2010 Şubat Anneleri

maşallah canım bebişine. çook şükür sorun yokmuş tatlım suyunda güzelmiş. kilo konusunuda birazcık daha dikkat ederek aşabilirsin canım. tek sorunumuz kilolarımız olsun tatlım. bebişler sağlıklı olsunda.

sağol canım evet canım dikkat etmem şart sık sık az az yemeye başlıyayım geç oldu ama

kızlar şu siteye bi baksanıza ay çok tatlılar ya... benimde böyle oluyo biliyomusunuz karnımda... bu kadar belirgin değil ama biraz daha hafifini düşünün bunun ama aynı...

http://www.webanne.com/anne_karninda_bebek_hareket_video.html

evet esracım benimde öle oluyo artık çok güzel bir duygu bencede

canım geçmiş olsun.yumurta rahat alerjiyapabiliyo.benim kardeşimde biraz fazla kaçırsa hemen kaşınır bonra vücudu kızarır.onun için haftada bir iki yiyor.sen yinede doktorunu ihmal etme...

ayyy.bu insanlar öldürecek yani..ayol karnın büyüklügüyle ne alakası var.inan benim göbekte küçük.bazıları yeni yeni anlıyor hamile oldugumabve banada geçerlerde birisi bebek iyimi dedi..bende güldüm senden benden iyi teyze dedim.ne bileyim kızım karnın daha yok dedi.genetik olabiliyo.benim zeynodada karın pek büyümedi.doguma girenken yedi aylık gibi girdim.3 kilo 53.cm çocuk dogurdum.uzunca bi çocuk.herkes güldü bu uzun çocuk nerde durdu karın pek olmayınca..takma kafana...

maşallah derine.artık 1 kiloda olurlarmış.bende pazartesi gittigimde 950 gr dı.şimdi kesin 1 kiloyu buymuştur.doktor hızlı alıyorlar diyo...kilo işini canım biraz kçırmışsın.bilirim bu duyguyu insan yedikçe yiyesi geliyo..amaan ne yapalım olsun veririz.takma..

evet canım 1 kilo olmuş hanefendi seninkide olmuştur fazla kaçırdım papatyacım dikkat edicem birazcık

canım sanada babanada çoko çok geçmiş olsun.acil şifalar ikinizede.....

aman haaaa..kalkma yerinden..yapsınlar..dinlen bak şurda az kaldı zaten....

ay ben çok safım galiba ya .... :sm_confused:

kızlar burda plaj nickli bi arkadaş vardı ya... o doğum öyküleri topiğinde çok yanlış konuşmalar yapmış... sezeryanla doğum yapanlara akıllı normal doğum yapanlarada akılsız demiş işin özü... ama benim kadar kibar söylememiş... bizde çok yadırgadık... banlanmış zaten...

aa niye demişki acaba tüh tüh e dün burdaydı sanki o kız ayıp etmiş

kızlar edepsiz erkeklerde çok edepli galiba benim oğlumun yüzü hep açık ama cinsiyetini öğreneceğimiz zaman hiç açmadı bacağını falan resim çekildiğini biliyor hep poz veriyor tabi sol profilden :emir_bebek:

zeynepcim sanada babanade geçiş olsun canım,maşallah göbişine sen iyisin bence gayet güzel göbişin benimki koomaacaaannn sanki ay taktım kilo işime şimdidee

dogumdan sonrayı dusunup kendımı avutuyorum bende :roflol:
kıloyu takma canım ya ben takmıyom artık 5 kılo nerde onuda bılmıyorum bu gobısle artık dogumdan sonra sıkı bı rejımle vermeye calısıciiizzz kaydirigubbakcemile2

zeynepcim sanada babanade geçiş olsun canım,maşallah göbişine sen iyisin bence gayet güzel göbişin benimki koomaacaaannn sanki ay taktım kilo işime şimdidee

sana öyle geliyordur canım bende göbeğim çok büyük diyodum gören 6 aylığa göre küçük diyor hatta bizim komşu var benim kız 4,5 aylık hamile senden daha büyük göbeği var diyor o kızda dal gibi bişeydi hamilelikten önce takma kafana

ayyy canım hiç yerimden kalkmak istemiyor ama mutfakta karışık bulaşık felan var öööff gidip toplim barii..

Selam topık gÜnlerdır yoktum
bılgısayarıma vırÜs gırdı tamırı uzun sÜre aldı
tamırcıler gec getırdı
ınŞaallah herkez ıyıdır bende ıyıyım ŞÜkÜr hersey yolunda

akarahan, aryaa, bulbul, burcuberru, cucus, fikirevi, HavvaEsen, mydarling, nurcanerdem, pofidi, snm2008, tugba64, zeh, zeynepb

paronaya ıste ya yaparlarsa dıye kurdum durdum butun gun senağlama
ewet canım normalde bagısıklıgım cok kuvvetlı degıl ılacla bıle zor atlatıyodum sımdı hıc gecmıyo aksam benımkı gelsınde toparlayamazsam doktora gıdıcem artık...
ogleden sonra gıdıyım 2.dozu sorıyım barı hastayken yapıyolarmı yoksa baska bı gune mı sarkıtıcaklar...
cok sagol canım ya... sen nasılsın senın sabırsız yaramazın ne alemde bakım?

Canım ateşin varsa vurmayabilirler. Tetanoz ateş yapabildiğinden dolayı vurmadılar bana.

hadi gözün aydın canım güle güle kullan darısı başımıza bizimkide gelirmi acepCADIARZU

Ben de istiyom ama yaa:gitme:

çok güzel inş. bizede nasip olur daha bu kadar belirgini yok bende akşam bir tepik attı ben karnımın inip kalktığını gördüm hemen kocişi çağırdım beraber seyredelim diye babasının sesini duydu elini koyduğu anda tepikler durdu babamıza hiç yüz vermiyor akşamdan beri tembih ediyorum babaya da tepik at üzülüyor diye oda hissetmek istiyor yazık:çok üzgünüm:

Ya tubiş benimki de öle babası daha sayılı duydu. Horon tepiyor içerde babası elini koyunca duruyor sıpa. Ama elini koymadan konuşulsun çok seviyoropuyorumnanaktan

kızlar edepsiz erkeklerde çok edepli galiba benim oğlumun yüzü hep açık ama cinsiyetini öğreneceğimiz zaman hiç açmadı bacağını falan resim çekildiğini biliyor hep poz veriyor tabi sol profilden :emir_bebek:

Valla kızlar daha çok açıyor galliba benimki de öle çok göstermiyorkaydirigubbakcemile3

Ay sağol Seldacım merak ettim çok kim diye

Zeynep kız maşallah göbişine:nazar:
Artık yeni göbişleri koyma zamanı geldi galiba hem farkı görelim:icecream:

akarahan, aryaa, bulbul, burcuberru, cucus, fikirevi, HavvaEsen, mydarling, nurcanerdem, pofidi, snm2008, tugba64, zeh, zeynepb
herkese merhaba kızlar neler olmuş yahu plaj hakkında söyleyeceğini kötü bi biçimde söylemiş.. neyse..
zeynepcim maşallah sana da kızına da..

Selam topİk gÜnlerdİr yoktum
bİlgİsayarıma vİrÜs gİrdİ tamİrİ uzun sÜre aldı
tamİrcİler gec getİrdİ
İnŞaallah herkez İyİdİr bende İyİyİm ŞÜkÜr hersey yolunda

hoşgeldin canım..

hani beeen...ayy yine alındım.....yok yok unutulmuşum ben:sinifsinif:

arkadaşlar şimdi muhabbeti bölmek gibi olmasında bi sorum var
benim için önemli doğum çantanızı hazırlamay basladınız mı
ben dün bebişe hasatene çıkışı aldım daha ilk alışverişim oldu
sizler naptınız

Back