞÜkÜr suyumuzda İyİ kalp kapakÇıkları dÜzenlİ ÇalıŞıyor atıŞlarınıda duyduk İyİ,amaaa tek sorun bende kızlar bu ay Çok kİlo aldıĞım İÇİn benİ dİyetİsyene gÖnderdİ moralİm o yÜzden Çok bozuk,5 kİlo almıŞım 1 ayda kızdı bayaĞı ne yaptın sen dedİ onun dıŞında herŞey gÜzellll

maşallah derine.artık 1 kiloda olurlarmış.bende pazartesi gittigimde 950 gr dı.şimdi kesin 1 kiloyu buymuştur.doktor hızlı alıyorlar diyo...kilo işini canım biraz kçırmışsın.bilirim bu duyguyu insan yedikçe yiyesi geliyo..amaan ne yapalım olsun veririz.takma..

dun ufak bı kaza gecırmıstı dusmus yolda yururken kaburgasını falan ıncıtmıs... dun aksam gıttıgımızde daha ıyıydı bugunde halamlar gıdıcekler yanına benı goturmuyolar hastayım dıye kaldım boyle ewde :sinifsinif:

canım sanada babanada çoko çok geçmiş olsun.acil şifalar ikinizede.....

sagol gülüm ben zaten sürekli dinleniyorum hiçbir iş yapmıyorum eşim sagolsun temizlik yemek hallediyo arada bir lekelenmem oluyor ama istirahat iyi geldi gamyoncuiremsu

aman haaaa..kalkma yerinden..yapsınlar..dinlen bak şurda az kaldı zaten....

Back