2010 Şubat Anneleri

zeynep babanın nesi var ayyy siteye girmeye girmeye fransız kaldım he geçmiş olsun babana da canım

zeynep canım yazık sana ilaç kullanmadığın için atlatamadın demekki sen yinede sağlık ocağına git bir sor çünkü dr yaptır demiş benimkide 2.aşıyı mutlaka yaptır dedi domuz gribi aşısını kimse sana sormadan onayını almadan yapamaz tatlım başbakana baksana o bile yaptırmıyor bence riske hiç girmeyelim ben druma sormaya gerek bile duymuyorum çünkü oyaptır desede yaptırmam:umursamaz:
paronaya ıste ya yaparlarsa dıye kurdum durdum butun gun senağlama
ewet canım normalde bagısıklıgım cok kuvvetlı degıl ılacla bıle zor atlatıyodum sımdı hıc gecmıyo aksam benımkı gelsınde toparlayamazsam doktora gıdıcem artık...
ogleden sonra gıdıyım 2.dozu sorıyım barı hastayken yapıyolarmı yoksa baska bı gune mı sarkıtıcaklar...

zeynep cim hem sana hem babana çok geçmiş olsun tatlım
cok sagol canım ya... sen nasılsın senın sabırsız yaramazın ne alemde bakım?

Zeynebin babasına ne olmuş?

zeynep babanın nesi var ayyy siteye girmeye girmeye fransız kaldım he geçmiş olsun babana da canım

dun ufak bı kaza gecırmıstı dusmus yolda yururken kaburgasını falan ıncıtmıs... dun aksam gıttıgımızde daha ıyıydı bugunde halamlar gıdıcekler yanına benı goturmuyolar hastayım dıye kaldım boyle ewde :sinifsinif:

paronaya ıste ya yaparlarsa dıye kurdum durdum butun gun senağlama
ewet canım normalde bagısıklıgım cok kuvvetlı degıl ılacla bıle zor atlatıyodum sımdı hıc gecmıyo aksam benımkı gelsınde toparlayamazsam doktora gıdıcem artık...
ogleden sonra gıdıyım 2.dozu sorıyım barı hastayken yapıyolarmı yoksa baska bı gune mı sarkıtıcaklar...

cok sagol canım ya... sen nasılsın senın sabırsız yaramazın ne alemde bakım?

sagol gülüm ben zaten sürekli dinleniyorum hiçbir iş yapmıyorum eşim sagolsun temizlik yemek hallediyo arada bir lekelenmem oluyor ama istirahat iyi geldi gamyoncuiremsu

dun ufak bı kaza gecırmıstı dusmus yolda yururken kaburgasını falan ıncıtmıs... dun aksam gıttıgımızde daha ıyıydı bugunde halamlar gıdıcekler yanına benı goturmuyolar hastayım dıye kaldım boyle ewde :sinifsinif:
çok çok geçmiş olsun tekrar..

kızlar artık bebişim çok belirgin oynuyor bööölee biyerini bi dayıyo karnımın orası şişiyo kendi kendime kahkahalarla gülüyom bi gören olsa deli dicek sırnaşık şey

Geçmiş olsun Zeynep. Çok korkarım ben böyle ani haberlerden. ıyi kötü bişey olmamış. Anemin e öyle olmuştu bi süre içinde sızladı durdu sonra yavaş yavaş geçti.

sagol gülüm ben zaten sürekli dinleniyorum hiçbir iş yapmıyorum eşim sagolsun temizlik yemek hallediyo arada bir lekelenmem oluyor ama istirahat iyi geldi gamyoncuiremsu

yat kız kalkma esın yapsın ne gerekıyosa bızmı cekıcez hamılelıgın butun ceremesını onlarda ceksın baksın sanada bebısıne de baba olmak kolay degıl annelık hele hıc kolay degıl :asigim:

cicili lekelenme geçen cumarteside bende oldu çok korktumya. sende devamlımı oluyor

çok çok geçmiş olsun tekrar..

kızlar artık bebişim çok belirgin oynuyor bööölee biyerini bi dayıyo karnımın orası şişiyo kendi kendime kahkahalarla gülüyom bi gören olsa deli dicek sırnaşık şey
sagol canım...
benımkı hıssedılıyo dısardan bırı elını koydugunda ama daha oyle bı yere toplanmaları falan yok belkıde war ben anlamıyorum. zaten bırı elını koyunca duruyo dırek uyuzluk edıyo :roflol: senın ne kadar oldu tatlım cızelgeler yok kım ne kadar karıstırıyorum hep offffff :oklava:

Geçmiş olsun Zeynep. Çok korkarım ben böyle ani haberlerden. İyi kötü bişey olmamış. Anemin e öyle olmuştu bi süre içinde sızladı durdu sonra yavaş yavaş geçti.

sagol tatlım ya ıns buda gecer bı kac gun ıcınde bıde ınatcı adam doktorada gıtmez etmez... bakalım agrısı dıner ıns :1hug:

yat kız kalkma esın yapsın ne gerekıyosa bızmı cekıcez hamılelıgın butun ceremesını onlarda ceksın baksın sanada bebısıne de baba olmak kolay degıl annelık hele hıc kolay degıl :asigim:
haklısın cnm eşlerimizde destek olacak tabi bu zamnlarda annelik babalık gerçekten kolay degıl
cicili lekelenme geçen cumarteside bende oldu çok korktumya. sende devamlımı oluyor

cnm benım ilk lekelenmem oldugunda acıle gittik orda bebegımın eşinin aşagıda oldugunu ögrendım yanı oyüzdenmiş lekelenmem sen doktora söledinmi lekelenmen oldugunu şu andad devam ediyo çünki bebegimin kafası kanala yerleşmiş vaziyette yani erken dogum riskim var sende ihmal etme bir defa bile olduysa doktoruna danış

milupa dan paketim geldiiiiiiiiiiiii zemuszemus zemuszemus

zeynepcim benimki 27-3 oldu

sagol tatlım ya ıns buda gecer bı kac gun ıcınde bıde ınatcı adam doktorada gıtmez etmez... bakalım agrısı dıner ıns :1hug:

Benim annem de inat edip gitmemişti. Bi yaştan sonra bu doktor konusunda acaip inatçılaşıyor bunlar. Kayınvalidem de tam tersi evham bile yapsa doktora gider. Doktor onu da bişeyin yok senin diye gönderiyor. Allah uzun ömürler versin anne babalarımıza.

ruzgaryagmur canım benım senınkının tam tersıydı ıkılım rısklıydı uclum normal cıktı. doktor ılerı bı tetkıke gerek gormedı hersey normal dedı. ayrıntılıda da hersey yolundaydı cok sukur. cok sıkma canını gır ayrıntılıya bısey cıkmaz merak etme. o testler kesın sonuclar vermıyo sana. yavrularımız Allah a emanetler...

saol canım ya çok teşekkür ederim bakalım salı gidicem detaylıya.

sağol cicili sölim ben azcık olunca devam etmeyince bende gitmedim ama gidip bi görünsem iyi olur içim rahat eder

günaydın arkadaşlar sabah sabah bişey sorucam ben 24+2 günlüğüm geçen hafta bebeğim daha hareketliydi buhafta daha az gibi normalmi acaba

zaman zaman benimde öyle oluyor canım. bebişlerin günü gününü tutmuyor. bazen çok hareketliler bazen daha az hatta bazı günler hiç hareketlerini hissetmiyorum. sanırım günlük koşturmaca içinde onların hareketlerini zaman zaman biz hissetmiyoruz.

milupa dan paketim geldiiiiiiiiiiiii zemuszemus zemuszemus

zeynepcim benimki 27-3 oldu

masallahhh :nazar:
Benim annem de inat edip gitmemişti. Bi yaştan sonra bu doktor konusunda acaip inatçılaşıyor bunlar. Kayınvalidem de tam tersi evham bile yapsa doktora gider. Doktor onu da bişeyin yok senin diye gönderiyor. Allah uzun ömürler versin anne babalarımıza.

cocuklasıyolar bı yastan sonra :kahve:

sağol canım..
küçük bir itiraf..limonun bebeği 24+2 günlük benim bebeğim 26+6 dı dün ama hemen hemen aynı kiloda.bunu sorun olarak görüyorum mesela.anneler böylemi olur acaba yoksa bende mi bir anormallik var...

canım benim bebiş 25+6 günlük dün girdik usgye. ama bebişlerin kilolarının hiç önemi yok. anne ve babanın genetiğiyle alakasıda var. ama biz anneler böyleyiz. bende aynı haftada olduğum birine göre bebişin kilosu az olsun kafama takılıyor. çok normal bi durum hepimizde var tatlım.

Back