pofidi hoşgeldin şeker
sağol canımhihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pofidi hoşgeldin şeker
akarahan, aryaa, bulbul, burcuberru, cucus, fikirevi, HavvaEsen, mydarling, nurcanerdem, pofidi, snm2008, tugba64, zeh, zeynepb
herkese merhaba kızlar neler olmuş yahu plaj hakkında söyleyeceğini kötü bi biçimde söylemiş.. neyse..
zeynepcim maşallah sana da kızına da..
sagol tatlımmm ewet kızlar gobuslerı gorelım artık :lepi:Canım ateşin varsa vurmayabilirler. Tetanoz ateş yapabildiğinden dolayı vurmadılar bana.
Ben de istiyom ama yaa:gitme:
Ya tubiş benimki de öle babası daha sayılı duydu. Horon tepiyor içerde babası elini koyunca duruyor sıpa. Ama elini koymadan konuşulsun çok seviyoropuyorumnanaktan
Valla kızlar daha çok açıyor galliba benimki de öle çok göstermiyorkaydirigubbakcemile3
Ay sağol Seldacım merak ettim çok kim diye
Zeynep kız maşallah göbişine
Artık yeni göbişleri koyma zamanı geldi galiba hem farkı görelim:icecream:
tesekkurler canımm :asigim:akarahan, aryaa, bulbul, burcuberru, cucus, fikirevi, HavvaEsen, mydarling, nurcanerdem, pofidi, snm2008, tugba64, zeh, zeynepb
herkese merhaba kızlar neler olmuş yahu plaj hakkında söyleyeceğini kötü bi biçimde söylemiş.. neyse..
zeynepcim maşallah sana da kızına da..
yok canım ben daha alısverısını bıle yapmadım kasımı bıtırıyım bı 28 haftam dolsun sonra baslıcam alısverıse... dogum cantasınıda 34-35.haftada hazırlamayı dusunuyorum...arkadaşlar şimdi muhabbeti bölmek gibi olmasında bi sorum var
benim için önemli doğum çantanızı hazırlamay basladınız mı
ben dün bebişe hasatene çıkışı aldım daha ilk alışverişim oldu
sizler naptınız
arkadaşlar şimdi muhabbeti bölmek gibi olmasında bi sorum var
benim için önemli doğum çantanızı hazırlamay basladınız mı
ben dün bebişe hasatene çıkışı aldım daha ilk alışverişim oldu
sizler naptınız
selda o ne canım ya acılmıyohttp://virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvir...irüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs/
kızlar burayada bakın.. süper şeyler var
hoşbulduk kuşumyerimseniben
bizim şeyler nereye gitmiş takvimler
sana öyle geliyordur canım bende göbeğim çok büyük diyodum gören 6 aylığa göre küçük diyor hatta bizim komşu var benim kız 4,5 aylık hamile senden daha büyük göbeği var diyor o kızda dal gibi bişeydi hamilelikten önce takma kafana
bende dün gaza geldim heyecan yaptım
neyse çok acele etmeyim ama en azından yavas yavas arada bişeyler alayım bari
liste yaptım kendime yavas yavas alırım eksikleri
pofidi canım benim çanta alındı bebişin eşyaları hazır benim gecelikler falan hepsini annnem aldığı için şimdi onun evinde bende dalga geçiyorum ufak tefek birkaç eksik var onlarıda tamamla doğuma geçerken senden alayım diyorumkaydirigubbakcemile3 zaten hastane annemin evinin yukarısında 5dk bile sürmüyor
kızlar zeyno uyandı ben çıkıyorum hepinizi öptüm...
pofidicim hoşgeldin canım nasılsın bakalım bebişin nasılll
hoşgeldin canım..
hani beeen...ayy yine alındım.....yok yok unutulmuşum ben:sinifsinif:
ya kuşum varya benimde coşasım var ama zor tutuyorum
bugünde bitane dijital ateş ölçerle pişik kremi aldım bebişe
evde süslü koca bi sepetim var onun içinde biriktiyorum
bebişin özel eşyalarınıkaydirigubbakcemile3
1 tanelerim iyim canım sağol sen nasılsın bebiş nasıl
çok şükür iyiyim canım
26+4 olduk bugün
seni hüzünlü gördüm kuşum noldu niye canın sıkkın
gecmişi okumadım