Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
fatoşcum çok şükür şeker yüklemesi normal çıkmış. :teytey::teytey: çok sevindim inanki, oohh bebişini de bol bol izlemişsin.senden mutlusu yoktur bugün. inş tansiyondan yana da yüzün güler tatlım..
limon gözün aydın şekerim, büyütmüşsün miniği, maşallah
Günaydın kızlar Fatoscum gözün aydın cnm yakışıklı oğlunu görüp geldin ne güzel maşallah ona.limoncum seninde gözün aydın.benim de pazartesi randevum özledim kızımı.
seldacım bebeğin kilosu hakkında bende senin gibiyim banada benimki zayif gelio kıyaslayınca.birde dün bir arkadaşım geldi ziyaretime dalga geçti benimle gazın mı var die bu nasıl hamilelik dio.bu sefer hepten takıyorum büyümüomu kızım die.tam bir panorayak oldum :bbo:
tşk ederim canım. pazartesi iyi haberlerle geleceksin sende hemde meleğini görünce için rahatlayacak. bol bol özlem gider kızınla. ben hergün doktorun verdiği cdlere bakıyorum. opuyorumnanaktan
canım benim göbişte öyle. herkes ayyyy hiç balli olmuyo dedikçe sinirim bozuluyo. doktora sordum güldü. böyle şeyleri kafanıza takmayın diyo. tamamen annenin anatomisiyle alakalıymış. daha iyi işte daha ne istiyosun dedi adam.
Kızlar Şeker yÜklemem yapıldı 4 tÜp kan verdİm bÜtÜn testler İÇİn Şeker kan vs bİr sÜrÜ yazdılar oraya sonuÇlar akŞama yada yarın arıcaklar,bebeĞİmde gayet İyİ kİlosu 1150 gr olmuŞ maŞallah suratını hİÇ gÖstermİyo hep eller suratta boyuda 34 cm cİvarında saĞlıĞında sorun yok Çok ŞÜkÜr suyumuzda İyİ kalp kapakÇıkları dÜzenlİ ÇalıŞıyor atıŞlarınıda duyduk İyİ,amaaa tek sorun bende kızlar bu ay Çok kİlo aldıĞım İÇİn benİ dİyetİsyene gÖnderdİ moralİm o yÜzden Çok bozuk,5 kİlo almıŞım 1 ayda kızdı bayaĞı ne yaptın sen dedİ onun dıŞında herŞey gÜzellll
inşallah cnm özlüyorum çok.bende cd takıyorum arada ama benimki sırtını döndü bu sonuncusunda resmen bize:)))))bişi göremiyoruz yani.sanırım dr da çok sıra bekliyoruz sinirlenio:)))sende çok sıra bekliomusun benim randevum hep pazartesi akşamarı 20:30 a gelio.acayip kalabalıkoluo ve dr beni 22:00 doğru alabilio.kızımda anasına çekmiş galiba bekletilmeyi sevmio ne zaman ultrasyona girsek tiriplikaydirigubbakcemile3 Ahmet beyde evde küstürüpmü geliiosunuz dio.bu sefer diyicem ki yine aynı şeyi yaparsa size küs dr amcası dicemkaydirigubbakcemile3
ayy evet aynen benimkide ama bu video daki bizimkindan daha büyük bence 2. videodaki benim bebişin hareketlerine daha yakın..kızlar şu siteye bi baksanıza ay çok tatlılar ya... benimde böyle oluyo biliyomusunuz karnımda... bu kadar belirgin değil ama biraz daha hafifini düşünün bunun ama aynı...
http://www.webanne.com/anne_karninda_bebek_hareket_video.html
bizim dr çok kibar zaten cnm ya banada moral verio kilo konusunda hep ben birden alınca korktum kızıcak die tartıdan indim bana dioki 1 kg fazla gösterio üzülme dio gerçek mi dio bilmiorum amakaydirigubbakcemile3
kızlar şu siteye bi baksanıza ay çok tatlılar ya... benimde böyle oluyo biliyomusunuz karnımda... bu kadar belirgin değil ama biraz daha hafifini düşünün bunun ama aynı...
kızlar şu siteye bi baksanıza ay çok tatlılar ya... benimde böyle oluyo biliyomusunuz karnımda... bu kadar belirgin değil ama biraz daha hafifini düşünün bunun ama aynı...
bizim bebişler nazlı olacak galiba. yok bizde bi türlü yüzünü göremiyoruz. bol bol poposunu gösteriyor opuyorumnanaktan. canım iki haftada bir çağırıyorya bizi ben kontrollerden sonra hemen alıyorum iki hafta sonrası için randevuyu ilk yada ikinci randevu oluyor genelde canım. öyle buldum çareyi yoksa çok kalabalık oluyor. beklerken çok sıkılıyorum.
esracım ben o kıza en başından beri ısınamamıştım.. ne bilim tarzı biraz farklıydı hislerimde yanılmamışım..
isabet olmuş bencede banlanması
benimde aynı cnm hafifi biraz daha ama.son aylar böyle görücez büyük ihtimalle Allah nasip ederse.benim kız üstüne hiç birşey konsun istemio sabah resmen battaniyeyi iktirdi hayret ektim çekiyorum duruo koyuyorum tekrar itio.kaydirigubbakcemile3
galiba cnm pek havalı olucaklar:) kız ben hiç poposunu göremiom.dr dediki büyüdüğü içinn artık tüm vücudunu göremeyiz dedi.sadece üst kısmı gözüküo renklide.
Günaydıınnnn kızlar,
nasılsınız bugün benim burnum tıkanıyor şimdide.birde bihaller oldu bana dün ne yedim bilmiyorum yani ne dokundu ama alerji yaptığı kesin gece kaşın kaşın yırttım heryerimi nerdeyse. kalçam karnım sırtım kaşımaktan kıpkırmızı oldu sonrada yoruldum kaşınmaktan uyumuşum yumurtadan şüpeleniyorumm ama salı dr a gittiğimde sorucam alerji testi ister belki bakalım.
bende aynıyım Selda hassas dr 2 hafta geriden geliyor dedi ama bizde bile var aynı şey. geçen eczaneye gittim kadının biri kaç aylıksın dedi 6 ya girdim dedim aayyy zayıf olacak dedi birde karnıma öyle bir küçümsüyerek baktıki şeytan dedi kalk parçala.çelimsiz zayıf birşey olacak der gibi ama surat ifadesini görmelisiniz katillere benziyordu uyuz kadınnn.
Kızlar Şeker yÜklemem yapıldı 4 tÜp kan verdİm bÜtÜn testler İÇİn Şeker kan vs bİr sÜrÜ yazdılar oraya sonuÇlar akŞama yada yarın arıcaklar,bebeĞİmde gayet İyİ kİlosu 1150 gr olmuŞ maŞallah suratını hİÇ gÖstermİyo hep eller suratta boyuda 34 cm cİvarında saĞlıĞında sorun yok Çok ŞÜkÜr suyumuzda İyİ kalp kapakÇıkları dÜzenlİ ÇalıŞıyor atıŞlarınıda duyduk İyİ,amaaa tek sorun bende kızlar bu ay Çok kİlo aldıĞım İÇİn benİ dİyetİsyene gÖnderdİ moralİm o yÜzden Çok bozuk,5 kİlo almıŞım 1 ayda kızdı bayaĞı ne yaptın sen dedİ onun dıŞında herŞey gÜzellll
dun ufak bı kaza gecırmıstı dusmus yolda yururken kaburgasını falan ıncıtmıs... dun aksam gıttıgımızde daha ıyıydı bugunde halamlar gıdıcekler yanına benı goturmuyolar hastayım dıye kaldım boyle ewde :sinifsinif:
sagol gülüm ben zaten sürekli dinleniyorum hiçbir iş yapmıyorum eşim sagolsun temizlik yemek hallediyo arada bir lekelenmem oluyor ama istirahat iyi geldi gamyoncuiremsu