Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah canım bebişine. çook şükür sorun yokmuş tatlım suyunda güzelmiş. kilo konusunuda birazcık daha dikkat ederek aşabilirsin canım. tek sorunumuz kilolarımız olsun tatlım. bebişler sağlıklı olsunda.
kızlar şu siteye bi baksanıza ay çok tatlılar ya... benimde böyle oluyo biliyomusunuz karnımda... bu kadar belirgin değil ama biraz daha hafifini düşünün bunun ama aynı...
http://www.webanne.com/anne_karninda_bebek_hareket_video.html
canım geçmiş olsun.yumurta rahat alerjiyapabiliyo.benim kardeşimde biraz fazla kaçırsa hemen kaşınır bonra vücudu kızarır.onun için haftada bir iki yiyor.sen yinede doktorunu ihmal etme...
ayyy.bu insanlar öldürecek yani..ayol karnın büyüklügüyle ne alakası var.inan benim göbekte küçük.bazıları yeni yeni anlıyor hamile oldugumabve banada geçerlerde birisi bebek iyimi dedi..bende güldüm senden benden iyi teyze dedim.ne bileyim kızım karnın daha yok dedi.genetik olabiliyo.benim zeynodada karın pek büyümedi.doguma girenken yedi aylık gibi girdim.3 kilo 53.cm çocuk dogurdum.uzunca bi çocuk.herkes güldü bu uzun çocuk nerde durdu karın pek olmayınca..takma kafana...
maşallah derine.artık 1 kiloda olurlarmış.bende pazartesi gittigimde 950 gr dı.şimdi kesin 1 kiloyu buymuştur.doktor hızlı alıyorlar diyo...kilo işini canım biraz kçırmışsın.bilirim bu duyguyu insan yedikçe yiyesi geliyo..amaan ne yapalım olsun veririz.takma..
evet canım 1 kilo olmuş hanefendi seninkide olmuştur fazla kaçırdım papatyacım dikkat edicem birazcık
canım sanada babanada çoko çok geçmiş olsun.acil şifalar ikinizede.....
aman haaaa..kalkma yerinden..yapsınlar..dinlen bak şurda az kaldı zaten....
ay ben çok safım galiba ya .... :sm_confused:
kızlar burda plaj nickli bi arkadaş vardı ya... o doğum öyküleri topiğinde çok yanlış konuşmalar yapmış... sezeryanla doğum yapanlara akıllı normal doğum yapanlarada akılsız demiş işin özü... ama benim kadar kibar söylememiş... bizde çok yadırgadık... banlanmış zaten...
hos degıl neyse...
canıım ben sana hoşgeldin dedim bilgisayar dondu demek gitmedi yazdığım canım hoş geldin tekrar...
zeynep maşallah göbişine de bebişinide canım Allah nazarlardan korusun![]()
zeynepcim sanada babanade geçiş olsun canım,maşallah göbişine sen iyisin bence gayet güzel göbişin benimki koomaacaaannn sanki ay taktım kilo işime şimdidee
zeynepcim sanada babanade geçiş olsun canım,maşallah göbişine sen iyisin bence gayet güzel göbişin benimki koomaacaaannn sanki ay taktım kilo işime şimdidee
paronaya ıste ya yaparlarsa dıye kurdum durdum butun gun senağlama
ewet canım normalde bagısıklıgım cok kuvvetlı degıl ılacla bıle zor atlatıyodum sımdı hıc gecmıyo aksam benımkı gelsınde toparlayamazsam doktora gıdıcem artık...
ogleden sonra gıdıyım 2.dozu sorıyım barı hastayken yapıyolarmı yoksa baska bı gune mı sarkıtıcaklar...
cok sagol canım ya... sen nasılsın senın sabırsız yaramazın ne alemde bakım?
hadi gözün aydın canım güle güle kullan darısı başımıza bizimkide gelirmi acepCADIARZU
çok güzel inş. bizede nasip olur daha bu kadar belirgini yok bende akşam bir tepik attı ben karnımın inip kalktığını gördüm hemen kocişi çağırdım beraber seyredelim diye babasının sesini duydu elini koyduğu anda tepikler durdu babamıza hiç yüz vermiyor akşamdan beri tembih ediyorum babaya da tepik at üzülüyor diye oda hissetmek istiyor yazık:çok üzgünüm:
kızlar edepsiz erkeklerde çok edepli galiba benim oğlumun yüzü hep açık ama cinsiyetini öğreneceğimiz zaman hiç açmadı bacağını falan resim çekildiğini biliyor hep poz veriyor tabi sol profilden![]()
opuyorumnanaktanzehra kolay gelsın bacım
pofıdı hosgeldın canımmm
Selam topİk gÜnlerdİr yoktum
bİlgİsayarıma vİrÜs gİrdİ tamİrİ uzun sÜre aldı
tamİrcİler gec getİrdİ
İnŞaallah herkez İyİdİr bende İyİyİm ŞÜkÜr hersey yolunda
akarahan, aryaa, bulbul, burcuberru, cucus, fikirevi, HavvaEsen, mydarling, nurcanerdem, pofidi, snm2008, tugba64, zeh, zeynepb
hoşgeldin canım..
hani beeen...ayy yine alındım.....yok yok unutulmuşum ben:sinifsinif: